...

POPULÆRE

NYESTE

Søg på flere Søg på flere
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
HELE LANDET - Nov2022

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

På Ejendomstorvet.dk er investeringsejendomme, erhvervslokaler og erhvervslejemål fra markedets førende mæglere og udbydere samlet.

Halberg & Olsen Erhvervsmægler
INDUSTRIBO APS
home HOLBÆK
Kontorhotellet Fuglebakkevej

NYHEDER


Trods grå skyer: Stadig kun få tomme butiksarealer i Aarhus

06-12-2022

På trods af økonomisk usikkerhed, tårnhøj inflation og forsigtige forbrugere har Aarhus og det øvrige Østjylland færre ledige butiksarealer i dag end i 2020 og 2021, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. En del små butikker og spisesteder er dog under pres, vurderer to lokale erhvervsmæglere. Med Ukraine-krig, usikkerhed om dansk økonomi, den højeste inflation i årtier og den laveste forbrugertillid i årevis har mange frygtet, at der ville komme en skov af ”til leje”-skilte foran butikker og spisesteder.

Læs mere

Fald i nethandel og flinke udlejere giver færre tomme butikker

31-10-2022

Det seneste kvartal er der blevet lidt længere mellem ledige butikslokaler trods tårnhøj inflation og forsigtige forbrugere, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. Det skyldes ifølge erhvervsmæglere, at nethandlen er gået tilbage til fordel for de fysiske butikker, og samtidig er mange udlejere blevet mere fleksible. Men hårdere tider kan lure om hjørnet. Trods økonomisk usikkerhed, den højeste inflation i fire årtier og rekordlav forbrugertillid er der gennem 3. kvartal blevet længere mellem ”til leje”-skilte ved butikker, cafeer, spisesteder og takeaway.

Læs mere

Aarhus har fået flere tomme kontorlokaler

22-10-2022

Udbuddet af kontorer er steget i landets næststørste by ifølge tal fra Ejendomstorvet.dk. Det skyldes især nybyggeri, for efterspørgslen er stadig stor, siger to lokale erhvervsmæglere. Foreløbig har nedgearingen i dansk økonomi ikke udløst flere ledige erhvervslokaler, men de høje energipriser kan få virksomheder til at revurdere forbruget af kvadratmeter. Tomgangen eller udbuddet af kontorkvadratmeter i Aarhus er steget på det seneste, viser nye data fra Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Læs mere

Massivt fald i tomme lagerbygninger i Vestjylland

02-10-2022

Det seneste år er andelen af ledige lager- og produktionslokaler ifølge erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk dykket med 60 procent i Midt- og Vestjylland, som nu har den laveste tomgang i hele landet. De stigende materialeomkostninger har bremset nybyggeriet, og det presser lejeniveauerne opad, siger to lokale erhvervsmæglere. De midt- og vestjyske virksomheder flår udbudte lagerlokaler, logistikejendomme, fabrikshaller og værksteder ned fra erhvervsmæglerne hylder som aldrig før. Det dokumenterer nye tal fra Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Læs mere