Find butikker til leje i hele Danmark

Er du på udkig efter den ideelle butik til leje? Er du klar til at få ført drømmene om egne butikker til leje ud i livet? Så er du helt sikkert også klar til at gå på opdagelse i tusindvis af udbudte erhvervsejendomme og lokaler til butik og detailbutik til leje på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Butikker til leje på Ejendomstorvet

På Ejendomstorvet har vi tusindvis af nye erhvervslokaler og butikslokaler, hvilket har positioneret os, som Danmarks førende erhvervsportal for detailbutikker i Danmark samt leje af butikslokaler.

Når du søger efter ledige butikslejemål på Ejendomstorvet, finder du ledige lejemål fra over 200 erhvervsmæglere.

Du finder hurtigt og nemt nye butikslokaler til leje til ethvert formål, uanset om det er til en almindelig detailhandel med dagligvarer eller udsalgsvarer, eller om du ønsker en skobutik, tøjbutik, en butik til velvære eller et butikslokale til leje til noget helt fjerde.

Nyt butik i veldrevet ejendom

Din butiks lokaler bør passe til lokalets brugsintention

Når du hører ordet butikslejemål, vil du måske tænke på butikslokaler, som sælger varer til beklædning. Men sandheden er, at der er mange forskellige muligheder for, hvad du kan sælge i et butikslokale til leje.

Uanset hvad du gerne vil sælge og komme på hylderne i butikslokalet til leje, så er vi sikre på, at du finder det helt rigtige butikslokale til leje lige her.

Ledige butikker til udvalgsvarer

Udvalgsvarer er alt fra beklædning til isenkram og fra elektronik til Make-up.

I en sådan butik til leje vil prioriteten ofte være, hvor du ligger butikken og muligheden for eksponering. Særligt befærdede gader eller en gågade er populært.

Butikker til leje til liberale erhverv

Her kan du finde butikker og leje forretninger, som du kan bruge til forskellige typer af liberale erhverv.

De mest populære butikslokaler, der skal bruges til liberale erhverv, er lokaler som skal bruges til:

Butik til kliniklokale

På Ejendomstorvet har vi vores helt egen kategori, der gør, at du hurtigt kan se alle de ledige butikslokaler til leje, som er perfekte som klinikker. 

Du kan med fordel fortsætte din søgning efter klinik til leje her.

Ledige butikker til detailhandel, supermarked, købmand

Vil du åbne en lokal købmand, et franchise supermarked eller måske et helt stort varehus? Så fortsætter du bare din søgning efter tomme lokaler til leje her.

Lej butik

Herunder får du tre gode råd til at finde en ny butik.

1. Beliggenhed for dit butikslokale til leje

Placering er noget, som du er nødt til at medtænke i din søgen efter at leje en butik.

Ligger dit erhvervslejemål et sted, hvor der kommer mange forbi, fx en butik på en hjørnegrund med vinduer til begge sider, så vil den være godt eksponeret. Du kan vælge at se efter butik til leje i storbyerne, gågaderne eller i den lille lokale vej - fx ved leje i København, Århus, Odense, Aalborg centrum osv.

Gå eventuelt direkte til en søgning efter butikker til leje i Københavnbutikslokaler til leje i Århusledige butikslokaler i Odense eller butikslokale til leje i Aalborg.

2. Prisen på butikslejemålet

Når du skal finde erhvervslokaler, så skal du selvfølgelig også medtænke prisen på lejemålet. Benyt vores filtermenu til at finde butik til leje, som har den rigtige leje - og måske endda en billig husleje?

3. Pladsen; stor eller lille butik?

Du kan sortere søgeresultaterne for butikker til leje ud fra størrelse - uanset om det skal være en stor eller lille butik. En lille butik vil ofte koste mindre end større butikslokaler til leje.

Butik til leje med stor eksponering

Find butik til leje fra over 200 mæglere

Vi formidler butikslokaler til leje fra over 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Det betyder, at du får de bedste forudsætninger for at finde akkurat det erhvervslejemål, som du søger blandt vores butikker som udlejes nu.

Søg bredt med termet "forretningslokale til leje"

Hvis du søger efter et forretningslokale til leje, får du vist alle butikslokaler til leje, som kan bruges til at drive forretning i. Du kan altså finde et forretningslokale til leje til netop dine behov og ønsker for et butikslokale til leje.

Find ledige butikslokaler nemt og hurtigt

Benyt vores filtermenu, når du skal finde din nye butik blandt de mange butikker som er på Ejendomstorvet. Med filtermenuen kan du afgrænse din søgning, så du kun ser gode lokaler, som passer til fx liberalt erhverv, en specialbutik eller hvad du ellers ønsker - i stedet for til et kontor eller lignende.

Med filtermenuen kan du søge ud fra årlig leje samt årlig leje pr kvadratmeter, størrelse, beliggenhed osv., så du nemt kan finde nye butikker, som passer din forretning og dig som lejer

Dit ledige lejemål findes her

Du kan med fordel oprette en søgeagent på Ejendomstorvet, så du kan få besked, når vi får ledige butikslokaler på Ejendomstorvet.

Butik udlejning med Ejendomstorvet

Har du nye lokaler, som du ønsker at finde en lejer til, så de kan se at din butik udlejes? Så kan du se, hvordan du får dit butikslejemål, kontor eller en anden forretning på Ejendomstorvet her: Annoncering på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje?

Når du skal leje en butik, er der mange udgifter: leje til lokalet, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken.

Skal jeg vælge en fysisk butik eller en webshop?

Nethandel er blevet populært gennem mange år, men alligevel er det ikke lige så populært som fysiske butikker.

Hvad kan jeg bruge et butikslokale til?

Du kan bruge et butikslokale til mange forskellige ting - fx udsalgsvarer, dagligvarer, tøj, sko, velvære-produkter, souvenirs, drive klinik eller andre liberale erhverv. Du kan også finde lokaler til cafe, kontor, restauranter, specialbutikker, klinik, showroom, lager og meget mere såsom erhvervsgrunde og ejendomme til investering.

Er der mange ledige butikslokaler til leje lige nu?

På Ejendomskontoret er der rigtig mange ledige butikker til udlejning netop nu.

Hvorfor er det gratis at søge efter detailbutik til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter leje af butikslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.