Hotel og restaurant til salg

Leder du efter en restaurant til salg? Eller vil du hellere købe et hotel, der er sat til salg? Som Danmarks førende erhvervsportal, præsenterer vi flere tusinde erhvervsejendomme og erhvervslokaler fra vores mere end 200 erhvervsmæglere. Uanset om du vil finde dit nye hotel til salg i en storby eller en mindre by, så kan du finde dit nye hotel her. Vi har nemlig mange hoteller til salg på Ejendomstorvet lige nu!

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vi har ligeledes mange restauranter og spisesteder til salg rundt i det ganske, danske land lige nu. Skynd dig at se hele vores udbud, så der ikke er nogle andre, der snupper restauranten for næsen af dig.

Restaurant til salg – køb restaurant

Er du på udkig efter et restaurationslokale til salg – eller drømmer du måske om at købe flere restauranter til salg? Uanset om du leder efter et eller flere spisesteder, kan du finde dem lige her på siden.

Vi har et stort udbud af ledige restauranter til salg, som lige nu leder efter sin nye køber. Du kan vælge at kigge alle restauranterne igennem uden af filtrere din søgning. Dette henvender sig dog mest til dig, som gerne vil se hele udbuddet på markedet eller som ikke ønsker en bestemt region, kommune eller by, som restauranten skal befinde sig i.

Restaurant til salg

Indtænk den rette beliggenhed

Er du dog kun interesseret i at se de restauranter til salg, der befinder sig i et bestemt område, kan du finde dem ved at indtaste by eller område i vores søgefunktion, i vores søgefilter eller ved at benytte vores kort.

Vi har både restauranter til salg i København, Århus, Odense og mange andre mindre byer, men fordi udbuddet og efterspørgslen er stor, kommer der hele tiden nye restauranter til salg på Ejendomstorvet – ligesom de bliver fjernet igen, når restauranten er solgt.

Derfor kan du med fordel tage kontakt til den tilknyttede mægler hurtigt. Her kan du stille spørgsmål, få mere information og bestille en fremvisning. Husk på at mægleren har stor ekspertise og derfor kan fortælle dig alt, du behøver at vide om den valgte restaurant til salg.

Restaurationslokaler til salg i din by

På denne side får du vist alle restauranter, der er til salg i stedet for et lokale til restaurant i den by, som du gerne vil have en restaurant i.

Denne side er altså rigtig god til at give dig et overblik over ledige restauranter, men det kan hurtigt blive uoverskueligt at scrolle ned ad siden i jagt på den ideelle restaurant til salg.

Brug filtermenuen til at finde de rette lokaler til restaurant

Derfor anbefaler vi, at du benytter filtermenuen til venstre. Og her er det særligt beliggenhed, som du med fordel kan benytte, således at du netop kun ser de restauranter, der er til salg i den eller de byer, som du har i tankerne.

Uanset om du leder efter et lokale til restaurant i en storby eller i en mindre by, så har vi altså det samlede udbud lige her. Så hvis der er en restaurant i din by, så finder du den også her på siden.

Vil du have en stor restaurant, en cafe eller blot et køkken til take away?

Uanset hvad du ønsker og har behov for, kan du finde det her.

Udbuddet af restauranter går fra den helt store restaurant til salg med mulighed for både indendørs og udendørsservering til den hyggelige café, hvor familier og venner nyder god mad. Vi har også restauranter til salg, som er særligt egnet til take away. Har du drømmen, så har vi din nye restaurant.

Pizzaria eller grillbar til salg

Måske er du ikke på udkig efter en restaurant eller en cafe, men derimod en grillbar til salg eller et pizzaria til salg? Her på siden kan du også nemt og hurtigt finde et autentisk pizzaria til salg, som du både kan bruge til take away og spisested. Dette gælder også for en grillbar til salg.

Hotel til salg – køb dit nye hotel

På Ejendomstorvet finder du mange hoteller til salg i hele landet. Vi er Danmarks førende erhvervsportal med erhvervslokaler og erhvervslokaler til mange forskellige formål og priser.

Her på siden kan du finde et overblik over de udbudte hoteller i Danmark, så du kan finde dit nye hotel til salg. Du har også mulighed for at præcisere og specificere din søgning via. vores søgefilter og søgefunktion.

Du kan med fordel tage stilling til, om du ønsker en hotelejendom til salg i en storby, en forstad eller en landsby. På denne måde kan nemlig afgrænse din søgning, så du kun ser relevante hotelejendomme til salg i det valgt område.

Her på siden har vi både hoteller til salg i København, hoteller til salg i Århus og hoteller til salg i Odense. Ligeledes har vi også hoteller i andre dele af landet, og du kan nemt og hurtigt se, hvor vi har aktuelle hoteller til salg via. vores kort.

Hotel til salg

Stort hotel eller en lille kro?

Er dine drømme at købe et stort og eksklusivt hotel – eller vil du hellere have en charmerende kro? Uanset hvad du går og drømmer om for fremtiden, kan du sikkert finde et hotel til salg her på siden.

Du kan med fordel benytte vores filter-funktion, hvor du blandt andet kan afgrænse din søgning ved at tage stilling til etageareal, årlig leje inkl. drift/årlig leje pr. kvadratmeter inkl. drift, pris og grundareal.

Når du har indstillet dine præferencer i filteret, vil du kun se de aktuelle hoteller til salg, der matcher dine søgeindstillinger.

Køb restaurant og hotel nemt og hurtigt

Vi anbefaler, at du benytter dig af filterfunktionen, når du leder efter et hotel eller en restaurant til salg. Her kan du nemt og hurtigt indsnævre og præcisere din søgning, så du kun ser relevante resultater, der passer til de krav og behov du har til din restaurant eller dit hotel.

Hvis du, mod forventning, ikke har fundet det helt rigtige lokale til restaurant, eller det hotel til salg som dit hjerte banker for, så kan du med fordel oprette en gratis søgeagent.

Vil du benytte Ejendomstorvet til at sælge dit hotel eller salg af restaurant?

For at sælge dit hotel eller restaurant på Ejendomstorvet, skal du være medlem af Dansk Erhvervsmæglerforening.

Vi sætter en stor ære i faglighed og ekspertise, og derfor kan du ikke sætte din restaurant eller hotel til salg medmindre du er erhvervsmægler. Så ønsker du at vi skal hjælpe dig med salg af restaurant, så undersøg om det er en mulighed her på Ejendomstorvet.

Er du medlem af Dansk Erhvervsmæglerforening, og vil gerne se mere om pris og annonceringsmuligheder på Ejendomstorvet? Så klik på linket og lad os hjælpe dig med salg af din restaurant.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fokusområder bør jeg prioritere, når jeg skal købe en restaurant?

Du kan med fordel have fokus på områder såsom:

  • Beliggenhed
  • Pris
  • Pris per kvadratmeter
  • Grundareal

Ejendomstorvet fører dig hele vejen til erhvervsmæglerens kontaktformular eller erhvervsmæglerens egen hjemmeside, så du kan drage fordel af deres ekspertise og viden i forhold til restauranter til salg. Du kan både vælge at søge efter restauranter til salg i de større byer såsom København, Århus, Odense, Ålborg men også i den resterende del af Danmark på Ejendomstorvet.dk. Vi dækker nemlig hele Danmark.

Er der hoteller til salg i Danmark nu?

Der bliver jævnligt købt og solgt hoteller i hele Danmark. Uanset om du leder efter hotel til salg i København, Århus, Odense, Ålborg eller andet sted i Danmark, så får du det bredeste og bedste overblik over udbudte hoteller til salg på Ejendomstorvet. Find et hotel til salg og gør dit køb af hotel til en realitet.

Er der restauranter til salg i Danmark nu?

Uanset om du leder efter en restaurant til salg i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt andet sted i Danmark, så kan du se alle aktuelle restauranter til salg i Danmark. Find et hotel til salg og gør dit køb af hotel til en realitet.

Hvordan får jeg automatisk besked, når der er en ny restaurant eller hotel til salg?

Du vil få besked med din personlige og gratis søgeagent, så snart der kommer et nyt hotel eller restaurant til salg. Din søgeagent oprettes let og hurtigt gennem din personlige e-mailadresse, hvorefter du indstiller den til dine valgte søgekriterier. Når søgeagenten er oprettet, vil den scanne markedet i alle døgnets timer.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige hoteller og restauranter til salg på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter hotel og restaurant til salg, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige hoteller og restauranter er gratis.