Find butik til leje i Århus

Er du på udkig efter butik til leje i Århus? Efterspørgslen på de århusianske butikslejemål vokser i takt med, at Århus bliver mere populær og eftertragtet. Ejendomstorvet giver dig gratis søgninger i hele Danmarks udbud af butikslokaler til leje i Århus. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

I forbindelse med dine søgninger efter butikker til leje i Århus, bydes du velkommen til Ejendomstorvet - Danmarks førende erhvervsportal. Vi formidler butikslokaler og viser dig butikker til leje som er udbudt fra mere end 200 erhvervsmæglere, hvilket sikrer os, at du kan finde dit butikslokale i Århus.

Find butik til leje i Århus

Er du interesseret i et butikslokale i Århus Centrum eller udenfor? Uanset så findes det her på Ejendomstorvet.

Lige meget om du ønsker ledige butikslokaler til leje i forhold til udsalgsvarer, sko, tøjbutik, frisørsalon, liberalt erhverv, specialbutik, bank eller noget helt andet, så har vi nye annoncer, der kan matche dine behov og ønsker.

Udleje af nye lokaler i Århus i en veldrevet ejendom

Lej butik i Århus med en god placering

Århus er Danmarks næststørste by med mange bekendte attraktioner såsom havnen, Århus Universitet, museer, slotte og Den Gamle By.

Prioriter butikkens eksponering

Stor eksponering henimod kunder vil oftest være en af de vigtigste faktorer, når det kommer til mængden af besøgende - specielt hvis du ikke skal sælge varer, som en del af et velkendt brand.

Derfor bør du også overveje, om der er nogle steder i Århus, som er bedre egnet til din type butik. Måske er det en god idé at ligge i centrum, på en gågade eller et helt andet sted?

Mange butikker til leje i Århus Centrum

Har du en plan om at leje en ny butik i Århus, så er butikslokaler til leje i Århus Centrum et godt sted at undersøge for butikker i Århus til leje.

Århus centrum består af Indre By, Frederiksbjerg, Vesterbro og Århus Ø. Nye, gode lokaler i Århus C eller på gågaden er derfor ikke en dum idé.

Butik i Indre By i Århus

Et butikslokale til leje i Indre By i Århus kan være en rigtig god placering for din butik. Der findes flere bilfrie zoner og gågader, hvor en af dem er Store Torv, hvor du også finder Århus katedral. Fra Store Torv og ned til togstationen finder du Strøget, som er den centrale gågade i Indre by i Århus.

Ledige butikker i Bruun's Galleri?

På Strøget i Århus finder du yderligere Bruun's Galleri, der er et shoppingcenter. Indre By er altså et udemærket shoppingmekka for dig, dine kunder og din nye butik til leje i Århus.

Butikslokale til leje på Frederiksbjerg

Frederiksbjerg finder du syd for togstationen og Indre By. Frederiksbjerg er forbundet med Indre By via tre broer.

Frederiksbjerg har omkring 400 butikker, som findes nær følgende gader:

Butikker til leje på Vesterbro i Århus

I bydelen Vesterbro i Århus finder du Vesterbro Torv, hvor du finder flere butikker. Et stenkast herfra finder du Den Gamle By, som er en stor seværdighed i Århus.

Med disse tiltrækningskræfter kan en butik til leje på Vesterbro i Århus være lige den placering, du leder efter.

Vil du finde butik i Århus Ø?

Århus Ø er den nyeste bydel, som ligger tæt ved vandet og havnen, hvilket byder på havnebadet om sommeren.

Planerne for Århus Ø er i vækst, og både beboere og arbejdspladser er på vej til bydelen. Så måske vil du gerne være først og placere dit ledige lejemål i et område under opbygning?

Særlige forhold, når du skal finde et butikslokale til leje

Beliggenhed for dit butikslejemål, kan spille en rolle for din forretnings succes. Derudover er der også uendelig mange ting, som også kan spille en rolle, men størrelse og pris har en særlig betydning for nye erhvervslokaler.

Stor eller lille butik i Århus?

Det giver selvfølgelig sig selv, at butikken skal være stor nok til at rumme dine varer og give dem en god og overskuelig eksponering.

Men ligesom det er fjollet at have for lidt plads, er det heller ikke en god ide at betale for kvadratmeter, du ikke bruger. Overvej derfor, hvor stor butikslokalet skal være. Her kan du med fordel overveje om din butik til leje skal have et lager eller et rum til opmagasinering - og hvor stort dette skal være.

Størrelsen vil, tilsammen med butikslokalets placering i Århus, ofte være en af de parametre, som er med til at bestemme prisen for din butik i Århus.

Billig butik til leje i Århus?

Du har sikkert allerede en idé om, hvor meget du gerne vil betale for din butik til leje i Århus. Der er ingen grund til at se en masse butikslokaler til leje i Århus, som koster mere end du har lyst til at betale, og derfor kan du overveje, at justere på prisen i vores filtermenu.

I vores filtermenu kan du nemlig justere din søgning af lokaler efter husleje, årlig leje pr kvadratmeter, størrelse og meget mere, når du skal finde nye butikslokaler.

Smykkebutik med showroom og udvalgsvarer

Lej butik i Århus med Ejendomstorvets søgeagent

Med en gratis søgeagent, vil du få besked når vi får ledige butikslokaler med vores søgeagenter. Du skal blot oprette dig med din mail-

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er et butikslokale i Århus en god idé?

Århus er Danmarks andenstørste by med mange attraktioner og et sundt erhvervsliv. Derfor er der også stor efterspørgsel på lokaler i Århus, hvilket blandt andet med til at tiltrække store menneskemængder ind til Århus

Er butikslokaler i Århus centrum populært?

Butikslokaler i Århus oplever en stor efterspørgsel og popularitet – også på trods af en stigning i antal nethandler. Særligt Århus centrum er populært – mere specifik følgende områder:

  • Latinerkvarteret
  • Vestergadekvarteret
  • Århus Strøget
  • Frederiksbjergkvarteret
  • Frederiksgade
  • Mejlgade

Kan jeg sortere ud fra størrelse, pris og lokaletype?

På Ejendomstorvet er det nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere.

Er det gratis at finde butikker og erhvervslokaler på Ejendomstorvet?

Det er gratis at søge efter nye butikker og butikslokaler til leje på Ejendomstorvet

Hvor kan jeg finde ledige butikslokaler i Århus?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte butikslokaler i Århus hos Ejendomstorvet. Se mere her: Ledige butikslokaler i Århus

Se Detailhandel & Butik til leje her: