Find butik til leje i Odense

Danmarks tredje største by er fyldt med fantastiske muligheder for butikker til leje, hvor især Odense er kendt for sine historiske købstæder samt landets ældste og største indkøbscenter, Rosengårdscentret. Odense har med sine hyggelige og historiske gågader, centre, torve og stræder skabt perfekte forudsætninger for butikslivet med både butikker, restauranter og detailhandler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Derfor er en søgning efter din nye butik og butik til leje i Odense også særdeles populær på Ejendomstorvet.

Butik til leje i Odense

Odense er ofte benævnt med fremskridt og fremtid, som lægger til grund for, at Odense har Danmarks næststørste hospital, et trafikknudepunkt med al togtrafik mellem Jylland og Sjælland samt et stigende antal studerende på Odense Universitet.

Derfor er der også særlig interesse for at finde butikslokaler til leje i Odense, da man forventer en stigende folkemængde i Odense C. 

Ejendomstorvet formidler butikslokaler i Odense

Ejendomstorvet præsenterer butikslokaler til leje i Odense fra mere end 200 erhvervsmæglere, så derfor finder du også markedets bredeste og bedste udbud for butikker i Odense her.

Find nye butikker eller ledige butikslokaler i Odense

Odense er eventyrlig, charmerende og byder på spændende indkøbsmuligheder. At leje butik i Odense er ganske populær, og derfor er efterspørgslen også tilsvarende stor.

Placering af butik i Odense

Der er mange attraktive steder at finde ledige lejemål og drive forretning i Odense. Disse omhandler blandt andet gåder og butikscentre. En af de største grunde til, at netop disse gader er populære, er på grund af den store gennemstrøm af mennesker, og dermed potentielle kunder.

Både i hverdagene, i weekenden og i højtiderne kan du mærke, hvordan disse gader summer af liv, og det er netop dette, som er med til at give din butik til leje en stor synlighed.

Butikscenter i Odense

Rosengårdscentret er fyldt med 158 butikslokaler, Kongensgade og Vestergade er kendt for deres café-, restaurant- og butiksmiljø og især i Kongensgade er der en stor persongennemstrømning. 

Butikker med stor eksponering på gågader

De fleste butikker til leje i Odense findes ved Overgade, Vestergade, Nørregade og Kongensgade, hvor kundestrømmen er stor og eksponeringen er ideel for butikkerne.

Det er på disse gågader, hvor de fleste søger efter butikslokaler til leje i Odense, da byens butiksliv er centreret omkring disse gader.

Gode lokaler på gågade

Vælg et butikslejemål med gode transportmuligheder

Først og fremmest foregår det meste af trafikken ved Odense Banegård, hvor togtrafik mellem Jylland og Sjælland er, men også regionaltogene og busser. Dernæst er der fokus på at fremme cyklismen i Odense, hvorfor dette også er en let anvendelig transportmulighed.

Varesalg i mit butikslokale til leje

Der er uendelig mange muligheder for, hvad du kan sælge i dit butikslokale i Odense. Her får du et overblik over de mest typiske butikstyper:

Butikslejemål i nye butikslokaler

Fordele ved at leje butik i Odense

Der er flere gode grunde til at leje en butik i Odense, men de fordele, som de fleste nævner er fleksibilitet og økonomi.

Få fleksibilitet med et lejemål

Det er ganske enkelt meget fleksibelt, at du kan leje en butik i Odense og så flytte fra den, når din virksomhed vokser eller bliver mindre. Når du har en butik til leje, skal du nemlig blot opsige butikken og finde en ny butik til leje i Odense. Helt og aldeles nemt, da du ikke skal bekymre dig om markedet og vente på, at din butik er solgt.

Få et økonomisk overblik med erhvervslejemål til butik

Derudover er der også økonomiske fordele ved at leje, da du har en fast, månedlig husleje. Du skal ikke bekymre dig om drift af bygningen, markedets påvirkning eller uforudsete ekstraregninger, når det omhandler din leje. Derfor er mange fornøjet med at søge efter butik til leje i Odense.

Hvor længe vil du blive i dine nye erhvervslokaler?

Som udgangspunkt mener eksperter, at det er en god idé at leje en butik i Odense, hvis du har planer om at fraflytte den indenfor fem år. Har du planer om at blive i det samme lokale i mere end fem år, kan du også kigge på butikker til salg i Odense.

Lej butik i Odense

Vi har netop opridset gode grunde for at finde en butik til leje i Odense, og derfor vil vi også gerne give dig den bedste forudsætning for, at finde det helt rette butikslokale til leje i Odense. Den bedste måde er ved at benytte vores filtermenu, som du finder oppe i venstre side.

Søg blandt mange butikker

Her kan du vælge at sortere efter specifikke butikker, fx en lille butik, en stor butik, en billig butik eller noget helt fjerde. Du kan nemlig filtrere din søgning ud fra kriterier som størrelse, pris, placering, lokaletype og meget mere.

Nem søgning efter ledige butikker

Har du alligevel ikke fundet en butik til leje i Odense, så kan du vælge at oprette søgeagenter, som vil skanne markedet for ledige butikslokaler til leje i Odense. Du skal blot oprette dig med din e-mail, et kodeord og dine søgekriterier, og derefter får du automatisk besked når vi får ledige butikslokaler til leje i Odense.

Vil du hellere finde butik til salg i Odense - eller hele udvalget af butikslokaler til leje på Fyn? Du kan finde butikker og måske dit butikslejemål ved at klikke på linkene.

Ofte stillede spørgsmål

Er beliggenhed vigtig, når jeg skal have et butikslokale til leje i Odense?

Beliggenhed kan spille en stor rolle i forhold til din butiks succes. Gennemstrøm af mennesker, synlighed og infrastruktur er essentielle parametre.

Kan jeg søge på butikslokaler ud fra størrelse og pris?

Ja, bare rolig. Det er nemt og hurtigt at søge efter nye lokaler og erhvervsejendomme på Ejendomstorvet, hvor du kan filtrere din søgning efter pris, årlig leje, størrelse, lokaletype, beliggenhed mm., så du finder erhvervslokaler der passer til din forretning.

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje?

Når du skal starte en butik, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken

Skal jeg vælge en fysisk butik eller en webshop?

Nethandel er blevet populært over flere år, men det er alligevel ikke lige så populært som fysiske butikker. Fysiske butikker emmer god kundeservice, gode og hyggelige oplevelser og mulighed for at få varen over desken i dag

Se Detailhandel & Butik til leje her: