Vilkår og handelsbetingelser

Nedenstående vilkår gælder for enhver brug af Ejendomstorvet.dk
Ejendomstorvet.dk består af en webside samt en mobilapplikation, der tilbyder et samlet overblik over erhvervslokaler, kontorpladser og investeringsejendomme. 

Ejendomstorvet ejes og stilles til rådighed af: 
Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. 
CVR: 24255328 
Kompagnistræde 20B, 2. sal. 
1208 København K 
Tlf. 93 98 98 98 

1. Accept af vilkår og betingelser 
Din brug af Ejendomstorvet.dk er underlagt nuværende vilkår og betingelser. Når du benytter siden eller applikationen bekræfter du, at du har læst og accepteret brugervilkårene. Brugen af Ejendomstorvet.dk sker på egen risiko. 

2. Ejendomstorvets funktioner
Ejendomstorvets primære funktion er, at indsamle og fremvise data om udbudte erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser fra landets erhvervsmæglere og ejendomsejere. 
Ejendomstorvet er drevet af Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har eksisteret siden 1999. 
Foreningen er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket betyder at alle erhvervsmæglere på Ejendomstorvet: 
a. Formidler fast ejendom på en betryggende og professionel måde 
b. Overholder Dansk Ejendomsmæglerforening gældende regler for etik 
c. Har en ansvars- og garantiforsikring 
Portalens primære funktion er at give det store overblik over ejendomme/lokaler på kort tid. 
Portalens sekundære funktioner tæller blandt andet muligheden for at oprette en profil og gemme favoritter, samt oprette gratis søgeagenter. 

Adgang til mobilapplikationen kræver i nogen udstrækning, at telefonen har internetforbindelse for, at du kan anvende applikationens funktionaliteter. Applikationen kvalitet, hvad angår hastighed og brugervenlighed, kan variere afhængig af telefonmodel samt netværkshastighed. 

Ejendomstorvet påtager sig intet ansvar for telefonens internetforbindelse og telefonabonnementets eventuelle påvirkning af applikationens anvendelighed.

3. Brugerprofil 
For at anvende portalens sekundære funktioner skal du oprette en brugerprofil. Din brugerprofil er personlig og vil kræve en oplysning af mailadresse samt et selvvalgt password. 

4. Misligholdelse 
Ejendomstorvet kan til enhver tid og uden varsel afbryde og ophæve din adgang til din brugerprofil, hvis du anvender denne i strid med brugervilkår eller i strid med den øvrige lovgivning. 

5. Ændring af portalens og mobilapplikationens funktioner 
Ejendomstorvet kan til enhver tid og uden varsel ændre portalen og mobilapplikationen, og dens funktioner, design, omfang, software, sprogversioner eller andre aspekter med relevans for portalen.  

6. Datahåndtering 
Se vores cookie- og persondatapolitik. 

7. Validitet af data og ansvarsfraskrivelse 
Al materiale og informationer, der er tilgængeligt i applikationen og på portalen er udarbejdet af Ejendomstorvet eller Ejendomstorvets medlemmer, annoncører eller samarbejdspartnere, er Ejendomstorvets ejendom eller medlemmer, annoncører eller samarbejdspartners ejendom. Enhver anvendelse heraf, herunder til kommercielle eller offentlige formål, er forbudt, med mindre der er givet udtrykkeligt samtykke hertil. 

Ejendomstorvet.dk modtager data direkte fra erhvervsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er blevet oprettet. Ejendomstorvet.dk indsamler og præsenterer data om de udbudte lokaler og ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på Ejendomtorvet.dk. 

Ejendomstorvet.dk påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links. 

8. Lovvalg og værneting 
Enhver tvist, som måtte udspringe af eller i tilknytning til disse brugerbetingelser, skal afgøres efter dansk ret med undtagelse af dansk rets internationale privatretlige regler, og såfremt tvisten ikke kan løses i mindelighed, skal tvisten anlægges ved Ejendomstorvets værneting. 

9. Kundekontakt og klager 
Såfremt du har spørgsmål, kommentarer ris eller ros vedrørende brugen af Ejendomstorvet.dk, kan du kontakte os på info@ejendomstorvet.dk. 

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle dataleverancer fra

Foreningen erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. (Ejendomstorvet)
Kompagnistræde 20B, 2. 
1208 København K 
Danmark
CVR-nummer: 24255328 

Gælder alle dataleverancer i Danmark til kunder, der bestiller data på www.ejendomstorvet.dk. 

1. Bestilling
Ved afgivelse af ordre, accepterer kunden at Ejendomstorvet opbevarer de afgivne oplysninger, se vores persondatapolitik. Herudover accepteres opgørelsesmetoden. Ejendomstorvet forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Ejendomstorvet.dk. En endelig og bindende aftale mellem dig og Ejendomstorvet foreligger, når din ordre er blevet bekræftet af Ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret. For at bestille data på Ejendomstorvet.dk skal du være fyldt 18 år. 

2. Priser og betaling 
Alle priser oplyses inklusive dansk moms. Den gældende pris er den, der er oplyst på Ejendomstorvet.dk for den pågældende service på dato for ordreafgivelsen. Ejendomstorvet tager forbehold for prisændringer samt ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Ejendomstorvet.dk til enhver tid. 

3. Fakturering 
Efter afgivelse af bestilling af dataleverance fra Ejendomstorvet.dk fremsendes faktura til den oplyste e-mailadresse. Betalingsbetingelserne fremgår på den enkelte faktura. 

4. Levering
Ejendomstorvet forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe data. Ejendomstorvet leverer data leverancen under normale omstændigheder indenfor 2 arbejdsdage. Dataleverancen bliver leveret elektronisk til den oplyste e-mailadresse. 

Fortrydelsesret 
Ved afgivelse af bestilling af dataleverancen bortfalder fortrydelsesretten. 

5. Meddelelse ved varer med fejl eller mangler
I tilfælde af fejl og mangler ved en modtaget dataleverance, skal vi meddeles herom indenfor en rimelig tidsfrist efter en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Meddelelse om fejl og mangler i forbindelse med et køb kan under ingen omstændigheder fremsættes senere end 2 uger fra bestillingsdato.