Vilkår og handelsbetingelser

Nedenstående vilkår gælder for enhver brug af Ejendomstorvet.dk :

Ejendomstorvet.dk består af en webside samt en mobilapplikation, der tilbyder et samlet overblik over erhvervslokaler, kontorpladser og investeringsejendomme.

Ejendomstorvet ejes og stilles til rådighed af:Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. CVR: 24255328 Vestergade 27, 1 th 1456 København K Tlf. 93 98 98 98

1. Accept af vilkår og betingelser

Din brug af Ejendomstorvet.dk er underlagt nuværende vilkår og betingelser. Når du benytter siden eller applikationen bekræfter du, at du har læst og accepteret brugervilkårene. Brugen af Ejendomstorvet.dk sker på egen risiko.

2. Ejendomstorvets funktioner

Ejendomstorvets primære funktion er, at indsamle og fremvise data om udbudte erhvervslokaler, investeringsejendomme og kontorpladser fra landets erhvervsmæglere og ejendomsejere.

Ejendomstorvet er drevet af Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a., som har eksisteret siden 1999.

Foreningen er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, hvilket betyder at alle erhvervsmæglere på Ejendomstorvet:

a. Formidler fast ejendom på en betryggende og professionel mådeb. Overholder Dansk Ejendomsmæglerforening gældende regler for etikc. Har en ansvars- og garantiforsikringPortalens primære funktion er at give det store overblik over ejendomme/lokaler på kort tid.

Portalens sekundære funktioner tæller blandt andet muligheden for at oprette en profil og gemme favoritter, samt oprette gratis søgeagenter.

Adgang til mobilapplikationen kræver i nogen udstrækning, at telefonen har internetforbindelse for, at du kan anvende applikationens funktionaliteter. Applikationen kvalitet, hvad angår hastighed og brugervenlighed, kan variere afhængig af telefonmodel samt netværkshastighed.

Ejendomstorvet påtager sig intet ansvar for telefonens internetforbindelse og telefonabonnementets eventuelle påvirkning af applikationens anvendelighed.

3. Brugerprofil

For at anvende portalens sekundære funktioner skal du oprette en brugerprofil. Din brugerprofil er personlig og vil kræve en oplysning af mailadresse samt et selvvalgt password.

4. Misligholdelse

Ejendomstorvet kan til enhver tid og uden varsel afbryde og ophæve din adgang til din brugerprofil, hvis du anvender denne i strid med brugervilkår eller i strid med den øvrige lovgivning.

5. Ændring af portalens og mobilapplikationens funktioner

Ejendomstorvet kan til enhver tid og uden varsel ændre portalen og mobilapplikationen, og dens funktioner, design, omfang, software, sprogversioner eller andre aspekter med relevans for portalen.

6. Datahåndtering

Se vores cookie- og persondatapolitik.

7. Validitet af data og ansvarsfraskrivelse

Al materiale og informationer, der er tilgængeligt i applikationen og på portalen er udarbejdet af Ejendomstorvet eller Ejendomstorvets medlemmer, annoncører eller samarbejdspartnere, er Ejendomstorvets ejendom eller medlemmer, annoncører eller samarbejdspartners ejendom. Enhver anvendelse heraf, herunder til kommercielle eller offentlige formål, er forbudt, med mindre der er givet udtrykkeligt samtykke hertil.

Ejendomstorvet.dk modtager data direkte fra erhvervsmæglerne umiddelbart efter, at sagen er blevet oprettet. Ejendomstorvet.dk indsamler og præsenterer data om de udbudte lokaler og ejendomme, men påtager sig intet ansvar for rigtigheden af de oplysninger, som er anført på Ejendomtorvet.dk .

Ejendomstorvet.dk påtager sig heller intet ansvar i forhold til oplysninger, som fremkommer via links.

8. Lovvalg og værneting

Enhver tvist, som måtte udspringe af eller i tilknytning til disse brugerbetingelser, skal afgøres efter dansk ret med undtagelse af dansk rets internationale privatretlige regler, og såfremt tvisten ikke kan løses i mindelighed, skal tvisten anlægges ved Ejendomstorvets værneting.

9. Kundekontakt og klager

Såfremt du har spørgsmål, kommentarer ris eller ros vedrørende brugen af Ejendomstorvet.dk , kan du kontakte os på info@ejendomstorvet.dk.