Vilkår og handelsbetingelser

Nedenstående vilkår og betingelser gælder for alle dataleverancer fra

Foreningen erhvervsmæglerbasen f.m.b.a. (Ejendomstorvet)
Kompagnistræde 20B, 2. 
1208 København K 
Danmark
CVR-nummer: 24255328 

Gælder alle dataleverancer i Danmark til kunder, der bestiller data på www.ejendomstorvet.dk. 

1. Bestilling
Ved afgivelse af ordre, accepterer kunden at Ejendomstorvet opbevarer de afgivne oplysninger, se vores persondatapolitik. Herudover accepteres opgørelsesmetoden. Ejendomstorvet forbeholder sig ret til ændring af priser, der måtte være fejlagtigt angivet på Ejendomstorvet.dk. En endelig og bindende aftale mellem dig og Ejendomstorvet foreligger, når din ordre er blevet bekræftet af Ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret. For at bestille data på Ejendomstorvet.dk skal du være fyldt 18 år. 

2. Priser og betaling 
Alle priser oplyses inklusive dansk moms. Den gældende pris er den, der er oplyst på Ejendomstorvet.dk for den pågældende service på dato for ordreafgivelsen. Ejendomstorvet tager forbehold for prisændringer samt ændringer af gebyrer og/eller andre omkostninger angivet på Ejendomstorvet.dk til enhver tid. 
 
3. Fakturering 
Efter afgivelse af bestilling af dataleverance fra Ejendomstorvet.dk fremsendes faktura til den oplyste e-mailadresse. Betalingsbetingelserne fremgår på den enkelte faktura. 

4. Levering
Ejendomstorvet forbeholder sig ret til at udelukke personer fra at købe data. Ejendomstorvet leverer data leverancen under normale omstændigheder indenfor 2 arbejdsdage. Dataleverancen bliver leveret elektronisk til den oplyste e-mailadresse. 

Fortrydelsesret 
Ved afgivelse af bestilling af dataleverancen bortfalder fortrydelsesretten. 

5. Meddelelse ved varer med fejl eller mangler
I tilfælde af fejl og mangler ved en modtaget dataleverance, skal vi meddeles herom indenfor en rimelig tidsfrist efter en sådan fejl eller mangel er eller burde være konstateret. Meddelelse om fejl og mangler i forbindelse med et køb kan under ingen omstændigheder fremsættes senere end 2 uger fra bestillingsdato.