Kontor til leje i Odense

Leder du efter kontor til leje i Odense? Ejendomstorvet præsenterer tusindvis af ledige lokaler, erhvervslokaler og investeringsejendomme fra mere end 200 mæglere og ejendomsindehavere. Du finder massevis kontorlejemål i Odense her på siden og du får altid det fulde overblik over alle kontorer og nye kontorlokaler i Odense.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Mange kontorlejemål i Odense

Odense er Danmarks tredje største by og et centralt knudepunkt på Fyn. Potentialet for at drive forretning er derfor også stor på Fyn og i Odense, hvilket også betyder, at efterspørgslen er stor - særligt i Odense C, men også i resten af Odense Kommune.

Derfor vil du også opleve, at udbuddet af kontorlokaler til leje i Odense er svingende, og at liggetiden for et kontor til leje i Odense oftest er kort.

Så hvis du har fundet et kontorlokale til leje i Odense, som du er interesseret i, så bør du slå til indenfor kort tid - gerne før andre gør det. For at sikre at du ser kontorlejemål i Odense som en af de første, bør du overveje at oprette en søgeagent, hvor du automatisk får besked om nye kontorer.

Læs mere om søgeagenten længere nede i teksten.

Find ledigt kontorlokale i Odense her på Ejendomstorvet

Ejendomstorvet giver dig, som Danmarks førende erhvervsportal, det bredeste og bedste udbud af alt fra kontorlejemål, butikslejemål, investeringsejendomme, kontorhoteller og meget mere.

Ejendomstorvet er, som erhvervsportal, med til at præsentere alle udbudte erhvervslokaler, men hvis du finder det ideelle kontorlokale til leje i Odense, så skal kontakten rettes mod sagens erhvervsmægler.

Kontor i Odense

Tips til at finde det ideelle kontor til leje i Odense

For at finde frem til det bedste kontorlejemål i Odense, som passer til netop dine ønsker og behov, vil vi komme med nogle gode råd til, hvordan du nemmest, hurtigst og mest præcist finder det ideelle kontor til leje i Odense.

Kontorets beliggenhed i Odense

Vil du have et kontor der ligger i udkanten langs med motorvejen, eller er du interesseret i kontorlokaler til leje på en attraktiv adresse i hjertet af Odense, nemlig Odense centrum? Uanset hvad dine drømme og behov er, så er vi sikre på, at du finder dit kontor her på siden.

Derudover bør du overveje transportmuligheder til og fra kontoret. Skal der være gode muligheder for offentlig transport, vil dine medarbejdere have behov for parkeringsmuligheder eller andet? Når du har svarene, vil det kunne gøre din søgning efter de rette kontorlokaler bedre.

Kontorlokalets størrelse

Hvor stort skal kontoret være, og hvor mange ansatte skal der være plads til? Overvej også gerne, om det er tilstrækkeligt med et enkelt storrumskontor, eller om du har behov for flere separate kontorlokaler. Du kan også have i tankerne, om der skal være plads til et mødelokale.

Udover et almindeligt kontorlokale til leje i Odense, kan du også overveje, om du i stedet har behov for ledige kontorfællesskaber i Odense eller ledige kontorhoteller i Odense.

Bør du overveje et kontorfællesskab eller et kontorhotel?

Et kontorhotel adskiller sig fra almindelige kontor lokaler ved, at faciliteter såsom mødelokale, wi-fi og øvrigt inventar kan være inkluderet. Det samme gælder for kontorfællesskaber, hvor sparring og socialt fællesskab yderligere er i højsædet.

Hvad der er inkluderet i et kontorhotel i Odense eller et kontorfællesskab i Odense varierer fra kontorhotel til kontorhotel og fra kontorfællesskab til kontorfællesskab, så derfor bør du undersøge præcist, hvad der er inkluderet i dit lejemål.

Hvad skal kontoret koste?

Prisen er særligt styret af beliggenhed og kontorlokalets størrelse, men du har sikkert allerede en fornemmelse af, hvilket budget du har til huslejen. Hvad det enkelte kontorlokale bør koste kan vi ikke sige, da der er mange faktorer som spiller ind på prisen: er der et mødelokale, et køkken, inventar eller andre variabler, som skal medtages?

Så præcis hvad du synes, der er et billigt kontor er op til dig, men du finder i hvert fald kontorlokaler til leje i Odense i de fleste prisklasser.

Hvorfor kontorer til leje fremfor at eje?

Der er mange forskellige holdninger til at købe eller leje kontorer, men nu vil vi komme ind på nogle af de fordele der kan være ved at leje:

Dette er blot nogle enkelte fordele ved at finde kontorlokaler til leje, og som udgangspunk siger flere eksperter, at det sagtens kan betale sig at leje kontorer, hvis blot du flytter til et andet lejemål inden der er gået fem år.

Kontorudlejning vinder terræn i Odense

Danmark er et land, hvor det er fordelagtigt at drive forretning, og det samme gælder for Odense, som er en by vækst. Derfor er efterspørgslen for kontorer til leje i Odense også ganske populær.

Ledige kontorer i Odense

Odense har mange kontorlokaler og mange kontorlejemål. De ledige kontorlejemål ligger rundt omkring i Odenses kommune, men efterspørgslen er dog største i Odense centrum og omegn.

Med mange kontorlokaler kan du også finde både ældre og mere charmerende kontorlokaler til leje, ligesom et nyistandsat kontor eller et lyst kontor også er en mulighed, når du er på udkig efter ledige lejemål.

Kontorer til leje i Odense

Nem søgning efter nye kontorlokaler i Odense

Ejendomstorvet bestræber sig på at give det de bedste søgninger og dertil det bedste overblik over kontorlejemål i Odense. Derfor har vi tilføjet diverse søgeværktøjer, som du kan benytte til at filtrere og sortere dine søgeresultater.

Lej kontor ved at bruge filtermenuen

I forbindelse med søgningen efter kontor til leje i Odense dykker der 180+ kontorlejemål i Odense op. Du kan først og fremmest vælge at anvende den lille grønne boks med "se filtre", hvor du kan til- og fravælge filtre såsom beliggenheden, årlige leje, årlige leje pr. kvadratmeter og etageareal samt grundareal.  

Alt dette er for at gøre dine søgninger lette og overskuelige, så du med lethed kan finde dit fremtidige kontorlejemål i Odense.

Få besked om de nyeste ledige kontorlokaler

Vil du holdes opdateret og få besked når der udbydes nye kontorlejemål i Odense?

Ved at oprette søgeagenten kan du gemme dine søgninger, men også vælge at få notifikationer via e-mail, hvis der udbydes nye emner der opfylder dine søgekriterier.

Søgeagenten er gratis og skal blot oprettes gennem e-mailadresse og et personligt kodeord. Du er dermed sikret ikke at gå glip af det perfekte kontor til leje i Odense.

Find kontorlokaler til leje fra mere end 200 erhvervsmæglere

På Ejendomstorvet er der tilknyttet mere end 200 af Danmarks bedste erhvervsmæglere - fra de helt store til de helt små erhvervsmæglerkæder. Så uanset om du ønsker en stor eller lille mægler, så finder du dem alle samlet her.

Hvis du er inde på det pågældende kontorlejemål i Odense, så kan du vælge enten at trykke "se hos mægler" for yderligere information eller også kan du bruge erhvervsmæglerens kontaktoplysninger og kontakte dem direkte.

Hør mere om kontorudlejning i Odense

Kunne du tænke dig at annoncere dine kontorlejemål i Odense på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet samler hele landets udbud af erhvervslokaler på et sted, så du helt gratis og uforpligtende kan søge efter blandt andet kontor til leje i Odense.

Hvorfor udleje kontorlokaler på Ejendomstorvet?

Alle erhvervsmæglere og ejendomsindehavere som er tilknyttet Ejendomstorvet.dk overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings regler for etik, professionel formidling og kvalitet.

Ejendomstorvet er som Danmarks førende erhvervsportal med over 200.000 månedlige besøgende det perfekte udstillingsvindue for kontorudlejning i Odense.

Retningslinjer for at udleje kontorlokaler

Hvis du står ét eller flere kontorlejemål i Odense, så kan du kan læse mere om at blive annoncør via nedenstående link. Du kan også vælge at kontakte os på tlf. 93 98 98 98 og få priser samt informationer om kontorudlejning i Odense. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem bør leje et kontor i Odense?

Næsten alle, som søger fleksible lejemål kan leje kontorlokaler. Særligt iværksættere, start-up virksomheder og mindre virksomheder benytter sig af de fleksible vilkår som leje af kontor giver.

Kan jeg sortere kontorlokaler ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke fordele får jeg, hvis jeg lejer et kontor i Odense?

Odense er Danmarks tredje største by og en by i vækst. Derudover er Odense et centralt trafikalt knudepunkt, hvor det er nemt for medarbejdere at komme til og fra kontoret fra resten af Danmark.

Er kontorlokaler til leje en god ide?

Et kontor til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en ejendom. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje et kontor frem for at eje det. Derfor kan kontorlokaler til leje i Odense være en god ide.

Hvor kan jeg finde kontorlokaler til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige kontorer til leje i hele Odense. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervsgrunde til leje i hele Odense.

Se Kontor til leje her: