Værksted til leje i hele landet

Leder du efter værksted til leje? Her finder du markedets største udvalg af værksteder til leje i hele landet. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal og erhvervsportal, hvor dine søgninger efter leje af værksted starter.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du vil på Ejendomstorvet opleve en erhvervsportal med tusindvis aktive online annoncer inden for vores forskellige lokaletyper - blandt andet erhvervsleje af værksted.

Lej værksted på Ejendomstorvet

Af vores lokale typer kan der bl.a. nævnes erhvervslokaler, erhvervslejemål, erhvervsejendomme og investeringsejendomme, men det slutter ikke her, for Ejendomstorvet har masser af forskellige lokaler til værksted såvel som til alt andet erhvervsleje.

De annoncer du ser på Ejendomstorvet er udbudt fra lidt over 200 af Danmarks bedste annoncører og erhvervsmæglere, som er med til at garantere dig markedets bredeste udvalg af annoncer for værksted og autoværksted til leje i Danmark. 

Find det ideelle værksted til leje

Ejendomstorvet tilbyder dig og dine søgninger en gratis og brugervenlig erhvervsportal, som gør det nemt fra start til slut.

Du kan ligesom alle andre vælge at starte dine søgninger efter at leje et værksted eller et autoværksted til leje – helt uforpligtende og gratis. 

Det perfekte værksted til leje

Et værksted kan bruges til rigtig mange ting. For mekanikere vil de oftest tænke på et autoværksted, ligesom en snedker nok vil tænke på et snedkerværksted. Men der er også andre ting, som dit værksted kan bruges til:

Der er mange andre ting, som du også kan bruge dit værksted til - kun fantasien sætter grænser.

Stort værksted til leje

Lej værksted i dag

Ejendomstorvet giver dig et hav af muligheder for, at du kan leje et værksted

Vi giver dig overblikket over, hvor et værksted udlejes i dit valgte område.

Fordi der er mange søgninger efter leje af værksteder, så kan du med fordel gøre brug af vores filtermenu. Filtermenuen er den grønne boks i venstre side, hvor du kan indstille og justere på forskellige parametre.

Disse parametre vil afgrænse din søgning ud fra dine justeringer, så du kun får vist de relevante søgninger, som er i overensstemmelse med dine ønsker.

I filtermenuen kan du justere ud fra følgende parametre:

I takt med at du justere på ovenstående kriterier, vil du også kunne se, at antallet af ledige værksteder bliver mindre og mindre. Det er simpelthen fordi, at de værksteder til leje, som ikke er indenfor justeringerne bliver fjernet fra din visning.

Værksted til leje i storbyerne

På Ejendomstorvet har vi værksteder i hele landet - fra et værksted til leje i en lille landsby til et værksted til leje i København. Da vi ikke har plads på siden til at nævne værksteder til leje i alle byer, vil vi i stedet give dig muligheden for at klikke dig videre til de tre største byer:

Værksted til leje i København, Århus og Odense er ganske populær, da disse byer har mange mennesker, og jo flere mennesker i området, jo bedre eksponering af dit værksted.

Søg efter autoværksted til leje

Har du nogle mere specifikke krav til dit værksted, så kan du nemt og hurtigt bruge søgefeltet til at redegøre for, hvilken type værksted, du søger - indtast fx "autoværksted til leje" i søgefeltet.

Søgningerne efter autoværksted til leje i hele Danmark, kan generere mange resultater - så måske finder du det perfekte autoværksted til leje allerede i dag.

Du kan bruge et autoværksted til at lave biler eller autolakere dem. Derfor har du måske særlige krav til, at du vil have et autoværksted til leje med en vaskehal, en sprøjtekabine eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og derfor bør du heller ikke gå på kompromis med dit autoværksted til leje.

Fordele ved at leje værksted i stedet for at eje

Når du vil starte dit eget værksted, er det særligt pris, størrelse og placeringen af værkstedet til leje, som du bør fokusere på.

Et værksted udlejes oftest i allerede opførte lokaler, hvilket sparer dig tid og energi i forhold til, hvis du blot har en grund, hvor værkstedet skal bygges fra grunden og op.

Pris er en vigtig faktor for dit værksted

Prisen er vigtig, da du gerne skal kunne betale den månedlige husleje for dit værksted. Som udgangspunkt vil prisen afspejle størrelsen på værkstedet, ligesom prisen også siger noget om placeringen for dit værksted til leje.

Jo tættere dit værksted ligger mod de større byer - desto højere vil prisen også være. Derudover kan man som hovedregel også sige, at jo større dit lokale er, desto højere er prisen også.

Hvis du kun vil se billige værksteder, bør du bruge vores filtermenu, så du kun ser de billige værksteder, som du har interesse i.

Du bør leje værksted, nær din målgruppe

Det er også vigtigt for dig at overveje, hvor din målgruppe befinder sig. Kan de komme hurtigt til og fra dit værksted? Måske bør det ligge tæt på en motorvejs afkørsel eller noget helt tredje?

Der er heller ingen grund til at vælge et værksted, som er alt for stort i forhold til dit behov, da du jo betaler for de ekstra kvadratmeter. Find derfor ud af, hvor meget plads, der er ideelt for dig og dit værksted.

Leje af værksted har desuden den fordel, at du ikke er bundet til lån eller andet, men kan vælge at opsige erhvervslejemålet, hvis værkstedslokalet alligevel ikke passede til dig og dine behov - eller hvis du har planer om at finde et billigt værksted.

Autoværksted til leje

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge et værksted til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige formål. De fleste erhverv, der benytter værksteder er ofte: 

• Mekaniker til autoværksted

• Håndværker til tømrer- eller snedkerværksted

• Skomager, designer, billedkunstner eller lignende.

Hvordan finder jeg et ledigt værksted til leje?

Tjek Ejendomstorvets udvalg af værksteder. Finder du et værksted, du synes er interessant, kan du kontakte den erhvervsmægler, som udbyder ejendomme for mere information og kan tilbyde en fremvisning.

Kan jeg søge ud fra størrelse, pris og lokaletype?

På Ejendomstorvet.dk har vi mere tusindvis lokaler på vores erhvervsportal – og derfor er vi sikre på, at du sagtens kan finde det rigtige match - uanset om du leder efter et værksted til leje i København, Århus, Odense eller et helt andet sted. Opret gerne en søgeagent – så får du besked hver gang der kommer en butik, som passer dine behov.

Kan jeg udleje mit værksted?

På Ejendomstorvet kan du udleje dine erhvervslokaler - herunder dit værksted. Du kan læse alt om regler og priser for annoncering på Ejendomstorvet.

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis og hvis du kan få kontaktinformationerne på den pågældende erhvervsmægler, så du kan leje værkstedet hurtigst muligt.