Se alle ledige erhvervslokaler i København

København er Danmarks hovedstad, og har også den største koncentration af erhvervslokaler, virksomhedslokaler og erhvervsejendomme i Danmark. På denne side får du et samlet overblik over ledige erhvervslokaler i København, København K og Indre By. Du får også gode tips og tricks til, hvordan du hurtigst og lettest kan finde frem til det ideelle erhvervslejemål i København.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvorfor vælge erhvervslokaler i København?

Du skal vælge et erhvervslokale i fordi, at København er Danmarks økonomiske og kulturelle kraftcenter. Derudover er København også er et af de vigtigste trafikknudepunkter med Københavns lufthavn og Hovedbanegården samt én af de største havne, hvilket betyder, at transport til og fra dine erhvervslokaler i København er nemt.

København er Skandinaviens knudepunkt for virksomhedslokaler

Københavns rolle som Skandinaviens knudepunkt består i, at København er hovedbyen i Øresundsregionen, der er den mest befolkningsrige region i Skandinavien.

København, Malmø og de omkringliggende byer udgør altså Nordens største område for virksomhedslokaler., erhvervslokaler og ledige lokaler i København.

København C oplever efterspørgsel på erhvervslokaler

Strøget og det centrale København, er oplever generelt en stor efterspørgsel, som følge af den store befolkning, de mange arbejdspladser og seværdigheder.

Find ledige lokaler i København

Når du leder efter ledige lokaler i København, kan du med fordel vælge den type af erhvervslokale, som du er interesseret i:

Udover disse kategorier, kan du også finde mange andre typer af erhvervslokaler og erhvervsejendomme i København

Kontor i København

Kontorlokaler i København er en af de mest efterspurgte type af lokaler, når det kommer til ledige erhvervslokaler i København. Du finder hundredvis af kontorer og kontorlokaler i København, som du kan indlogere dig i.

Netop fordi du har et stort udvalg af kontorer til leje i København og kontor til salg i København, er det klogt at indtænke dit brands visuelle udtryk ind i valg af erhvervslokaler i København.

Mange kontorlokaler i København

Kontorer i København giver god mening, da der findes mange typer af kontorlokaler i København – fra de helt store til de helt små.

At efterspørgslen efter kontorlejemål i København er stor, giver yderligere rigtig god mening, da en stor del af landets arbejdspladser er centraliseret omkring København.

Derudover kan du også finde kontorhoteller og kontorfællesskaber i København.

Kontor til leje i København

Her på siden kan du både finde kontor til leje i København og kontor til salg i København. Kontorlokaler til leje i København er eftertragtet, da leje af kontorer giver stor fleksibilitet.

Med kontorlokaler til leje kan du nemlig fraflytte, hvis behovet opstår: det kan enten være, at du har brug for at leje kontor på grund af placering, størrelse eller af økonomiske årsager.

Erhvervslokaler i København

Butik i København

Butik i København er også en populær søgning, da butikslivet i de Københavnske bydele tiltrækker en stor gennemstrøm af mennesker og turister.

Det største hotspot, når du leder efter en ledig butik i København, er helt klart centreret omkring Strøget, hvor der passerer +8000 mennesker i timen. Menneskerne og den støre gennemstrøm gør, at butikslokaler på Strøget er populært.

Fordi Strøget er Danmarks største shoppinggade, har din butik til leje eller salg en stor mulighed for at blive eksponeret.

Lager og produktion i København

Søgning efter et ledigt lager i København er populær. Efterspørgslen er ikke lige så højt som ved kontor i København eller butik i København, men interessen er alligevel stor. Dette inkluderer også værksteder til leje i København samt autoværksteder.

Der er mange forskellige lagerlokaler at finde i København. Særligt i områder, hvor der er lidt mere plads end i Indre by, er efterspørgslen stor. Sydhavnen, Amager og Nordhavn er nogle af de områder, hvor lagerlokaler er populære.

Hotel og restaurant i København

Der er årligt tusindvis af turister, der kommer til Danmark. Disse turister er en helt særlig målgruppe, når man overvejer at søge efter et hotel i København. For turisterne skal selvfølgelig have et godt og centralt sted at sove – og hvorfor ikke på dit nye hotel?

Hvis du er på jagt efter en restaurant i København, så er turisterne også en god ven af din forretning. Derudover har København et stort indbyggertal og et stort antal arbejdspladser der gør, at mange mennesker passerer København hver eneste dag.

Ejendom og erhvervslokaler til restaurant i København

Fordele ved erhvervslokaler til leje i København

Der er flere fordele for dig, som gerne vil leje et lokale i København, et erhvervslejemål i København K eller blot et lejemål til erhverv.

Stort udbud af virksomhedslokaler til leje

For det første er der et stort udbud af lokaler til leje i København, som giver et stort udvalg, når du leder efter erhvervslejemål i København.

Ledige lejemål med økonomiske fordele

En anden fordel ved lokaler til leje er, at du ikke skal binde kapital og likviditet i et kontorlejemål eller et erhvervslejemål, når du vælger at leje. Dette er nemlig udlejere, som står med denne hovedpine. Der er derfor et økonomisk aspekt ved at finde erhvervslokaler til leje i København.

Fleksibilitet ved lejemål til udlejning

Endnu en fordel ved erhvervslokaler til leje er, at du hurtigt kan opsige din aftale med udlejere og finde nye lokaler til leje i København. Dette kan du gøre i takt med at din virksomhed oplever fremgang eller nedgang. Her vil du altså kunne opgradere eller nedgradere dine lejemål meget lettere, end hvis du først skal sælge dit købte lokale.

Find lokaler til leje

En vigtig hovedregel er, at det oftest kan betale sig at leje lokaler i København, hvis du har planer om at flytte inden for fem år. 

Hvis du tænker det er tiltrækkende at finde et erhvervslokale til leje i København, kan du se vores ledige lokaler til leje i København her.

Leje af lokaler i København

Københavns tilbyder en mange forskellige typer af ledige lokaler til leje, så når du gerne vil finde et lille erhverv til leje eller måske endda en hel erhvervsbygning til leje, er København et godt sted at undersøge. Med den store erhvervsudlejning i KØbenhavn kan du nemlig både finde billige lokaler til leje i København samt lokaleleje i den dyre ende.

Derfor vil de fleste nok sige: lej lokale i København - uanset hvilken type erhverv og erhverv til leje i København du har brug for.

Du kan med fordel kigge på de forskellige bydele, hvis du vil finde lokaler i København med en særlig placering - fx erhvervslejemål i København K, Indre by, Østerbro osv.

Fordele ved lokaler til salg i København

For nogle kan lokaler til leje føles som om, at de smider penge lige ud ad vinduet, når de lejer et udlejet lokale. Som hovedregel siger man nemlig, at det er billigere at købe et erhvervslokale til salg, hvis du har planer om at blive i mere end fem år.

Derudover kan køb af et lokale til erhvervsmæssig brug i København også anses, som en investering i din virksomhed.

Endnu en fordel ved at købe lokaler til erhvervsmæssig brug er, at du selv har mulighed for at renovere og istandsætte dine erhvervslokaler - præcis som du går og drømmer om.

Find lokale i København, som får dine drømme til at gå i opfyldelse

Her kan du finde massevis af nye erhvervslokaler, som måske kan få dit hjerte til at banke lidt hurtigere. Dog bør du overveje pris, størrelse og beliggenheden for dine nye erhvervslokaler,

Find en god placering for dine ledige virksomhedslokaler

Beliggenheden og hvor dine erhvervslokaler er placeret har ofte meget at sige i forhold til prisen, ligesom infrastrukturen kan påvirke dine medarbejdere. Som hovedregel kan man sige, at jo tættere lokalet er placeret på Strøget og Indre By - jo højere pris.

Lokalets størrelse er vigtig

Ligesom beliggenheden er en faktor i dit erhvervslejemåls pris, så er størrelsen på erhvervslejemålet også en faktor. Ganske enkelt kan man sige, at jo større, jo mere kostbar vil dit erhvervslokale også være.

Gode lokaler i centrum koster mere

Prisen er selvfølgelig en vigtig komponent, da huslejen skal betales ved et erhvervslokale til leje i København.

Brug erhvervsmæglere til at få svar på dine spørgsmål til de forskellige erhvervslokaler

Erhvervsmæglere er til for at hjælpe dig med at finde de rette virksomhedslokaler til dig, dine medarbejdere og din virksomhed. Da erhvervsmæglerne har et stort kendskab til lokalet, lokalområdet og måske endda din virksomhed eller branche, kan de hjælpe dig med en fremvisning eller med at besvare dine spørgsmål.

Find lokale nemt og hurtigt

Du kan finde nye erhvervslokaler og virksomhedslokaler ved at benytte vores filtermenu oppe i højre side. Her kan du sortere din søgning efter ledige virksomhedslokaler og erhvervslokaler ud fra pris, størrelse, beliggenhed og meget andet.

Har du endnu ikke fundet de rette erhvervslokaler, kan du oprette en søgeagent, hvor du vil få besked når vi får erhvervslokaler på Ejendomstorvet, som matcher dine behov. Du skal blot oprette dig med din e mail og dine ønsker for dine erhvervslokaler, og så får du en mail med interessante lokaler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge et virksomhedslokale i København til?

Du kan bruge lokaler til erhverv i København til mange forskellige ting. De mest typiske formål for lokalerne er dog kontor, hotel, restaurant, værksted, lager og produktion, klinik, butik m.m. Fordi der er så mange mennesker og en stor kundegennemstrøm i København, kan du med fordel overveje et lokale i København.

Er et butikslokale en god idé i København?

Som udgangspunkt er en butik en god idé i København, fordi der er en stor gennemstrøm af kunder, turister, personer der skal deltage i konferencer mm. De mange mennesker øger din chance for at eksponere din butik og dine varer. Ulempen ved en butik i København kan være høje priser og mange konkurrenter.

Er kontor i København en god ide?

Kontorlokaler, kontorhotel og kontorfællesskaber er eftertragtede i København på grund af den ideelle placering. København har en god infrastruktur, ligesom det er Danmarks hovedstad og det centrale knudepunkt mellem Sjælland og Skåne.

Er leje af lokaler i København en god ide?

At leje lokaler i København er eftertragtet på grund af den gode placering for dig, dine kunder og dine medarbejdere.

Hvad kendetegner lokaler i København?

Kontorlokaler, kontorhoteller og kontorfællesskaber er eftertragtede i København på grund af den ideelle placering. København har en god infrastruktur, ligesom det er Danmarks hovedstad og det centrale knudepunkt mellem Sjælland og Skåne.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er Danmarks største erhvervsportal for virksomhedslokaler og ejendomme til din virksomhed. Da Ejendomstorvet er en forening uden personlig profit, ønsker vi at få udbud og efterspørgsel af nye erhvervslokaler til at mødes.