Ledige erhvervslokaler og virksomheder i Aalborg

Denne side viser dig alle erhvervslokaler til salg og leje i Aalborg, så hvis du drømmer om at finde et kæmpe udvalg af ledige virksomhedslokaler, så er du kommet til det rette sted. Det er nemlig ganske gratis og uforpligtende at søge efter nye lokaler til erhvervsmæssig brug her på Danmarks største erhvervsportal for ledige virksomhedslokaler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Som Danmarks største erhvervsportal for, kan du finde alle typer erhvervslokaler til salg, leje, investering eller afståelse - så vi har helt sikkert også et virksomhedslokale, der matcher din virksomhed og din branche.

Hvorfor lede efter ledige lokaler i Aalborg?

På Ejendomstorvet kan du altid finde lokaler til leje og erhvervsejendomme til salg i Aalborg, hvilket betyder at udvalget af ledige lokaler er stort. Derudover er Aalborg også en by, der er attraktiv at drive virksomhed og erhverv i.

Aalborg er Danmarks fjerde største by, og har et stort indbyggertal – særligt hvis du også tæller Nørresundby med. Aalborg og Nørresundby er tæt forbundet med hinanden, de ligger på hver sin side af Limfjorden og er forbundet via Limfjordsbroen.

Det store indbyggertal betyder, at mange virksomheder i søger mod Aalborg for at kunne tiltrække arbejdskraft. Det kan derfor også være svært at finde det ideelle lokale til leje i Aalborg, da byen er meget eftertragtet af potentielle lejere, som leder efter det rigtige lokale til deres virksomhed.

Erhvervslokaler i Ålborg centrum

Det er specielt placeringen i Aalborg centrum, som mange virksomheder leder efter. Centrum er ofte beskrevet som Bispensgade, Østerågade, Algade, Nytorv samt Gammeltorv.

Det er på disse placeringer, at erhvervslivet blomstrer i Aalborg. De store kulturscener er Aalborg Teater, Aalborg Kunstpavillon og Museum of Modern Art Aalborg, som alle er med til at skabe et kulturelt Aalborg.

En placering af dit erhvervslokale i Aalborg tæt på disse seværdigheder er også ideel – specielt hvis du leder efter f.eks. et butikslokale eller måske at starte en restaurant eller cafe. 

Gode transportmuligheder til dit erhvervslokale i Aalborg

Transportmulighederne i Aalborg er også gode, og dermed værd at overveje når du leder efter et nyt erhvervslokale til leje i Aalborg.

Byen har masser af transportmuligheder, som gør det let for både medarbejdere og borgere at bevæge sig rundt. Mest interessant er nok Aalborg Letbane, som forventes færdigbygget i 2025, som vil gøre transporten endnu hurtigere og lettere.

Dertil skal Aalborg lufthavn også nævnes, som har flere afgange dagligt.

Erhvervslokaler til butik og lager i Aalborg

Find virksomhedslokaler til din branche

Her på Ejendomstorvet finder du mange erhvervslokaler til mange forskellige formål. Vi har nemlig lokaler, som henvender sig til de fleste brancher, virksomheder og forretningstyper.

Vi har valgt at inddele vores virksomhedslokaler i følgende hovedkategorier:

Derudover har vi mange øvrige lokaletyper, som fx cafe, klinik, værksted, blandet bolig og erhverv osv. Du kan også vælge at bruge vores søgefelt, hvor du kan søge efter særlige søgeord, som fx kiosk, købmand, frisør eller noget helt fjerde.

Nye erhvervslokaler til både salg og leje

Det er ingen hemmelighed at du lige nu kan finde flere hundrede erhvervslokaler til erhvervsmæssig brug, som du enten kan leje eller købe. Derfor kan du både finde dyre og billige erhvervslokaler, store og små lokaler samt gode lokaler over hele Aalborg. Det store udbud betyder nemlig, at du har et bredt udvalg af ledige lokaler, og derfor kan finde et lokale, som matcher dit behov, din virksomhed og din branche.

Lige nu bliver du præsenteret for både lejemål og virksomhedslokaler og erhvervsejendomme til salg, så hvis du kun ønsker lokaler til salg eller leje, bør du læse med herunder, hvor du får fordelene ved at leje og eje.

Erhvervslokaler til leje i Aalborg

Det gode ved at leje et lokale kommer af den tryghed, som det giver. Du skal ikke tænkte på videreformidlingen af dit lokale eller de risici, som markedstendens kan medbringe. Du skal blot overveje, hvilken type lokale du leder efter, og hvad det givne lokale skal bruges til.

Se erhvervslokaler til leje i Aalborg her.

Virksomhedslokaler giver fleksibilitet

At leje et lokale giver dig en fleksibilitet, som du ikke oplever, hvis du vælger at købe en en ejendom. Når du lejer et erhvervslejemål har du nemlig frihed til at opsige din lejekontrakt og finde et nyt lejemål, hvis behovet opstår:

Selvom du måske ikke kan genkende ovenstående årsager til at søge efter nye lejemål, så kan du nok godt se fordelen i de fleksible rammer, som et erhvervslejemål giver.

Lej erhvervslokaler med en økonomisk fordel

Flere kloge hoveder er enige om, at det kan betale sig at leje et erhvervslokale, hvis dig og din virksomhed har planer om at fraflytte lokalet inden for fem år. Derudover skal du ikke bekymre dig om markedet, om at finde en lejer eller om et eventuelt salg af lokalerne - det er nemlig udlejere som står med den hovedpine.

Erhvervslokaler i nærheden af centrum

Erhvervsejendomme til salg

Der er mange fordele ved at købe en erhvervsejendom eller købe et erhvervslokale. Fordelene inkluderer blandt andet frihed til at indrette, renovere eller ombygge erhvervslokalerne efter ønske og behov, ligesom det også inkluderer en eventuel profit ved salg i fremtiden.

Derudover mener eksperter også, at en investering i fast ejendom er en god ide, ligesom det kan betale sig økonomisk, hvis du har planer om at forblive i lokalerne i mere end fem år.

Se erhvervslokaler til salg i Aalborg her.

Find det rette lokale med Ejendomstorvet

Når du skal finde de rette virksomhedslokaler, kan det være en god ide at overveje, hvor meget du vil betale, hvor mange kvadratmetre du behøver og hvor lokalet skal være placeret. Disse tre faktorer spiller en stor rolle for dig og din virksomhed, så derfor opfordrer vi til, at du tager stilling til dette.

Den ideelle beliggenhed for dine nye erhvervslokaler

At finde ud af, hvor dine nye erhvervslokaler skal være placeret er ikke nødvendigvis en let opgave. Lager og produktionshaller egner sig blandt andet godt til at ligge i erhvervsområder ud mod motorvejen, mens en butik eller restaurant ofte vil klare sig bedre i de mere befærdede områder midt i byen.

En hovedregel siger, at det som udgangspunkt vil blive mere kostbart med et erhvervslokale i centrum frem for et lokale i udkanten af byen.

Den rette størrelse

Den rette størrelse på dine erhvervslokaler kan have stor betydning for prisen. Jo større lokale, jo mere koster det. Derfor er der ingen grund til at betale for kvadratmetre, som ikke bliver benyttet, ligesom det også er ærgerligt med for lidt plads, så du ikke kan udvide din forretning.

Prisen er essentiel for erhvervslokalers succes

Prisen er selvfølgelig helt essentiel uanset om du er på udkig efter virksomhedslokaler til leje eller salg i Aalborg. Da du jo enten skal have kapital til udbetaling, eller kunne betale husleje inkl drift hver måned, så gælder det altså om at finde erhvervslokaler, som matcher din økonomiske formået.

Der kommer hele tiden ledige erhvervslokaler

Er det svært at gennemgå de mange erhvervslokaler, kan du med fordel benytte vores filtermenu oppe i venstre side. Her kan du nemlig afgrænse din søgning ud fra pris, størrelse, placering og lokaletype.

Hvis du endnu ikke har fundet de rette erhvervslokaler kan du oprette en gratis profil og søgeagent, som giver dig besked, når der kommer ledige erhvervslokaler på Ejendomstorvet, som matcher din interesse. For at oprette en profil skal du blot indtaste din e mail, og herefter får du sendt en mail med et relevant lokale, når de kommer på Ejendomstorvet. Du kan altid slette din profil igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er et erhvervslokale i Aalborg en god idé?

Aalborg er Danmarks fjerde største by med mange attraktioner og et sundt erhvervsliv. Derfor er der også meget efterspørgsel på lokaler i Aalborg, hvor du både finder Aalborg Teater, Aalborg Kunstpavillon samt Museum of Modern Art. Dette er blandt andet med til at tiltrække store menneskemængder til Aalborg

Er erhvervslokaler i Aalborg centrum populært?

Erhvervslokaler i Aalborg oplever en stor efterspørgsel og popularitet .- uanset hvilken lokaletype, du leder efter. Særligt Aalborg centrum er populært – mere specifik følgende gader:

  • Bispensgade
  • Østerågade
  • Algade
  • Algade
  • Gammeltorv

Hvilken type erhvervslokale kan jeg finde i Aalborg?

Der er mange ledige erhvervslokaler i Aalborg, som du kan bruge til forskellige formål. De mest populære lokaletyper er: butik, kontor, lager og produktion, restaurant og hotel samt andre type lokaler, som blandt andet dækker over lokaler til blandet bolig og erhverv eller erhvervsgrunde.

Kan jeg sortere ud fra størrelse, pris og lokaletype, når jeg leder efter erhvervslejemål i Aalborg?

Ja det kan du sagtens. På Ejendomstorvet er det nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere, når du søger efter erhvervslejemål i Aalborg

Hvor kan jeg finde ledige erhvervslokaler i Aalborg?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte butikslokaler i Aalborg hos Ejendomstorvet. Se mere her: Ledige erhvervslokaler i Aalborg.

Se alle ledigelokaler her: