Find butikker til salg i Danmark

I din søgning efter en detailhandel og forretning til salg, handler det om at finde det butikslokale til salg, som matcher dine behov og ønsker. Derfor giver vi dig muligheden for at søge i Danmarks største online database over udbudte erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Den ideelle butik til salg 

Når du søger efter lokaler til ny butik, bør du medtænke relevante faktorer, såsom indretning, størrelse, pris og årlig husleje, butikkens historie i forhold til salg m.m. På denne måde, kan du nemlig finde butikker, der afspejler din vision for dine nye butikslokaler.

Butikslokaler til salg i storbyerne

Du ved hvad alle siger, ikke? Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - og sådan er det også når man leder efter en butik til salg.

Find butik med god beliggenhed

Beliggenheden kan være altafgørende, når det drejer sig om din butiks salg og indtjening.

Find dit butikslokale i storbyen

Se ledige butikslokaler til salg i storbyerne her:

Du kan finde erhvervslokaler til udvalgsvarer eller stormagasiner

Når man hører ordet butik, så tænker mange med det samme på butikker til salg, som sælger udvalgsvarer, såsom fx beklædning, foto og elektronik.

Uanset hvilken type varer du overvejer at sælge i din butik, så kan du finde butikslokaler til salg her. Vi har blandt andet butikker til salg til folk, der søger efter butikker, de kan bruge til:

Butik til liberale erhverv

Ønsker du at finde et butikslokale til salg til et liberalt erhverv? Så er du kommet til det rigtige sted!

Vi udbyder mange butikslokaler, som du kan bruge til dit liberale erhverv. Uanset om der står frisør, klinik eller noget helt tredje i overskriften på butikken, kan du godt bruge lokalet til andre ting. De fleste butikslokaler er multifunktionelle, og kan ikke kun benyttes til ét formål eller én forretningstype.

Nye erhvervslokaler til erhverv

Ofte vil et lokale altså både kunne bruges til frisørlokale, klinik, køreskole eller noget helt andet:

Særligt "frisørsalon til salg" er en ret populær søgning, og det bliver ofte nævnt, hvis butikslokalet tidligere har været en frisørsalon, og derfor også kan findes under frisørsalong til salg nu.

Køb frisør til salg

De fleste butikker til salg kan også benyttes til frisørsalon til salg, da det meste indretning kan klares i alle typer butikslokaler.

De fleste frisørsaloner har et receptionsområde med ventepladser tæt på hoveddøren - dette kræver blot en skranke og nogle stole - dvs. ikke noget, hvor en almindelig butik ikke også kan være en frisør til salg.

Særlig indretning i erhvervslokaler til frisørsalon til salg

Derudover findes der også flere forskellige frisørstationer med spejle, stole, osv. Dette kan også indrette i de fleste slags butikker til salg.

Der hvor du bør være ekstra opmærksom er, hvor du kan opsætte hårvaske, så kundens hår kan blive vasket. Dette kræver, at der kan sættes vaske op samt, at vandet kan løbe ud i et afløb.

Lokale til frisør

Butik til kliniklokale

Drømmer du om at starte din egen klinik, så kan du med god ro i maven lede efter et butikslokale, som du kan bruge til klinik eller som et kliniklokale.

Klinikker kan bruges indenfor mange forskellige fagområder, men de mest populære søgninger går på:

Butik til detailhandel, supermarked eller kiosk til salg

Detail er et bredt begreb og dækker over supermarkeder, varehuse, specialbutikker, discountbutikker, kiosk til salg og meget mere.

På Ejendomstorvet har vi butikker til salg i alle størrelser, til alle priser og i hele landet. Udbuddet er stort, således at du kan finde den rigtige butik til salg, som passer til din brugsintention.

Butikker til detail

Særligt er kiosk til salg en populær søgning omkring storbyerne, hvor mange lokale benytter sig af en hurtig tur i kiosken fremfor supermarkedet. Dertil er kiosker også velbesøgt efter supermarkedernes lukketid. Se mere her på siden, hvis du også leder efter en kiosk til salg.

Butik til mad og konditori

Køb pizzaria eller grillbar

Leder du efter et pizzaria eller en grillbar til salg, vil du have mulighed for at finde dit lokale herunder. Dog vil vi anbefale, at du udvider søgningen, så kategorien også inkluderer hotel og restauration.

De fleste vil lægge et pizzaria eller en grillbar ind under hotel & restaurant, men det sker også, at det butikslokale som tidligere har været brugt til andre formål, også kan benyttes som dit nye pizzaria eller din nye grillbar til salg.

Har du selv en forretning til salg?

Har du selv en forretning til salg, som du gerne vil annoncere her på Ejendomstorvet?

For at kunne sætte en forretning til salg hos Ejendomstorvet, kræver det, at du er medlem af Dansk Erhvervsmæglerforening.

Du kan se mere om, hvordan du sætter din forretning til salg på Ejendomstorvet lige her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge en butik til?

Du kan bruge din butik til at sælge dine varer. Et butikslokale kan blandt andet bruges til at sælge madvarer, beklædning, elektronik, isenkram og mange andre varer. Derudover kan du også bruge din butik som et kliniklokale eller andet erhvervsmæssig brug.

Hvilken type butik findes der?

Der findes mange forskellige butikstyper og butikslokaler, som egner sig til salg af forskellige varer. De mest typiske butikstyper er:

  • Butik til udvalgsvarer såsom tøj, sko, isenkram, foto, tæpper, elektronik, maling mm
  • Butikslokaler til stormagasiner
  • Butik til liberale erhverv såsom frisørsalon, skønhedssalon og massage
  • Klinikker til fodterapi, fysioterapi og ergoterapi. Dertil kan du også bruge et kliniklokale, hvis du er osteopat eller kiropraktor
  • Butik til supermarked, lavprisvarehus, købmand, discountbutik eller kiosk

Hvor kan jeg starte en butik?

Du kan starte din egen butik lige der, hvor du kunne tænke dig at den skal ligge. Uanset om du drømmer om en butik i en pulserende gågade – eller en butik mere afsides, kan du finde ledige butikslokaler i hele landet her på Ejendomstorvet. Du kan med fordel indtænke placering, målgruppe og transportmuligheder ind i din søgning efter ledige butikker.

Er der mange ledige butikker til salg lige nu?

På Ejendomskontoret finder du hele udvalget af ledige butikker til salg fra hele Danmark - helt gratis! Lige nu er der næsten 200 ledige butikslokaler til salg, som kan bruges til traditionelle butikker, frisørsalon eller andet.

Hvorfor er det gratis at søge efter butikker til salg på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et butik til salg, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.