Find kontor til leje i København

Leder du efter kontor til leje i København? Lige nu finder du meget mere end 900 kontorlokaler til leje i København, og du får altid overblikket over aktuelle kontorlokaler og de nyeste ledige kontorlokaler i København her på Ejendomstorvet.dk.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal for ledige lokaler, erhvervsejendomme og selvfølgelig kontorlejemål, og derfor er du garanteret det bedste udvalg af ledige kontorlejemål.

Lej kontor i København her på Ejendomstorvet.dk

Hvad enten du er erhvervsdrivende eller privat lokalesøgende, som er på jagt efter kontor til leje i København, så kan du gratis og uforpligtende søge mellem flere hundrede udbudte kontorlokaler til leje i København.

Vi har mere end 200 erhvervsmæglere og erhvervsudbydere tilknyttet og kan derfor give dig det fulde overblik over spændende kontorlokaler til leje og kontorer i København K og Indre København.

Derudover får vi dagligt ledige lejemål på Ejendomstovet, ligesom mange kontorlejemål også bliver udlejet. Skal du være den næste til at finde dit lejemål i København her på Ejendomstorvet.dk?

Mange kontorlokaler til leje i København 

København er Danmarks største by og landets hovedstad. Derudover har København også den største befolkning og god infrastruktur til resten af landet, Skandinavien og Europa.

Dette er blot nogle af de grunde til, at kontor til leje i København er populær. Derudover byder København også på interessante og unikke bydele, som du kan leje kontor i.

Ledige kontorlokaler i Danmarks største by

Beliggenheden for et kontor i København spiller en central rolle, da der uden tvivl er mange spænde områder i København. Dette sammen med, at der er tale om Danmarks hovedstad, et fantastisk forretningsmiljø med gode rammer for indkøb- og trafikmuligheder, er nok nogle af de årsager til, at du har valgt at finde et kontor til leje i København. Samtidig er der mange favorable fordele ved at leje kontor i København by.

Der er altså ingen grund til, at du ikke skal kunne finde et kontorlokale - og måske endda dit nye lejemål - blandt vores mange lokaler med den perfekte beliggenhed.

Kontor til leje i Indre by i Indre København

Med kontorlokaler til leje i Indre by og Køebnhavn K og City er du så centralt i København, som du kan være.

Disse placeringer for kontorlokaler er ganske populære, da både transportmuligheder, kontortyper og størrelser er mange. Derudover finder du næppe en mere attraktiv adresse end i Indre by.

Kontor til leje på Østerbro

Østerbro er en bydel i vækst, som rummer den perfekte balance mellem grønne områder, familieliv og mange arbejdspladser. Østerbro formål at kombinere en afslappet stil med det eksklusive, så hvis din forretning skal afspejle netop dette, kan det være en god ide med kontorlokaler til leje på Østerbro.

Ledige kontorlokaler på Nørrebro

Nørrebro har transformeret sig fra at være et gammelt arbejderkvarter til en mangfoldig bydel med særlig fokus på udvikling, kultur og diversitet. Vi oplever særligt, at mange start-up virksomheder og virksomheder med ungt personale foretrækker et ledigt kontorlokale til leje på Nørrebro.

Nye kontorlokaler på Vesterbro

Vesterbro er en hop bydel, hvor der sker en masse. Ledige kontorlejemål på Vesterbro er særligt populære på grund af bydelens trendy områder og gode muligheder for transport. Dette gør, at du kan finde konkrete lokaler med den rette udsmykning i netop denne bydel.

Kontor på Amager

Amager er endnu en bydel i vækst - både i forhold til befolkning, popularitet og arbejdspladser. På Amager finder du både et lyst kontor, et billigt kontor og et nyistandsat kontor - du finder selvfølgelig også mange kontorlokaler til leje på Amager, som er meget mere og meget andet end dette.

Kontorlokaler i København i alle størrelser

I København kan du både finde et lille kontor til leje i København med charmerende, skæve gulve, klassiske Københavner-toiletter og meget andet. Du kan også finde de store kontorlejemål med mødelokale, mange rum og god plads.

Uanset om du blot er dig i din virksomhed, eller om du søger et kontor til leje i København med plads til mange medarbejdere, så har København det hele.

Storrumskontor i København

Mange kontorlokaler til forskellige priser

Det er ingen hemmelighed, at jo mere centralt i København dit kontorlokale befinder sig, jo dyre vil det også være. Det samme gælder med størrelsen; jo større lokale, desto højere pris.

Det gode ved et kontorlejemål i København er, at du kan finde ledige kontorer til forskellige priser, og du kan sortere din søgning ud fra pris, når du leder efter nye lokaler.

Fordele ved kontorleje fremfor at eje erhvervslokaler

Der er mange delte meninger omkring, hvorvidt det er en god ide at finde kontorlokaler til udlejning eller eje. Eksperter håndhæver dog, at det som udgangspunkt kan betale sig at leje ledige kontorlejemål, hvis du har planer om at flytte til nye kontorlokaler inden for fem år.

Få mere fleksibilitet med et kontorlejemål

En af fordelene ved at leje kontorlokaler er, at det giver en god fleksibilitet. Måske vokser dit firma, og du har brug for mere plads? Måske vil du hellere flytte i kontor lokaler i en anden bydel? Uanset så skal du ikke vente på, at du får solgt din kontorejendom, men kan blot opsige dit kontorlejemål ud fra den pågældende aftale.

Leje af kontor i København giver mindre risiko

Som lejer har du ingen risiko for tab af afkast eller tab ved salg af dit kontorlokale. Du slipper altså for at bekymre dig om markedet og markedets tendenser. Hvorvidt konkurrencen med mange kontorlejemål bliver større er heldigvis din udlejers eventuelle hovedpine, og ikke din.

Lej kontor i København til en fast husleje

Den økonomiske del af at leje kontorlokaler i København frem for at eje dem betyder, at du har en fast husleje, hvori drift er inkluderet. Der kommer altså ikke store, uforudsigelige udgifter, som du pludselig skal have kapital til.

Derudover behøver du heller ikke afsætte kapital og likviditet i et lejemål, fordi du netop ikke køber kontorlokalerne, men blot lejer dem.

Kontor eller kontorhotel i København?

Du ved måske, at du både kan finde et kontor, et kontorhotel eller kontorfællesskab i København. Lige nu er du på siden, som viser dig de mange kontorer, men hvis du er interesseret i kontorfællesskaber eller kontorhoteller i København, skal du blot klikke på linket.

Et kontorhotel er en bygning, hvor du kan leje en eller flere kontorplads eller lukkede kontorer. Her vil meget inventar og flere faciliteter såsom mødelokale, kaffemaskine, gratis p pladser, internet m.m. være inkluderet i din kontorplads.

Så mangler du bare kontorpladser til erhvervsmæssig brug, så kan du benytte kontorhotellet frem for et at leje et helt kontor.

Hvad er et kontorfællesskab?

Et kontorfællesskab er meget lig et kontorhotel, men i et kontorfællesskab er sparring, samarbejde og socialt samvær en vigtig del af kulturen.

Så er du egentlig på udkig efter et ledigt kontorlokale eller et kontorfællesskab, når du skal drive forretning i dit nye lejemål? På Ejendomstorvet.dk finder du byens fleksible kontorfællesskab som passer til netop dine behov.

Find et ledigt kontor hurtigt

Udbuddet bliver hele tiden fornyet - og det samme gælder derfor også Ejendomstorvet.dks udvalg af kontorlokaler til leje i København. Det er dog stadigvæk en kategori, hvor man hurtigt kan miste overblikket og pludselig virker søgeresultaterne for kontorlejemål i København uoverskuelige.

Derfor har vi på Ejendomstorvet.dk sørget for, at du kan filtrere dine søgninger efter netop dine personlige behov og ønsker, så du kan finde de rette kontorlokaler blandt de mange forskellige kontorlokaler.

Ved at bruge vores filtermenu oppe i venstre side, kan du sortere i visningen af vores kæmpe udvalg, så du kun ser relevante erhvervslokaler til din virksomheds behov. Du kan sortere de viste erhvervslejemål ud fra pris, størrelse, beliggenhed og meget mere, så du hurtigere kan finde de helt rigtige lokaler.

Kontor til leje i København

Få besked om nye kontorlokaler til leje i København

Fandt du ikke et kontor til leje i København? Så opret din egen personlige søgeagent her. 

Det giver muligheden for at blive kontaktet på e-mail, når der er nye relevant erhvervslejemål i forhold til dine søgekriterier. Det eneste søgeagenten kræver er din e-mailadresse, et valgfrit kodeord og indtastning af dine søgekriterier.

Vi håber at det kan bidrage til at du finder dit fremtidige kontor til leje i København. 

Kontorudlejning København - få dit emne på Ejendomstorvet.dk

Står du og har kontorer til leje i København? Du kan igennem Ejendomstorvet.dk præsentere dine kontorlejemål i København for flere hundrede tusinde besøgende brugere, hver måned. Det er derfor det perfekte udstillingsvindue for kontorudlejning i København, hvor vi skaber kvalitetstrafik- og leads til dig.

Hvis du står med et kontor til leje i København eller en større ejendomsportefølje, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 93 98 98 98. 

Du kan læse mere om kontorudlejning af kontorlokaler i København via nedenstående link: Bliv annoncør på Ejendomstorvet.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan overveje at leje et kontor i København?

Næsten alle, som søger kontorlejemål kan overveje at finde et fleksibelt erhvervslokale. Særligt iværksættere, start-up virksomheder og mindre virksomheder benytter sig af de fleksible vilkår som leje af kontor giver.

Kan jeg sortere kontorlejemål i København ud fra pris, størrelse og lokaletype, så jeg kan finde det rette kontor?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere dine kontorlokaler ud fra både areal, lokaletype og husleje, så du ikke skal se alle kontorer på Ejendomstorvet.dk foruden dem der passer til dine behov.

Hvilke fordele får jeg, hvis jeg lejer et kontor i København?

København er Danmarks hovedstad og en by i vækst. Derudover er København et centralt trafikalt knudepunkt, hvor det er nemt for medarbejdere at komme til og fra kontoret fra resten af Danmark, Skandinavien og Europa. Derudover har København en god infrastruktur, som gør det nemt at komme til og fra kontoret.

Er kontorlokaler til leje en god ide?

Et kontor til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en ejendom. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje et kontor frem for at eje det. Derfor kan kontorlokaler til leje i København være en god ide.

Hvor kan jeg finde kontorlokaler til leje i København henne?

På Ejendomstorvet.dk kan du finde ledige kontorer til leje i hele København. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over kontorlejemål København.

Er det gratis at søge efter kontorlokaler i København på Ejendomstorvet.dk?

På Ejendomstorvet.dk er det naturligvis helt gratis at søge efter kontorlejemål og kontorlokaler i København.