Ledige virksomhedslokaler i Odense

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler eller ene ejendom til erhvervsmæssig brug i Odense? Så se med her på Ejendomstorvet! Odense er den største by på Fyn og den tredje største i Danmark. Odense er både størrelses- og placeringsmæssigt optimal, når virksomheder søger efter nye erhvervslokaler eller erhvervsejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

I denne kategori får du det største samlede overblik over erhvervslokaler i Odense, som blandt andet inkluderer kontor, butik, restaurant, lager og meget mere.

Find erhvervslokaler i Odense

Odense er ikke kun kendt som Fyns største by eller Danmarks tredje største by. Nej, der kommer årligt mange turister til Odense fra nær og fjern, som følge af den danske forfatter H.C. Andersen, der voksede op i de små gader i Odense.

Odense er altså både en by, som fastholder de lokale og tiltrækker personer fra det fjerne. Derudover er der mange, som passerer Odense, når de skal fra øst til vest og omvendt.

Fyn er en by med meget eksponering, som du helt sikkert kan drage fordel af med dit erhvervslejemål eller erhvervsejendom i Odense.

Den perfekte beliggenhed for dig og din virksomhed kommer særligt an på, hvilke ledige virksomhedslokaler du behøver.

Lej virksomhedslokaler i Odense

I Odense finder du som sagt mange forskellige typer af lokaler til erhvervsmæssig brug, som kan bruges til blandt andet kontor, butik, restaurant, kontorhotel osv. De forskellige lokaler i Odense vil vi gennemgå herunder, så du får det bedst mulige overblik over de erhvervsejendomme, virksomhedslokaler og erhvervslokaler, du kan vælge mellem.

Ledige butikslokaler i Odense

I Odense finder du et stort udsnit af forskellige lokaler til butik i henhold til søgningen efter ledige butikker i Odense. Det største udbud af butikslejemål, cafeer og restauranter finder du i Odense centrum på og omkring Kongensgade og Vestergade.

Derudover finder du også Rosengårdscentret i Odense, som er ét af Danmarks største butikscentre med mange butikker - kun få minutter fra motorvejen. Den store tiltrækningskraft og de gode transportmuligheder betyder, at der er tale om en næsten perfekt beliggenhed for et nyt butikslokale i Odense.

Ledige kontorlokaler i Odense

Markedet for ledige kontorlokaler i Odense er centreret omkring Vestergade og Kongensgade i Odenses indre by. Her er udbuddet af kontorlokaler stort, men efterspørgslen solid.

De mest efterspurgte områder efter kontor i Odense, må siges at ligge i centrum af byen, men på grund af de gode tilkørselsforhold er motorvejsnære kontorlokaler også attraktive. Nær motorvejen findes der især kontorejendomme og kontorfællesskaber i de nærliggende erhvervsarealer og erhvervsområder.

Lagerlokaler i Odense

Lagerlokaler, lagerhaller, logistiklokaler og produktionslokaler har gode forhold i Odense på grund af byens centrale beliggenhed i Danmark.

Transport af gods fra Odense har gunstige forhold til både Sverige og Tyskland, som er Danmarks største samhandelspartnere. Lagerlokaler, logistiklokaler og produktionslokaler er frem for alt placeret syd for Odense ved motorvejen, herunder Tietgenbyen, Teknikvej og Hvilehøjvej samt nord for byen ved Odense Havn og Havnegade.

Der findes mange muligheder for ledige lokaler i forskellige størrelses- og prisklasser, når du leder efter lokaler til lager i Odense.

Eksempel på et lagerlokale i Odense

Erhvervsgrunde i Odense

I Odense er udbuddet af erhvervsgrunde fokuseret omkring Odense Havn og Tietgenbyen og øvrige mindre erhvervsarealer i Odense S og Odense SØ.

I Tietgenbyen er ca. 50% af de 270 hektar erhvervsgrunde klar til bebyggelse. Med en beliggenhed lige ud til E20 motorvejen, er Tietgenbyen højst attraktiv. Så alt taler altså for, at du skal finde en ledig erhvervsgrund i Odense, hvis du vil bygge gode lokaler eller nye erhvervslokaler.

Ledige virksomhedslokaler i Odense; til salg eller leje?

Du kan både finde erhvervslokaler i Odense, som er til salg og til leje. Denne side, som du er på lige nu, viser dig blandt andet både erhvervslokaler til salg og leje i Odense.

Du kan nemt og hurtigt lave en sortering af de ledige lokaler i Odense, så du enten kun ser erhvervslejemål i Odense eller lokaler til salg i Odense. Det gør du blandt andet ved enten at klikke på leje i filtermenuen eller ved at trykke på køb.

Erhvervslokaler til leje i Odense

Kontorlejemål i Odense

Der er mange spændende lejemål i Odense, som måske kunne have din interesse, hvis du leder efter lokaler til leje i Odense.

Selvom der er et fint udbud af ledige lokaler i byen, er efterspørgslen også stor. Derfor kan det være smart at tage fat på erhvervsmæglere, hvis du finder nogle erhvervslejemål i Odense, som kan have interesse.

Der er flere forskellige grunde til at leje et lejemål frem for at købe et erhvervslokale. Nogle af disse grunde, vil vi gennemgå herunder.

Lejemål giver fleksibilitet

Med lokaler til leje får du en større fleksibilitet i forhold til, at du nemmere kan skifte erhvervslokaler ved behov. Måske får du færre eller flere medarbejdere i din virksomhed? Måske er lokalerne ikke placeret optimalt længere? Uanset dine behov, så kan du nemt opsige dit lejemål, og finde nye erhvervslokaler.

Lokaler til leje giver økonomiske fordele

Det er økonomisk fordelagtigt, hvis du har planer om at flytte fra det nuværende erhvervslokale til et nyt inden for fem år. På denne måde undgår du også markedets påvirkning ved et eventuelt salg af din ejendom eller dine erhvervslokaler. Som lejer skal du blot kontakte udlejere og ejere af lokalet og lægge din opsigelse - og så er udlejning af lokaler udlejerens hovedpine.

Virksomhedslokaler til salg

Køb af erhvervslokaler frem for leje af disse kan være at foretrække, hvis dig og din virksomhed har planer om at blive i lokalet i mere end fem år. Herefter vil det nemlig være en god investering for dig, din forretning og din virksomhed.

Endnu en fordel ved forretningslokaler er, at du kan renovere og istandsætte den præcis som du ønsker og som du mener passer til din branche. Når du køber et erhvervslokale til eget brug, skal du ikke bekymre dig om udlejning eller at finde udlejere til lokalet. Har du planer om at leje det ud, skal du i stedet for kigge på investeringsejendomme i Odense.

Vælg det rette lokale til din virksomhed og branche

Et lokale kan hurtigt ende med at afspejle din virksomhed, som ofte vil afspejle din branche. Derfor er det en god ide at overveje, hvilket udtryk dine erhvervslokaler skal have, og hvordan du matcher dette udtryk.

Drømmer du om virksomhedslokaler der er nye, rustikke eller måske med helt specielle særpræg? Uanset dine ønsker, så har vi det lokale som matcher dine drømme, hvis det er ledigt på markedet.

Find lokaler nemt og hurtigt

Her på Ejendomstorvet kan du nemt finde nye lokaler til salg og leje. Da der er flere hundrede erhvervslokaler i udbud i Odense lige nu, kan du dog gøre din søgning både hurtigere og mere effektiv ved at bruge vores filtermenu oppe i venstre side.

I filtermenuen kan du sortere din søgning efter virksomhedslokaler ud fra blandt andet årlig husleje, areal, pris, beliggenhed og meget andet. På denne måde vil du kun se erhvervslokaler, som matcher dine ønsker for et virksomhedslokale.

Tryk på lokalet for at se mere

Når du trykker på lokalet, vil du få en masse oplysninger om det specifikke virksomhedslokale, de tilknyttede erhvervsmæglere og du vil kunne se billeder af erhvervslokalet. Her kan du blandt andet tage kontakt til erhvervsmægleren, hvis du ønsker yderligere information om deres erhvervslokaler.

Få besked når der kommer nye, ledige lokaler på Ejendomstorvet

Med en gratis søgeagent kan du lade Ejendomstorvet skanne markedet for ledige virksomhedslokaler, som matcher dig og din virksomheds behov. Alt du skal gøre er, at oprette en profil med din e-mail, som vi vil benytte til at kontakte dig ved erhvervslokaler som kunne have din interesse.

Med din profil har du mulighed for at gemme din søgning, se de sidst sete virksomhedslokaler og meget andet. Det er helt gratis at have en profil, og du kan altid slette den igen.

Kontakt erhvervsmæglere

Erhvervsmæglere er de mæglere, som er tilknyttet de forskellige virksomhedslokaler. Erhvervsmæglere har kendskab til de forskellige lokaler, og vil kunne give dig kendskab til lokalområdet, så du er sikker på, at lokalet passer til dig og din branche.

Brug derfor gerne erhvervsmægleren, hvis du ønsker yderligere information.

Ofte stillede spørgsmål

Er der mange ledige erhvervslokaler i Odense lige nu?

Ejendomskontoret.dk bliver der hele tiden udbudt erhvervslokaler, og derfor kan du også finde et stort udvalg af ledige erhvervslokaler i Odense.

Kan jeg købe eller leje et kontor, en butik eller et lager i Odense?

Du kan købe og leje en alle typer af erhvervslokaler i Odense her på Ejendomstorvet. Vi har både kontor, butik, lager og produktionslokaler, klinikker, bolig og erhvervs samt mange andre lokaletyper

Kan jeg få automatisk besked, når der kommer nye lokaler til leje og salg?

Hvis du opretter en søgeagent på Ejendomstorvet.dk har du mulighed for at oprette en søgeagent ud fra dine specifikke ønsker og behov. Når du har oprettet den gratis søgeagent vil du automatisk få besked med det samme, når der kommer en nye erhvervslokaler i Odense

Kan man sortere efter pris, lokaletype og størrelse, når man søger efter virksomhedslokaler?

Ja det kan du sagtens. Du kan nemlig søge efter virksomhedslokaler i Odense ud fra særlige kriterier såsom pris, areal, beliggenhed og mange andre kriterier.

Se alle ledigelokaler her: