Cookies og Persondata

Velkommen til Ejendomstorvet.dk
Version 1.1 – 16.05.2018

For at vi kan tilbyde dig det bedste indhold på Ejendomstorvet.dk (vores ”tjeneste”) har vi brug for at indsamle og behandle en række oplysninger om dig. I disse vilkår beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores tjenester. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

Hvem er vi
Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a.
Kompagnistræde 20B, 2.sal
1208 København K. 
CVR: 2425 5328
Telefon: 9398 9898
Mail: info@ejendomstorvet.dk

Privatlivspolitik
Når du besøger vores tjeneste, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Oplysninger som du giver til os

Vi har brug for en række oplysninger om dig, for at du kan benytte dig af vores tjeneste:
Opretter en brugerprofil for få en gratis søgeagent eller gemme favoritter
Opretter en medlems/annoncørprofil for at oprette og administrere dine emner eller bestiller en fremhævet annonce 
Kontakter os via e-mail eller chatten
Ønsker at bliver kontaktet af en mægler/annoncør via kontaktformularen 

Du vil blive bedt om følgende oplysninger: 
Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Vi vil desuden behandle de oplysninger, som du herudover vælger at give til os. 

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet de oplysninger du har givet til os.  

Oplysninger, som vi indsamler om dig når du bruger vores tjeneste


Vi kan indsamle en række oplysninger om dig via cookies og logninger, dette gør vi for at give den bedst mulige oplevelse med vores tjeneste. Afhængigt af, hvordan du får adgang til og bruger vores tjenester, kan vi indsamle:

  • Oplysninger om hvordan du bruger vores tjenester og det indhold som du får vist på vores tjenester, hvad du kigger på, hvilke søgninger  du laver osv.
  • Oplysninger om, hvordan du får adgang til vores tjenester, din browser eller dit operativsystem, IP-adresse og den hjemmeside du besøgte før du besøger en af vores tjenester.
  • Informationer om din enhed. Det kan f.eks. være oplysninger om typen af den enhed du bruger og oplysninger om din internetudbyder.
  • Cookies bruges til at huske dit login, hvis du giver os tilladelse, for at du kan se seneste søgninger, favoritter og søgeagenter i op til 30 dage.

Du kan læse mere om cookies i vores cookie politik nedenfor. 

Hvad bruger vi dine oplysninger til
Dine oplysninger bruger vi til at opfylde dine forespørgsler.  

På Ejendomstorvet.dk bruger vi dine oplysninger til følgende formål: 

  • Når du opretter en søgeagent
  • Når du opretter en brugerprofil for at gemme favoritter eller se seneste søgninger
  • Når du har en medlems-/annoncørprofil til at oprette/administrere emner
  • Når du beder om, at mægleren skal kontakte dig
  • Når du ønsker at kontakte os via e-mail og chatte

De oplysninger, som vi i øvrigt indsamler om dig igennem cookies, bruger vi til at forbedre vores tjeneste så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse vores indhold. 

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det. 
Når du giver os oplysninger i forbindelse med, at du ønsker at blive kontaktet af en mægler/annoncør af et emne giver du samtykke til, at dine oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail videregives til erhvervsmægleren, der har emnet i kommission.
Når du giver os oplysninger i forbindelse med oprettelse af en brugerprofil giver du samtykke til, at vi må opbevare dine oplysninger om din e-mail og oprettelse af et personligt password til login. 
Vi bruger SIMA.dk A/S til vores drift af vores tjenester. SIMA.dk A/S får i den forbindelse adgang til personoplysninger om dig. Vi har sikret, at SIMA.dk A/S er underlagt samme forpligtelser som os, og at de alene handler på vores instruks, som databehandler. SIMA.dk A/S har desuden garanteret os, at alle oplysninger opbevares og behandles forsvarligt inden for EU og overholder Persondataloven og Persondataforordningen (GDPR) med tilhørende retsakter gældende fra 25. maj 2018.
I forbindelse med visse forretningstransaktioner, i tilfælde af fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, vil dine oplysninger kunne blive overført til en anden virksomhed. Hvis overførslen vil medføre en væsentlig ændring i brugen af de oplysninger, vi har indsamlet eller modtaget om dig, vil du blive gjort opmærksom på dette. 

 

Samarbejde med tredjeparter
Ejendomstorvet.dk samarbejder med Help2Move, hvor Ejendomstorvet.dk udelukkende fungerer som formidler og opbevarer ingen personoplysninger. 


Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert
Vi opbevarer din oplysninger fortroligt og sikkert. 
Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.
Vi er placeret i Europa. De oplysninger som vi har om dig opbevares på servere placeret inden for Europa. Alle oplysninger, som vi behandler om dig vil blive behandlet i henhold til EU-lovgivning om behandling af persondata. 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe vi vurderer det relevant og du benytter dig af vores tjeneste. Vi vil opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efter du er stoppet med at anvende tjenesten, herefter vil vi slette dine oplysninger.
På ejendomstorvet.dk opbevarer og sletter vi dine oplysninger: 

  • Inaktive brugerprofiler slettes, hvis du ikke har været logget ind på ejendomstorvet.dk i 12 måneder. Du modtager en notifikation på e-mail 14 dage forud for sletningen. 
  • Kundehenvendelser til vores support e-mail info@ejendomstorvet.dk eller Chatten opbevares kun imens vi behandler din henvendelse, herefter slettes alle oplysninger.
  • Kontaktoplysninger, som videregives til mægleren opbevares i op til 3 måneder herefter slettes dine oplysninger.
  • Logning af din IP-adresse når du bruger vores tjenester opbevares i 3 måneder herefter anonymiseres data automatisk.
  • Kontaktoplysninger ved bestilling af fremhævet annoncering slettes når annonceringen er afsluttet.  
 

Vi gør dog opmærksom på, at vi fortsat kan opbevare dine oplysninger, hvis det kan ske i henhold til en anden behandlingshjemmel. 

Cookiepolitik

På vores tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (som er nærmere beskrevet nedenfor) forskellige cookies. 
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.
Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjeneste lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Nedenfor har vi beskrevet hvilke cookies vi anvender. 

På vores tjenester benytter vi os af:

  • Oath
  • Google Adsense
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Adwords
  • Facebook pixel  
  • Viamap
  • Tawk.to 

Vi bruger herudover cookies til at huske dine indstillinger for login og andre website tilpasninger.
De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang, du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 6 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites. Ejendomstorvet.dk benytter Facebook pixlen til oprettelse af brugerdefinerede målgrupper ved hjælp af data fra Ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet.dk sikrer at der ikke gives adgang til eller om oplysninger om de brugerdefinerede målgrupper til tredjeparter eller andre annoncører. 
Facebook deler ikke de hashkrypterede data med tredjeparter eller andre annoncører og vil slette de hashkrypterede data, så snart matchprocessen er færdig. Læs mere her

På vores tjenester bruger vi ikke cookies til andre formål. Såfremt vi ændrer dette, vil vi oplyse om det. 
Se http://minecookies.org/ fra FDIM (Foreningen af Danske Interaktive Medier) for at få information om brugen af cookies og spærring for cookies i din browser.
 
Har du spørgsmål til brugen af cookies på vores tjenester kan du kontakte os på info@ejendomstorvet.dk. 

Nyhedsbreve
Vi benytter programmet Mailchimp til at udsende nyhedsbreve til vores medlemmer og annoncører. 
 
Hvilke oplysninger indsamler vi?:
For at kunne udsende nyhedsbreve via e-mail beder vi om følgende oplysninger: 
Navn 
Mailadresse 
Firmanavn 
 
Dette bruger vi dine oplysninger til 
Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende nyhedsbreve fra Ejendomstorvet.dk via vores konto hos Mailchimp.  
  
Personer som ønsker at modtage vores nyhedsbrev (enten annoncører eller medlemmer) skal give deres udtrykkelige samtykke til, at de vil modtage nyhedsbreve fra Ejendomstorvet.dk via en tilmeldelsesformular som tilsendes til personen ved oprettelse af medlemskab eller ved oprettelse af ekstern annoncør på Ejendomstorvet.dk. Oprettelse foregår altid via vores supportmedarbejdere. Personen skal ligeledes give deres samtykke til, at vi bruger Mailchimp som vores mailprogram, og at den indtastede information vil blive overført og behandlet af Mailchimp i henhold til deres privatlivspolitik. 
 
Sådan behandler vi dine oplysninger
Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at fremsende nyhedsbreve. Oplysninger bliver lagret i vores database hos the Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp (US). 
  
Øvrige betingelser
Man kan til enhver tid, kræve at Mailchimp sletter data samt afmelde sig e-mails fra Ejendomstorvet.dk 
Vi gør opmærksom på, at Mailchimp ikke tillader at Ejendomstorvet.dk (som bruger) selv kan slette abonnenters oplysninger, dette er for at undgå at Ejendomstorvet.dk kan tilmelde abonnenten igen. 

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid bede os om at få oplyst eller slette de oplysninger vi behandler om dig, ved at kontakte os. 
Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. 
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet. Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.
Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på vores e-mail info@ejendomstorvet.dk. 
 
Ændringer til denne fortrolighedspolitik og yderligere information
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Såfremt der sker væsentlige ændringer vil du blive oplyst herom.  
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik eller om vores beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os.