Cookies og Persondata

Velkommen til Ejendomstorvet.dk

For at vi kan tilbyde dig det bedste indhold på Ejendomstorvet.dk (vores ”Tjeneste”) har vi brug for, at indsamle og behandle en række oplysninger om dig. I disse vilkår beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du bruger vores Tjenester. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

Hvem er vi

Foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a.

Kompagnistræde 20B, 2.sal 

1208 København K.

CVR: 2425 5328

Telefon: 9398 9898

Mail: info@ejendomstorvet.dk

Privatlivspolitik

Når du besøger vores tjeneste, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Oplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger som du giver til os

Vi har brug for en række oplysninger om dig, for at du kan benytte dig af vores Tjeneste. Oprettelser du en gratis søgeagent eller ønsker at bliver kontaktet af en Mægler/annoncør via kontaktformularen beder vi om følgende oplysninger:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse,
  • Dit telefonnummer

Vi vil desuden behandle de oplysninger, som du herudover vælger at give til os.

Oplysninger, som vi indsamler om dig når du bruger vores Tjeneste

Vi kan indsamle en række oplysninger om dig via cookies, det gør vi for at give den bedst mulige oplevelse med vores tjeneste. Afhængigt af, hvordan du får adgang til og bruger vores Tjenester, kan vi indsamle:

  • Oplysninger om hvordan du bruger vores Tjenester og det indhold som du får vist i på vores Tjenester, hvad du kigger på, hvilke søgninger du laver osv.
  • Oplysninger om, hvordan du får adgang til vores Tjenester, din browser eller dit operativsystem, IP-adresse og den hjemmeside du besøgte før du besøger en af vores Tjenester.
  • Informationer om din enhed. Det kan f.eks. være oplysninger om typen af den enhed du bruger og oplysninger om din internetudbyder.
  • Oplysninger bruges også til at huske dit login for at kunne se seneste søgninger, favoritter og søgeagenter i op til 30 dage.

Du kan læse mere om cookies i vores cookie politik nedenfor.

Hvad bruger vi dine oplysninger til

Dine oplysninger bruger vi til, at opfylde dine forespørgsler.  

På Ejendomstorvet.dk bruger vi dine oplysninger til følgende formål:

  • Når du opretter en søgeagent
  • Når du opretter en brugerprofil for at gemme favoritter eller se seneste søgninger 
  • Når du beder om at mægleren skal kontakte dig

De oplysninger, som vi i øvrigt indsamler om dig igennem cookies, bruger vi til at forbedre vores Tjeneste så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse vores indhold.

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det.

Når du giver os oplysninger i forbindelse med at du ønsker at blive kontaktet af en mægler/annoncør af et emne giver du samtykke til, at dine oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail videregives til erhvervsmægleren der har emnet i kommission.

Når du giver os oplysninger i forbindelse med at du ønsker at oprette en brugerprofil giver du samtykke til, at din oplysning om din e-mail og oprettelse af et personligt password til login.

Vi bruger SIMA.dk A/S til vores drift af vores Tjenester. SIMA.dk A/S får i den forbindelse adgang til personoplysninger om dig. Vi har sikret, at SIMA.dk A/S er underlagt samme forpligtelser som os, og at de alene handler på vores instruks. SIMA.dk A/S har desuden garanteret os, at alle oplysninger opbevares og behandles inden for EU.

I forbindelse med visse forretningstransaktioner, i tilfælde af fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, vil dine oplysninger kunne blive overført til en anden virksomhed. Hvis overførslen vil medføre en væsentlig ændring i brugen af ??de oplysninger, vi har indsamlet eller modtaget om dig, vil du blive gjort opmærksom på dette.

Samarbejde med Tredjeparter

Vi har indgået et samarbejde med Berlingske Media A/S. Samarbejdet betyder, at Berlinske Media A/S kan indsætte et cookie ID på brugere via en tracking pixel der er indsat på vores ejendomstorvet.dk. Berlinske Media A/S indhenter alene følgende oplysninger om dig:

  • Oplysninger om din seneste søgninger vedrørende ”lokaletype” og ”område”
  • Oplysninger vedr. oprettelse af cookie ID opbevares i 30 dage

De oplysninger som Berlinske Media A/S indsamler, behandler vi alene som databehandler. Det betyder, at vi alene behandler oplysningerne efter instruks fra Berlinske Media A/S, og at vi ikke bruger oplysningerne til egne formål.

Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer din oplysninger fortroligt og sikkert.

Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Vi er placeret i Europa. De oplysninger som vi har om dig opbevares på servere placeret inden for Europa. Alle oplysninger, som vi behandler om dig vil blive behandlet i henhold til EU lovgivning om behandling af persondata.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe du benytter dig af vores Tjeneste. Vi vil opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efter du er stoppet med at anvende tjenesten, herefter vil vi slette dine oplysninger.

Vi gør dog opmærksom på, at vi i fortsat kan dine oplysninger hvis det kan ske i henhold til en anden behandlingshjemmel.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid bede os om at ændre eller rette i de oplysninger vi behandler om dig, ved at kontakte os.

Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet. Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.

Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på vores e-mail info@ejendomstorvet.dk.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik og yderligere information

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Såfremt der sker væsentlige ændringer vil du blive oplyst herom.  

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik eller om vores beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Cookiepolitik

På vores Tjeneste bruger vi og vores samarbejdspartnere (som er nærmere beskrevet nedenfor) forskellige cookies.

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjeneste lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. Nedenfor har vi beskrevet hvilke cookies vi anvender.

På vores Tjenester benytter vi os af:

  • Adform
  • Google Adsense
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Adwords
  • Facebook Social Plugins
  • Viamap
  • Surveymonkey
  • Hotjar
  • ZenDesk
  •  Visual Website Optimizer.

Vi bruger herudover cookies til at huske dine indstillinger for login og andre website tilpasninger.

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 6 måneder fra sidste gang, du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 6 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.

På Ejendomstorvet.dk har vi indgået en aftale med Berlingske Media A/S, der har indlagt en cookie på hjemmesiden. Cookien indsamler oplysninger om brugen af ejendomstorvet.dk. Disse oplysninger bruger Berlingske Media A/S til målretning af bannerannoncer/produkter på deres egne hjemmesider. Ejendomstorvet.dk bruger ikke disse oplysninger til egne formål.

På vores Tjenester bruger vi ikke cookies til andre formål. Såfremt vi ændrer dette, vil vi oplyse om det.

Se http://minecookies.org/ fra FDIM (Foreningen af Danske Interaktive Medier) for at få information om brugen af cookies og spærring for cookies i din browser.

Har du spørgsmål til brugen af cookies på vores Tjenester kan du kontakte os på info@ejendomstorvet.dk.