Erhvervslejemål & erhvervslokaler i hele landet

Leder du efter erhvervslokaler til leje? Ejendomstorvet vil. som Danmarks førende erhvervsportal, hjælpe dig med at gøre leje af lokaler til en let og overskuelig proces. Ejendomstorvet har tusindvis annoncer fra mere end 200 af landets erhvervsmæglere og ejendomsindehavere, hvoraf størstedelen er indenfor lokaler til leje.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Derudover har vi også erhvervslokaler til salg og investeringsejendomme. Det garanterer dig markedets bredeste men også absolut bedste udvalg af ledige lokaler, erhvervsejendomme til leje og erhvervslokaler til leje.

Vi gør erhvervsudlejning nemt!

Ejendomstorvet er en erhvervsportal med historie. I 1999 valgte foreningen Erhvervsmæglerbasen at oprette Ejendomstorvet med henblik på at møde den stigende efterspørgsel for online søgninger efter ledige lokaler til leje.

Med andre ord, så vil vi gøre søgeprocessen for leje af lokaler lettere. Her på siden kan du nemt få overblikket over ledige lejemål og finde de helt rette ledige lejemål.

Lokale til leje i idyllisk område

Find de rette lokaler til leje

I forbindelse med dine søgninger efter landets udbudte erhvervslokaler til leje, så har vi lige nogle små tips til din søgeproces.

Først og fremmest så skal du vælge nogle søgekriterier for ledige lejemål, altså hvordan skal den årlige leje være, hvilken beliggenhed, hvilket erhverv til leje og så videre. Når du først har gjort op med disse kriterier, så er du tættere på leje af lokaler.

Gør brug af en erhvervsmægler til at finde ledige lokaler

Dernæst skal du endelig gøre brug af den tilknyttede erhvervsmægler. Inde på alle annoncer kan du se kontaktinformationer til mægleren men også se mere om erhvervslokalet ved at trykke 'se hos mægler'.

Sidst men ikke mindst, så husk at gode ting tager tid. At lede efter det perfekte erhvervsleje kan sagtens trække ud, men i stedet for at drage forhastede konklusioner så vent på det rette erhvervslejemål.

Forskellige erhvervslokaler til leje 

Hvilke erhvervslokaler leder du efter? Ledige lejemål findes i mange afskygninger og Ejendomstorvet har mange typer af lokaler til leje, så du kan søge specifikt efter din foretrukne lokaletype.

Uanset om du leder efter ledige erhvervslejemål til lagerrestaurant til lejeledige kontorlejemålbutik til leje eller noget helt andet, så finder du hele Danmarks udbudte udvalg på Ejendomstorvet.

Find den rigtige erhvervsejendom

Vi har samlet alle danske erhvervsmæglere og deres annoncer, for at du kan finde ledige et erhvervslokale til leje på letteste og bedste vis. 

Kategorierne for ledige lokaler til leje er allerede sorteret i forhold til, hvilken slags erhvervsleje der er tale om, så du let finder præcis den form for ledige lokaler, du skal bruge.

Hvad kan jeg bruge ledige erhvervslejemål til?

Der er uendelige muligheder for, hvad du kan benytte dine ledige lokaler til. Som vi har nævnt længere oppe i teksten, så har vi inddelt vores lokaler til leje i forskellige, overordnede lokaletyper. 

Kontorlejemål, butikslejemål, restaurant til leje og lager til leje er blandt de mest populære søgninger, men søgninger efter klinikker, hoteller, grunde, cafeer mm er også søgninger, som vi ser tit, når folk leder efter et lokale til leje.

Sådan finder du relevante erhvervsejendomme til leje

Med de mange ledige erhvervslejemål kan det være svært at overskue og finde det helt rigtige erhvervsleje.

Ejendomstorvet har derfor gjort det let for dig at sortere i de mange lokaler til erhverv på flere forskellige måder.

Brug filtermenuen til at finde erhvervslokaler

Lad os starte med at fortælle dig om filtermenuen: Det er en funktion, som lader dig sortere dine søgninger efter erhvervslokaler til leje i henhold til givne parametre.

Her kan du filtrere søgninger efter beliggenhed, erhvervslejemålets grund- og etageareal, årlige lej samt årlig leje pr. kvadratmeter.

Brug søgefunktionen til at finde erhvervslokaler og -ejendomme

På denne måde får du mere relevans og overblik i søgeresultaterne for ledige lejemål, end du ellers ville have gjort. Hvis du ønsker at søge efter en specifik gade, postnummer eller andet, så prøv vores søgefelt.

Søgefeltet lader dig indtaste diverse søgeord og scanner derefter emnerne for at vise dig de mest relevante annoncer for leje af lokaler. 

Benyt kortet til at se lokaler

Det interaktive kort finder du ved at klikke "kort" i højre side, hvor du kan se, hvilke ledige erhvervslokaler, der er udbudt i hele landet.

Du kan selvfølgelig zoome ind, så du kan finde storbyerne såvel som de helt små byer og deres gadenavne. Du kan vælge at trykke på de små ikoner, så der derefter fremgår metrostationer, S-tog stationer, busstoppesteder, lufthavne, forretninger m.m. på det interaktive kort.

Kontor til leje

Mulighed for erhvervsudlejning i hele Danmark

Vi har på Ejendomstorvet sørget for at have erhvervsmæglere, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer fordelt rundt i hele det danske kongerige. Dermed er vi også sikre på, at uanset hvilken landsdel eller by, du kigger efter erhvervslokaler til leje, så får du et tilfredsstillende udbud.

Vi har lokaler til leje i hele landet, men du finder selvfølgelig også lejelokaler i storbyerne såsom erhvervslejemål i København, lejemål i Århus og ledige lokaler i Odense. Er du på udkig efter virksomhedslokaler i de små byer, finder du dem selvfølgelig også her på Ejendomstorvet, da vi har erhvervsudlejning i hele landet og ikke kun udbyder erhvervslejemål i København eller de andre storbyer.

Se nye udbudte erhvervs lejemål som den første

Skulle du imod forventning ikke have fundet det helt rette erhvervslejemål for din virksomhed, så er der også hjælp at hente.

Ved oprettelsen af søgeagenten opnår du fordele i form af gemte søgninger og besked ved nye annoncer relevante for leje af lokaler. Søgeagenten er et gratis og uforpligtende tilbud som Ejendomstorvet giver dig for, at du kan spare tiden og besværet med søgninger efter erhvervsleje.

Søgeagenten giver dig besked om lejemål

Efter oprettelsen af din søgeagent, indstiller du den efter din ønskede søgekriterier for leje af lokaler, hvorefter den vil scanne efter erhvervsleje i alle døgnets 24-timer.

Søgeagenten vil sørge for at give dig besked, hvis der bliver udbudt et nyt lokale til erhverv, som passer til dine søgekriterier. På den måde giver det dig mulighed for at agere hurtigt på de nye erhvervslokaler til leje der har din interesse.

Udlejning af erhvervslejemål på Ejendomstorvet

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, som har flere hundrede tusinde søgninger efter ledige erhvervslejemål og erhvervsejendomme hver eneste måned.

Vil du udleje et lokale, som du gerne vil annoncere på Ejendomstorvet, så kan du læse meget mere om priser, muligheder for annoncering mm på vores side Udlej dine erhvervslokaler på Ejendomstorvet

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige lokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til leje og salg, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokale til leje er gratis.

Hvor kan jeg sætter lokaler til erhvervsudlejning henne?

Du kan med fordel vælge at sætte dine erhvervslokaler til udlejning på Ejendomstorvet.dk. Vi har mere end 200.000 brugere hver måned, som måske leder lige efter dit lokale til erhvervsedlejning.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje m.m.

Hvilke type erhvervslokaler til salg og leje kan jeg finde?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvor kan jeg finde ledige erhvervslokaler henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler i hele Danmark. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervslokaler til salg og leje i hele Danmark.