Erhvervslokaler i Kolding og Kolding Kommune

Kolding er den næststørste by i Sydjylland og beliggende i Trekantsområdet, som er særlig attraktivt for erhvervslokaler. Kolding har med sin beliggenhed tæt på Lillebælt og lige ved skæringen af E20 og E45 motorvejene en attraktivt beliggenhed for virksomheder, der søger erhvervslokaler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

I denne kategori får du det største samlede overblik over erhvervslokaler til leje i Kolding. I Kolding kommune er der erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Kolding, Christiansfeld, Bjert, Sjølund, Vamdrup og Lunderskov til leje og salg.

Karakteristika for erhvervslokaler i Kolding

På grund af den relativt store befolkningskoncentration har Kolding et sundt detailmarked med stor efterspørgsel efter butikslejemål på Kolding Gågade, som er bestående af Helligkorsgade, Slotsgade, Østergade og Søndergade. Den hyggelige gågade er spækket med detaillokaler, cafeer og restauranter.

Desuden byder Kolding Storcenter, der tiltrækker detailhandlende fra hele Sydjylland, på talrige butikslokaler. Kolding oplever nogen lejerudskiftning, men lejesøgningen efter prime butikslokaler er stor, hvilket betyder hurtig genudlejning af butikslokaler i Kolding.

Ligeledes er der i Kolding centrum også flere hoteller, der byder Sydjyllands turister velkommen.

Find ledige lokaler i Kolding

Kolding oplever ligesom mange andre af landets byer en befolkningstilvækst, båret af virksomhedernes sammenlægning af mindre filialer jobs og dermed også øge efterspørgslen efter erhvervslokaler. Prime området for kontorlokaler i Kolding ligger omkring centrum og havneområdet.

Erhvervsområderne i og omkring Buen, Østerbrogade og Kolding Åpark byder på mange nybyggede kontorlokaler.

Kolding ligger lige ud til motorvejskrydset mellem E45 (der forbinder nord og syd) og E20 (der forbinder øst og vest). Dette gør Kolding til et attraktivt samlingspunkt for både logistiklokaler, lagerlokaler og produktionslokaler.

Kolding har tilmed også et havneområde med stor koncentration af erhvervslokaler. Koldings attraktive beliggenhed gør, at logistikvirksomheder kan benytte sig af både tog, lastbil og skib til transport af gods.

De ovenstående forhold gør også, at logistiklokaler, lagerlokaler og produktionslokaler i Kolding er koncentreret omkring havneområdet, jernbanen og motorvejsnettet.

Erhvervslokaler til særligt brug

Din søgning efter erhvervslokaler i Kolding i ganske bred, og du vil både få vist kontor, butikker, lager, grunde og meget mere i Kolding med din nuværende søgning. 

For at føre dig bedst henimod dit ideelle erhvervslokale i Kolding, få du herunder et overblik over de forskellige lokaletyper her på Ejendomstorvet:

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Kolding?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Kolding. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, lager, produktionshaller, restauranter osv.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslokale i Kolding til?

Den eneste retningslinje for dit erhvervslokale er, at det skal bruges til erhverv. Hvorvidt du vil bruge dit erhvervslokale til lager, kontor, butik eller noget helt fjerde er op til dig. Du kan se mere om de forskellige lokaletyper på Ejendomstorvet.

Hvorfor er det attraktivt med erhverv og erhvervslokaler i Kolding?

Koldings placering og befolkningstilvækst gør Kolding til et attraktivt sted af drive forretning. Kolding er en del af Trekantsområdet, og har god infrastruktur med både motorveje, havnen og Lillebælt i nærheden

Hvor skal jeg placere mit erhvervslokale i Kolding?

Du kan både placere dine erhvervslokaler i centrum, på havnen eller i erhvervsområderne: Buen, Østergade eller Kolding Åpark.

Se alle ledigelokaler her: