Ledige erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Roskilde

Find erhvervslejemål og virksomhedslokaler til salg, leje eller afståelse i Roskilde på Ejendomstorvet - Danmarks største portal for virksomhedslokaler, erhvervsejendomme og nye erhvervslokaler. I Roskilde Kommune kan du både finde gode lokaler og ledige virksomhedslokaler i byerne: Roskilde, Jyllinge, Viby og Gadstrup.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet har mere end 200 af landets førende erhvervsmæglere og ejendomsudbydere, og derfor er du også garanteret det bedste og bredeste udbud indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme og ledige virksomhedslokaler.

Roskilde er et godt sted for erhvervslokaler

Roskilde, virksomhed og erhverv går hånd i hånd. Det samme gælder salg og leje af nye lokaler i Roskilde.

Roskilde er en stor og attraktiv by at drive forretning i, da byen både indeholder mange arbejdspladser, skoler, gågader, attraktioner og mange andre faktorer, som gør byen populær.

Måske vil du have en butik i Roskilde - perfekt, der er mange gågader og RO's torv. Vi du hellere finde et kontor - intet problem, for der er mange lokaler i Roskilde, som er nemme at komme til og fra for dine medarbejdere, studentermedhjælpere eller andet.

Generelt set er Roskilde en god by og kommune at drive virksomhed i.

Find det rette virksomhedslokaler i Roskilde

På Ejendomstorvet har vi massevis erhvervslokaler i Roskilde til alle formål.

Som Danmarks største erhvervsportal kan du være sikker på at få det totale overblik over ledige lokaler til leje og salg lige her. Vi giver dig nemlig hele overblikket, så du kan finde dine nye erhvervslokaler i Roskilde.

Du kan både finde erhvervslokaler til salg og leje i Roskilde, men du har sikkert allerede en præference i forhold til, hvad du skal bruge dit erhvervslokale i Roskilde til - og om det skal være et lokale til salg eller et lokale til leje i Roskilde.

Find de rigtige virksomhedslokaler til din branche

Herunder får du en oversigt over, hvilke typer erhvervslokaler, du kan finde i Roskilde:

Værkstedslokale til autoværksted i Roskilde

Erhvervslokaler til salg og leje

Du befinder dig på en side, som både viser dig ledige erhvervslokaler til både salg og leje. Men du har måske en præference i forhold til, hvorvidt du er på jagt efter lejemål eller erhvervslokaler til salg i Roskilde.

Herunder kan du finde lidt mere information om henholdsvis erhvervslokaler til leje i Roskilde og ledige lokaler til salg i Roskilde.

Lejemål i Roskilde

Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i erhvervslokaler i Roskilde, så kan det bedst betale sig, at du kun ser de lokaler i Roskilde, som udlejes i Roskilde fremfor både lokaler til salg og til leje.

Du kan nemt og hurtigt se alle vores virksomhedslokaler til leje i Roskilde lige her, men ellers kan du også klikke på knappen "leje", som du finder i vores filtermenu i venstre side.

Bylivet i Roskilde øger interessen for ledige lejemål

Lokaler til leje i Roskilde er ganske populært, da Roskilde summer af liv fra lokale og turister fra nær og fjern. Særligt gågader, attraktioner og historie bringer folk til Roskilde og gør det attraktivt at lede efter ledige lokaler til leje i Roskilde.

Lej virksomhedslokaler og få fleksibilitet

Med erhvervslokaler til leje får du en stor fleksibilitet til at træffe beslutninger omkring dine virksomhedslokaler, som er i overensstemmelse med både din virksomhed og din branche. Du kan nemlig skifte dine ledige lokaler til leje ud med nye, hvis der sker ændringer i din økonomi, din medarbejderstab eller hvis du ønsker at dine virksomhedslokaler skal være placeret et andet sted i byen.

Derudover kan du rundt regnet sige, at det er en god ide at leje et lejemål frem for at købe erhvervslokaler, hvis du alligevel har planer om at skifte din erhvervslokaler ud inden der er gået fem år.

Afslutningsvis skal du ikke bekymre dig om udlejning af lokalerne, at finde lejere til lokalerne eller markedstendensen - det er nemlig udlejere som står med denne hovedpine.

Lokaler til salg i Roskilde

Er du ikke på udkig efter lokaler til leje i Roskilde, men har derimod planer om at købe et lokale i Roskilde, bør du frasortere de lokaler, der er til leje i Roskilde. Ved at frasortere lejelokaler, vil du nemlig få en meget mere overskuelig søgning efter erhvervslokaler til salg i Roskilde.

At købe ejendomme til erhvervsmæssig brug er en investering

Det giver god mening at købe og eje sine egne lokaler og erhvervsejendomme, hvis du gerne vil investere i din virksomhed og din forretning. Fordelen ved at købe erhvervslokaler til salg er, at du bringer likviditet med i spil samt at det er billigere med købte lokaler, hvis du har planer om at blive i lokalet i mere end fem år.

Tænker du at fraflytte lokalet indenfor fem år, bør du overveje at leje et lokale i stedet.

Erhvervslokaler til salg giver stor frihed

Med erhvervslokaler til salg får du en stor frihed til at indrette, ombygge og renovere dine erhvervslokaler eller din ejendom. Derudover skal du også huske på, at du på et tidspunkt skal sælge din ejendom til erhvervsmæssig brug, hvilket forhåbentlig kan generere et overskud.

Har du planer om at finde en lejer til dine erhvervslokaler, kan du med fordel kigge på erhvervsejendomme til investering i Roskilde.

Udvælg erhvervslokaler i Roskilde

Som vi netop har præsenteret dig for, kan du vælge at gøre din søgning efter lokaler til salg og lokaler til leje i Roskilde mere overskuelig med vores filtermenu.

Filtermenuen indeholder også mange andre kriterier, som du kan filtrere og dermed udvælge dine erhvervslokaler i Roskilde efter.

Du kan blandt andet sortere ud fra pris, størrelse, lokaletype og meget andet.

Prisen for dine virksomhedslokaler

Prisen for dine virksomhedslokaler spiller selvfølgelig en rolle for din virksomhed og dens succes. Du skal have råd til enten at købe eller leje dine virksomhedslokaler. Som hovedregel kan man sige, at jo tætte på byen - og jo større lokaler - jo højere pris.

Størrelsen på dine erhvervslokaler

Størrelsen på dine erhvervslokaler spiller selvfølgelig også en rolle. Er lokalerne for små, har du måske ikke plads til dine medarbejdere eller dine virksomhedsaktiviteter. Er erhvervslokalerne derimod for store, så betaler du for kvadratmetre, som du alligevel ikke benytter. Overvej derfor gerne, hvad der er den ideelle størrelse for dig og din virksomhed - eventuelt ved at se på tendensen for din branche.

Beliggenheden for dine ledige virksomhedslokaler

Du har helt sikkert hørt det før: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hvor dine virksomhedslokaler er placeret kan have en stor påvirkning på din virksomheds succes.

I korte træk bør du overveje, hvor din målgruppe befinder sig:

Lokale til restaurant i Roskilde

Gør brug af diverse erhvervsmæglere

Med mere end 200 erhvervsmæglere har du mulighed for at stille dem spørgsmål omkring de erhvervslokaler, som har fanget din interesse. Her på webstedet kan du finde en relevant erhvervsmægler i nærheden ved at klikke på knappen Find mægler. Når du klikker på knappen vil du se alle erhvervsmæglerne, hvor du både kan søge ud fra vores kort, postnumre eller via kædens navn.

Erhvervsmæglerene kan også hjælpe dig, hvis du ønsker yderligere information.

Nye erhvervslokaler i Roskilde på Ejendomstorvet

Hvis du endnu ikke har fundet det perfekte erhvervslokale i Roskilde, kan du også oprette en søgeagent md din e-mail og et selvvalgt kodeord. Med søgeagenten vil du få at vide, når der kommer nye erhvervslokaler i Roskilde - fx erhvervslokaler til salg eller lokaler til leje i Roskilde afhængigt af dine præferencer.

Søgeagenten vil altså overvåge markedet og underrette dig, når der er nye erhvervslokaler i Roskilde - ret smart ikke.

Du kan altid slette din profil og din søgeagent igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige lokaler er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke type erhvervslokaler til salg og leje kan jeg finde i Roskilde?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Roskilde. Det kan fx være butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et erhvervslokale i Roskilde til?

Du kan bruge et erhvervslokale til mange forskellige ting: det kan være et kontor, hotel, restaurant, butik, blandet bolig og erhverv osv.

Hvor kan jeg finde ledige erhvervslokaler henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler i hele Danmark - herunder Roskilde. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervslokaler til salg og leje i hele Danmark.

Se alle ledigelokaler her: