Investeringsejendomme til salg

At anbringe sine penge i en investeringsejendom er særdeles fornuftigt. Dog skal man selvfølgelig medtage en stor række overvejelser, inden man gør investering i den pågældende ejendom. Ejendomstorvet vil, som Danmarks førende erhvervsportal, være med til at vise dig vejen til den ideelle investering i ejendomme og investering i udlejningsejendomme, som der matcher dine forventninger.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

I forbindelse med søgningen efter en relevant investering i ejendomme, er det en god idé at medtænke ejendommens fremtidige udviklings- og anvendelsesmuligheder for at sikre, at den fremtidige forrentning vil være udbytterig.

Vælg en investeringsejendom eller udlejningsejendom

Du er ikke ene om at gå med tanken om at anbringe kapital i en investeringsejendom eller en udlejningsejendom. Der er flere og flere, der åbner øjnene for denne mulighed, da det sagtens kan anses som en fornuftig investering med lav risiko.

Dette betyder også, at du finder hele markedets udbudte muligheder indenfor investering i fast ejendom og ejendomme til udlejning til salg lige her. Søger du hjælp til, eller har du nogle spørgsmål om ejendomsinvestering, så har Ejendomstorvets Ejendomsinvestering Guide måske svaret, du leder efter.

Investering i ejendomme er meget populært, og jo hurtigere du kommer i gang, desto større vil din gevinst ofte være.

Investeringsejendom til salg i Jylland

Hvad er forskellen på en investeringsejendom og en udlejningsejendom?

Salg af udlejningsejendomme, også kendt som boligudlejningsejendomme eller ejendomme til boligudlejning, er en ejendom til investering, som blot bliver brugt til udlejning til enten bolig eller erhverv.

Ejendomme til udlejning er en undertype af investeringsejendomme, ligesom grunde og projektejendomme også indgår under investering i fast ejendom.

Boligudlejningsejendomme er populære

Formålet med boligudlejningsejendomme er, at lejlighederne og lokalerne i ejendommen, skal udlejes til beboere eller virksomheder – afhængigt af, om din udlejningsejendom er beregnet til privat eller erhvervsudlejning.

Boligudlejningsejendomme er en populær ejendomstype indenfor ejendomsinvestering. Årsagen er, at boligudlejningsejendomme får en fast månedlig husleje af lejeren, hvilket er med til at øge ejendommens værdi og afkast.

Leder du derfor specifikt efter en ejendom til bolig- eller erhvervsudlejning, så krydser du blot feltet ”udlejningsejendom" af i søgefeltet eller i vores filtermenu.

Start din søgning efter nye investeringsejendomme til salg

Når du sætter jagten ind på erhvervsejendomme til investering, så bør du først og fremmest undersøge, hvilken slags investeringsejendomme til salg, du er interesseret i. På siden findes der både udlejningsejendomme og erhvervsejendomme til investering.

Selvom du ihærdigt kigger efter investeringsejendomme til salg, så kan det hurtigt hjælpe på overblikket, hvis du vælger at sortere dine søgninger.

Investering- og udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Markedet for erhvervsejendomme til investering og erhvervsudlejningsejendomme til salg er blevet stort i Danmark. Mange har øjnet investeringsmuligheder i investering i fast ejendom og ejendom til boligudlejning til blandt andet erhverv.

Ingen investerings- og udlejningsejendomme ligner hinanden eller indebærer præcis de samme udviklings- og anvendelsesmuligheder, så derfor er det en god ide at kigge på faktorer såsom beliggenhed.

Find den rette beliggenhed for din investeringsejendom

Beliggenhed kan være altafgørende for det fremtidige afkast og markedspris, da en populær beliggenhed vil medvirke til en større efterspørgsel.

Investering i ejendomme og køb af udlejningsejendomme har stort potentiale og kan være en rigtig god investering i ens fremtid.

Investeringsejendom i København

København er en af de store spillere, når det kommer til at investere i ejendomme. København er Danmarks hovedstad, og der kommer årligt mange tusinde tilflyttere til byen. Derudover er København også et centralt knudepunkt for Danmark og resten af verden med gode muligheder indenfor infrastruktur, erhverv og byggeri.

Du finder et utal af investeringsejendomme i København, så derfor har du også stor mulighed for at vælge til og fra, når du vil investere i ejendomme.

Søger du efter en projektejendom, hvor du selv kan lave forbedringer og dermed øge afkastet? Søger du efter at investere i en ejendom til udlejning, hvor du kan tjene penge på udlejning? Uanset hvad, kan du finde både køb af udlejningsejendomme og projektejendomme til salg lige her.

Investeringsejendomme i Aalborg

Investering i erhvervsejendomme er særligt attraktivt i Aalborg, da Aalborg ikke kun er Danmarks fjerde største by, men også en by i udvikling. Du finder store erhvervsområder omkring havnen og byens fremtid for erhverv er kun i bedring.

Fordi Aalborg er en spændende by at drive forretning i, er interessen for investeringsejendomme i Aalborg også stor.

Investeringsejendom i Århus

På Ejendomstorvet finder du både investeringsejendomme i Århus C, erhvervsejendomme til investering i Århus N og i resten af Århus Kommune. Du vil se alle de muligheder du har for investering i fast ejendom i Århus, og derfor får du også hele udbuddet.

Århus er Danmarks næststørste by og en attraktiv by at finde ejendomme til investering i. Se ejendomme til ejendomsinvestering i Århus her.

Find en udbytterig udlejningsejendom til salg

Der er mange veje til at finde en udbytterig ejendom til udlejning. Derfor lader vi dig om vurderingen af investeringsejendommens afkast, muligheder m.m. Det vi anbefaler, at du koncentrerer dig om, er at sætte dine søgninger efter din ideelle erhvervsudlejningsejendom til salg i første række.

Investering i ejendom til butik

Mange muligheder for valg af investeringsejendom

Der er flere typer af investeringsejendomme til salg. De seneste år er markedet for at købe ejendomme til investering vokset herunder også udlejningsejendomme, beboelsesejendomme, ejendomme til kontor og/eller butiks, fabriks- og lagerejendomme i udbud.

Det gør udbuddet af ejendomme til salg endnu større for dig, når du skal vælge mellem de mange lokaler rundt om i Danmark.

Find nye, udbudte udlejningsejendomme

Fandt du ikke en udlejningsejendom til salg eller en ejendom til investering, der matchede dine søgekriterier?

Du kan med fordel oprette en søgeagent her på Ejendomstorvet, så slipper du for at skulle tjekke markedet for ejendomme til salg hele tiden. Søgeagenten indstiller du efter dine ønskede søgekriterier, hvorefter den scanner markedet for nye udbudte sager døgnet rundt.

Når nye udlejningsejendomme bliver sat i udbud, så får du besked fra søgeagenten gennem din e-mailadresse. For at få en søgeagent skal du blot oprette den igennem din e-mailadresse og vælge dit ønskede kodeord – derefter er du klar til at søge løs på Ejendomstorvet.

Salg af udlejningsejendomme

Har du selv udlejningsejendomme, som du gerne vil sælge? Så kan du med fordel overveje Ejendomstorvet. Vi har mere end 200.000 søgning på siden hver måned - herunder mange som leder efter salg af udlejningsejendomme.

Salg af udlejningsejendomme på Ejendomstorvet kræver, at du er en del af Dansk Erhvervsmæglerforening, så standarderne for salg af ejendomme overholdes. Se retningslinjer og priser for annoncering på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man afskrive på udlejningsejendomme?

Hvis du er fast ejer af ejendom, så kan du ved erhvervsmæssig anvendelse afskrive skattemæssigt på udlejningsejendomme. Det kan give dig lukrative fordele, da du samtidig ikke udelukkes for fradrag vedr. løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Hvordan er markedet for investeringsejendomme og udlejningsejendomme?

Markedet for investerings- og udlejningsejendomme til salg er blevet stort i Danmark. Det gælder også indenfor beboelsesejendomme, ejendomme til kontor og/eller butikker og lagerejendomme i udbud.

Hvilke faktorer spiller en rolle for afkastet og markedsprisen ved salg af udlejningsejendomme?

Der er flere faktorer der gør sig gældende, når det kommer til afkast og markedsprisen for salg af udlejningsejendomme. Dog kan en faktorer som beliggenhed være afgørende, da en populær beliggenhed vil medvirke til en større efterspørgsel. Læs mere om de generelle faktorer, du skal være opmærksomme på her på vores guide til ejendomsinvestering.

Hvor kan jeg finde udlejningsejendomme til salg og investering?

Ejendomstorvet.dk kan du se alle investeringsejendomme - herunder salg af udlejningsejendomme og boligudlejning til salg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet og derfor får du også det fulde overblik over salg af udlejningsejendomme.

Hvorfor er det gratis at søge efter investeringsejendomme på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter investeringsejendomme, da vi er en forening uden personlig profit, som ønsker at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Det gør vi bedst, hvis din søgning efter ejendomme til investering er gratis.

Hvilke typer investeringsejendomme finder jeg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk finder du alle slags investeringsejendomme: både til boligudlejning, kontor, butik, grund, projektejendomme osv. Se hele udbuddet af ledige investeringsejendomme på Ejendomstorvet.