Se alle ledige virksomhedslokaler og nye erhvervslokaler fra hele landet

På Ejendomstorvet.dk finder du hele det samlede udbud af ledige virksomhedslokaler, så du hurtigt, nemt og gratis kan finde dine nye erhvervslokaler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du finder tusindvis af erhvervslokaler i alle størrelser og prisklasser fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere fra hele landet. Den brede repræsentation af mæglere og ejendomsudbydere sikrer dig det bredeste udvalg af erhvervslokaler og -ejendomme til salg, leje og investering.

På Ejendomstorvet.dk er vores fornemmeste opgave at føre dig sikkert frem til de rette virksomhedslokaler, og derfor har vi også et rigt udvalg af erhvervslokaler, som kan bruges til kontor, butik, lager- og produktionslokaler og meget mere.

Uanset hvilken type erhvervslokaler du er på udkig efter, så kan du finde dem her på siden!

Find de rette lokaler med disse gode råd

Du er netop ankommet til Danmarks største og førende erhvervsportal, hvilket betyder, at du får det fulde overblik over alle ledige lokaler i Danmark. Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange virksomhedslokaler, så derfor får du nedenstående råd med på vejen.

Vælg den rette lokaletype

Er du på jagt efter kontorlokaler, lagerlokaler eller butikslokaler til detailhandel? Eller drømmer du om en erhvervsgrund, et værksted eller en ejendom med kombineret bolig og erhverv?

Som du måske fornemmer, er der mange forskellige lokaletyper, og derfor kan du også med fordel klikke dig videre til den side, som bedst beskriver, hvad du skal bruge lokalet til:

Derudover har vi også erhvervslokaler og ledige virksomhedslokaler, som kan benyttes til autoværksteder, skoler, kirker, kontorhotel og øvrige forretningsidéer. Du kan med fordel bruge søgefeltet i vores filtermenu, hvis du ønsker en særlig lokaletype.

Erhvervslokale til kontor

Find den bedste placering og beliggenhed for dine nye erhvervslokaler

Du har sikkert allerede tænkt over, hvor du gerne vil drive forretning. Måske er det København, Århus eller Odense, som får dit hjerte til at banke hurtigere? Eller er det Allinge, Trekantsområdet eller en mindre by i Danmark, som skal være arnestedet for din virksomhed?

Vælg en god størrelse til dine erhvervslokaler

Hvor store skal dine lokaler egentlig være? Lokalet skal selvfølgelig være stort nok til at huse dine medarbejdere og aktiviteter, men samtidig er det også ærgerligt at betale for ledige og ubenyttede kvadratmeter du ikke benytter, medmindre du har planer om at ekspandere og vækste i nærmeste fremtid.

Skal du bruge et billigt lokale til leje eller salg?

De fleste vil nok gerne have et lokale, som er så billigt som muligt, så huslejen kan betales og overskuddet øges.

Hvad der er et billigt erhvervslokale for nogle, er dyrt for andre, så derfor kan det være svært at definere et billigt lokale.

En tommelfingerregel er dog, at jo større et lokale er, jo højere pris betaler du. Dertil gælder også, at jo tættere på storbyerne, desto højere pris.

Vælg Ejendomstorvet.dk, når du skal finde erhvervslejemål og lokaler til salg

Ejendomstorvet.dk er et oplagt valg, når du skal finde dine nye, spændende erhvervslokaler. På Ejendomstorvet.dk har vi mere end 200.000 brugere om måneden, fordi vores besøgende kan se alle ledige virksomhedslokaler til salg, leje og investering, ligesom du nemt, hurtigt og gratis kan få fat i den tilknyttede erhvervsmægler.

Salg og leje af gode lokaler og ejendomme

På Ejendomstorvet skelner vi ikke mellem erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Årsagen til dette er, at du fx både kan leje et enkelt kontor, showroom, restaurant, butik osv. eller en hel erhvervsejendom til kontor, butik, restaurant osv.

For at se en erhvervsejendom til leje og til salg, skal du altså blot fortsætte din søgning lige her - så kommer dine søgeresultater helt af sig selv.

Find ledige erhvervslokaler til leje

Særligt ledige erhvervslejemål og erhvervslokaler til leje er i udbud for tiden, og lokaler til leje er da også ganske populære, da lejemål ofte giver en større fleksibilitet, mindre risiko og nogle økonomiske fordele, som kan være mindre ved virksomhedslokaler til salg.

Hvorfor giver erhvervslokaler til leje fleksibilitet?

Leje giver fleksibilitet i form af muligheden for at flytte fra ét lokale til leje til et andet erhvervslejemål, når du har brug for større eller mindre virksomhedslokaler til leje.

Hvordan giver lejemål mindre risiko for mig som lejer?

Et lejemål giver mindre risiko fordi du ikke skal bekymre dig om markedet udvikling, da du blot lejer et udlejet erhvervslejemål og ikke ejer lejemålet.

Lokaler til leje giver økonomiske fordele

De økonomiske fordele for lokaler til leje omhandler den faste husleje, som er fastsat, når du vil leje erhvervslokaler. Derudover skal du ikke afsætte penge til yderligere drift end den der er inkluderet i huslejen, ligesom og at du ikke skal binde likviditet i en nye lokaler, da dette tilgår udlejere og ejere.

Som hovedregel siger man, at det vil kunne betale sig at finde ledige lokaler til leje, hvis du har planer om at fraflytte dem inden for fem år - eventuelt for at finde nye virksomhedslokaler eller en ejendom til leje.

Erhvervslokaler til salg

Leder du efter erhvervslokaler til salg, skal du sætte hak i knappen ”køb” i vores filtermenu, så du kun får vist erhvervslokaler og ledige erhvervslokaler til salg – og ikke også erhvervslejemål eller andre lokaler fra lejere og udlejere.

Køb af erhvervslokaler og lokaler til salg er også en af de populære søgninger, da det giver god mening for mange at eje deres erhvervslokaler fremfor at leje dem.

Bliv i dine virksomhedslokaler og erhvervslokaler og spar penge på sigt

Det kan som hovedregel anses som økonomisk fornuftigt at eje sine erhvervslokaler, når man har planer om at blive i lokalerne i mere end fem år. Herfra vil det nemlig blive anset som en god investering i såvel ejendommen, lokalet og din virksomhed.

Find virksomhedslokaler og erhvervsejendomme nemt og hurtigt

Brug erhvervsmæglere til at finde ledige lokaler

Erhvervsmæglere er til for at hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervslokaler. Så uanset om du er på udkig efter et kontorhotel, en butik eller andre erhvervslokaler til netop din branche, så kan mægleren hjælpe dig nærmere dine ønsker.

Erhvervsmægleren har et relevant kendskab til lokalområde, lokalerne og din branche, så hvorfor ikke benytte sig af eksperternes råd om erhvervslokaler og -ejendomme? Du kan søge efter erhvervsmæglere ud fra navne eller postnumre. Vi anbefaler altid, at du benytter lokale erhvervsmæglere, da de har relevant kendskab til lokalområdet.

Leje af lokaler sker altså bedst i samråd med den pågældende erhvervsmægler.

Tomt lokale til erhverv

Find lokale til din virksomhed

Der kommer dagligt nye erhvervslokaler på Ejendomstorvet, som er Danmarks største erhvervsportal. Derfor er du landet på det perfekte websted, så du kan finde et relevant lokale, som matcher din forretning, tjenester eller oplevelse af din virksomhed. Du kan altid kontakte os eller erhvervsmægleren, hvis du ønsker yderligere information end dem du finder i de relevante søgeresultater.

Lad Ejendomstorvet underrette dig om nye erhvervslokaler og ejendomme til erhvervsmæssig brug

Du kan oprette en profil og en søgeagent ved at klikke på det blå ikon, hvor der står "Opret søgeagent". Dette ikon finder du ovenover listevisningen af de ledige lokaler til leje og til salg.

Her kan du oprette en profil med dit navn og din e-mail samt en selvvalgt kode. Hvis du allerede har en profil eller søgeagent, kan du blot logge ind og gemme din søgning.

Du kan altid tilføje flere søgeagenter for forskellige søgninger af lokaler til leje og virksomhedslokaler salg og erhvervsmæssig brug, ligesom du altid kan slette din lokaler og søgeagenter igen.

Udlej dine lokaler på Ejendomstorvet.dk

Du kan med fordel udleje dine lokaler her på Ejendomstorvet.dk. Vi har mere end 200.000 aktivere brugere om måneden, som leder efter ledige erhvervslokaler til leje og salg. Det betyder altså, at vi har en stor målgruppe, som leder efter lige det, som du gerne vil udbyde.

Derudover har vores brugere mulighed for at downloade vores app og oprette en eller flere søgeagenter, hvilket betyder, at nye erhvervslokaler altid er ved målgruppens hånd, når behovet opstår.

Hvis du ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at tage kontakt til os vedrørende interesse for udlejning af showroom, kontor, butik, lager eller en anden lokaletype, som du gerne vil have placeret i en annonce på Ejendomstorvet.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokaler er gratis.

Kan jeg sortere ledige virksomhedslokaler ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler kan jeg finde på Ejendomstorvet?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler her på Ejendomstorvet. Det kan fx være butikker, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Kan jeg se muligheder for leje af lokaler via. Ejendomstorvet.dk?

Du kan nemt og gratis finde erhvervslejemål på Ejendomstorvet, hvor du får hele udbuddet.