Se alle ledige virksomhedslokaler og nye erhvervslokaler fra hele landet

Skal du udvide eller have nye erhvervslokaler? Eller måske er du på jagt efter en erhvervsejendom? Du kan finde ledige lokaler og erhvervsejendomme lige her på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Vi har et stort udvalg af erhvervslokaler, som kan bruges til kontorlokaler, butikslokaler, lagerhaller og produktionslokaler; lige meget hvilken type af virksomhedslokaler eller erhvervsejendomme, du leder efter, så har vi lokalerne her.

Hvilke typer erhvervslokaler finder jeg hos Ejendomstorvet?

Du kan finde alle former for ledige erhvervslokaler – både virksomhedslokaler til salg og erhvervslokaler til udleje.

Vi har inddelt vores virksomhedslokaler i overordnede kategorier, som er de mest populære lokaletyper på vores side.

De overordnede virksomhedslokaler du finder på Ejendomstorvet er:

Derudover har vi også erhvervslokaler og ledige virksomhedslokaler, som kan benyttes til autoværksteder, skoler, kirker og øvrige forretningsidéer.

Vi har alle typer virksomhedslokaler og gode lokaler til erhvervsmæssig brug, som passer til dig og din virksomhed.

Erhvervslokale til kontor

Nye erhvervslokaler i hele landet

Du finder både ledige erhvervslokaler til salg og til leje. De mange tusinde, udbudte lokaler finder du rundt omkring i hele landet – fra Danmarks største byer til de mindste flækker og landsbyer.

På Ejendomstorvet samarbejder vi med hundredvis mæglere, og derfor har vi mulighed for at dække hele Danmark.

Find ledige virksomhedslokaler på Ejendomstorvet

Netop fordi vi har så mange ledige virksomhedslokaler og typer af virksomhedslokaler, kan det virke overvældende, når du begynder din søgning. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af vores filtermenu oppe i venstre side, hvor du kan afgrænse visningen til de ledige erhvervslokaler, som passer med dine krav til erhvervslokalet.

Ledige erhvervslokaler til leje

Er du på udkig efter ledige erhvervslokaler til leje - fx en butik, et kontorhotel, et showroom, en restaurant eller øvrige lejemål - så skal du huske kun at klikke på knappen ”leje” i filtermenuen, som du finder oppe i venstre side. Hvis du ikke klikker i ”Leje” eller ”køb” vil du automatisk se resultater for både erhvervslokaler til leje og erhvervslokaler til salg.

Langt de fleste nye erhvervslokaler du vil få vist er virksomhedslokaler til leje, da denne form for erhvervslokaler er mest i udbud for tiden. Lokaler til leje er populære, fordi det ofte kan give en større fleksibilitet, mindre risiko og nogle økonomiske fordele.

Hvorfor giver erhvervslokaler til leje fleksibilitet?

Leje giver fleksibilitet i form af muligheden for at flytte fra ét lokale til leje til et andet erhvervslejemål, når du har brug for større eller mindre virksomhedslokaler til leje.

Hvordan giver lejemål mindre risiko for mig som lejer?

Et lokale til leje giver mindre risiko fordi du ikke skal bekymre dig om markedet udvikling, da du blot lejer et udlejet erhvervslejemål og ikke ejer lejemålet.

Lokaler til leje giver økonomiske fordele

De økonomiske fordele omhandler den faste husleje, som er fastsat, når du vil leje erhvervslokaler. Derudover skal du ikke afsætte penge til yderligere drift end den der er inkluderet i huslejen, ligesom og at du ikke skal binde likviditet i en ejendom, da dette tilgår udlejere og ejere.

Som hovedregel siger man, at det vil kunne betale sig at finde lokaler til leje, hvis du har planer om at fraflytte dem inden for fem år - eventuelt for at finde nye virksomhedslokaler eller en ejendom til leje.

Erhvervslokaler til salg

Leder du efter erhvervslokaler til salg, skal du sætte hak i knappen ”køb” i vores filtermenu, så du kun får vist erhvervslokaler og ledige erhvervslokaler til salg – og ikke også erhvervslejemål eller andre lokaler fra lejere og udlejere.

Køb af erhvervslokaler og lokaler til salg er også en af de populære søgninger, da det giver god mening for mange at eje deres erhvervslokaler fremfor at leje dem.

Bliv i dine virksomhedslokaler og erhvervslokaler og spar penge på sigt

Det kan som hovedregel anses som økonomisk fornuftigt at eje sine erhvervslokaler, når man har planer om at blive i lokalerne i mere end fem år. Herfra vil det nemlig blive anset som en god investering i såvel ejendommen, lokalet og din virksomhed.

Salg og leje af lokaler og ejendomme

På Ejendomstorvet skelner vi ikke mellem erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Årsagen til dette er, at du fx både kan leje et enkelt kontor, showroom, restaurant, butik osv. eller en helt erhvervsejendom til kontor, butik, restaurant osv.

For at se en erhvervsejendom til leje og til salg, skal du altså blot fortsætte din søgning lige her - så kommer dine søgeresultater helt af sig selv.

Tomt lokale til erhverv

Find lokale til din branche og kom i gang med leje af lokaler

De fleste har allerede en helt klar vision om, hvor erhvervslokalet skal være placeret, hvor stort det skal være, og hvor meget det skal koste.

Disse parametre er altså oftest de vigtigste for den søgende, og derfor kan du med fordel tage stilling til dem inden du fortsætte din søgning.

Hvor skal dine erhvervslokaler være placeret?

Et lokales beliggenhed kan være essentielt for dets succes. Er målgruppen til stede i området? Er der en god infrastruktur i nærheden? Er der mange nære konkurrenter i lokalområdet?

Dette har stor indflydelse på din virksomhed og derfor også dens succes. Derudover betyder beliggenhed også noget i forbindelse med prisen på dit lokale til leje eller lokale til salg.

Hvor store skal dine virksomhedslokaler være?

Erhvervslokalets størrelse er også vigtig, da lokalet skal være stort nok til at huse dine medarbejdere og aktiviteter. Hvis dit erhvervslokaler er for stort, ender du med at betale for ledige og ubenyttede kvadratmeter, mens lokaler der er for små ikke har plads til dine virksomhedsaktiviteter og vækst i din virksomhed.

Størrelsen har altså også en betydning for virksomhedslokalets pris - uanset om det er et lokale til leje eller eje.

Skal du bruge et billigt virksomhedslokale?

At prisen er vigtig giver næsten sig selv. Husleje skal betales og lokalets formål skal kunne opfyldes for at det giver mening at betale for det.

Som sagt spiller både beliggenhed og størrelse en rolle for lokalets pris, hvor følgende er en tommelfingerregel:

Find virksomhedslokaler nemt og hurtigt

Når du bruger søgefilteret, vil du hurtigt og nemt kunne få et overblik over, hvilke ledige lokaler og virksomhedslokaler, der rent faktisk passer til dine behov og din interesse.

Søgefilteret finder du til venstre på siden. Her kan du hurtigt vælge:

Brug erhvervsmæglere til at finde ledige lokaler

Erhvervsmæglere er til for at hjælpe dig med at finde de rigtige erhvervslokaler. Så uanset om du er på udkig efter et kontorhotel, en butik eller andre erhvervslokaler til netop din branche, så kan erhvervsmæglere hjælpe dig nærmere dine ønsker.

Erhvervsmæglere har et relevant kendskab til lokalområde, lokalerne og din branche, så hvorfor ikke benytte sig af eksperternes råd omkring erhvervslokaler og -ejendomme? Du kan søge efter erhvervsmæglere ud fra navne eller postnumre. Vi anbefaler altid, at du benytter lokale erhvervsmæglere, da de har relevant kendskab til lokalområdet.

Leje af lokaler sker altså bedst i samråd med den pågældende erhvervsmægler.

Find lokale til din virksomhed

Der kommer dagligt nye erhvervslokaler på Ejendomstorvet, som er Danmarks største erhvervsportal. Derfor er du landet på det perfekte websted, så du kan finde et relevant lokale, som matcher din forretning, tjenester eller oplevelse af din virksomhed. Du kan altid kontakte os eller erhvervsmægleren, hvis du ønsker yderligere information end dem du finder i de relevante søgeresultater.

Lad Ejendomstorvet underrette dig om nye lokaler og erhvervslokaler

Du kan oprette en profil og en søgeagent ved at klikke på det blå ikon, hvor der står "Opret søgeagent". Dette ikon finder du ovenover listevisningen af de ledige lokaler til leje og til salg.

Her kan du oprette en profil med dit navn og din e-mail samt en selvvalgt kode. Hvis du allerede har en profil eller søgeagent, kan du blot logge ind og gemme din søgning.

Du kan altid tilføje flere søgeagenter for forskellige søgninger af lokaler til leje og virksomhedslokaler salg og erhvervsmæssig brug, ligesom du altid kan slette din lokaler og søgeagenter igen.

Udlejning af dine erhvervslokaler - og måske en erhvervsejendom?

Der er forskellige regler og vilkår for annoncering på Ejendomstorvet. Du kan nemlig enten blive Light-annoncør eller Premium-annoncør, når du står for udlejning af erhvervslokaler og erhvervsejendomme.

Tryk på linket for at se mere om annoncering på Ejendomstorvet, eller kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om en eventuel annonce.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokaler er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til salg og leje kan jeg finde på Ejendomstorvet?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler her på Ejendomstorvet. Det kan fx være butikker, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Kan jeg se muligheder for leje af lokaler via. Ejendomstorvet.dk?

Du kan nemt og gratis finde ledige lokaler til leje på Ejendomstorvet, hvor du får hele udbuddet.