Find butik til leje i København

Velkommen til Danmarks førende erhvervsportal for ledige butikslokaler og detailbutikker i Danmark og København. på Ejendomstorvet præsenterer vi dig for tusindvis nye erhvervslokaler, erhvervslejemål, ledige butikslokaler og butikker til leje i København fra vores mange erhvervsmæglere. Du kan altså nemt finde tomme erhvervslokaler til din nye butik her.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Mange butikker til leje i København

Det er lige meget om du vil finde detailbutik til leje, erhvervslejemål til beklædning, skobutik, lejemål til liberalt erhverv eller en hel anden slags butikslokaler til leje. Du kan finde butik med tilhørende kontor og lager til pladskrævende varer, ligesom du kan leje forretninger uden kontor og lagerplads.

Lej butik i København

Med butikslokaler til leje i København kan du sælge alt fra udvalgsvarer såsom tøj, sko, elektronik, tekstiler osv., men du kan også vælge at sælge specialvarer og dermed lave en specialbutik. Det kan også være at du har planer om at lave et supermarked, en købmand eller en kiosk - eller måske et stormagasin.

Forretning til erhverv

Find en ny butik til leje i København - fremfor at eje butikslokalet

Mange mener, at det er godt at leje en butik, hvis du har planer om at udvide eller vil have fleksibilitet til at finde et nyt butikslokale til leje inden der er gået fem år.

Et forretningslokale til leje giver fleksibilitet

Du får fleksibilitet til at udvide eller nedskallere størrelsen og prisen på butikslokaler til leje i KBH, hvilket anses for at være én af de bedste årsager til at leje.

En anden årsag er, at København er i udvikling, og derfor kan der opstå nye steder i andre dele af City, hvor du måske hellere vil have en butik til leje på et senere tidspunkt.

Erhvervsejendomme til salg

Har du fundet ud af, at du hellere vil købe en butik til salg i København fremfor at leje en butik, så kan du finde dem her.

Alt om butik i København og Indre by

København er uden tvivl en efterspurgt by, når det gælder ledige butikker og ledige lejemål. København er fyldt med gader og stræder, shoppelystne turister, gennemgående impulskøbere og mange andre forbrugere. Derfor er det også essentielt at du finder den helt rigtige placering for dine butikslokaler i København, da København rummer en stor mængde af butikker - både butikker centralt i København og i byens øvrige bydele.

Dit butikslokale skal have den rette placering

Uanset om du ønsker en detailbutik til udsalgsvarer, en skobutik eller tøjbutik, så er beliggenheden en stor del af forretningens fremtidige succes. Derfor er beliggenheden vigtig i forhold til målgruppe, nærliggende konkurrenter og butikkens udstråling, når det drejer sig om et butikslokale til leje i København.

Butik til leje på Strøget 

Strøget er kendt som en af Europas mest populære og største shoppinggader, hvor der hver eneste dag er et hav af kundestrømme fra både turister og danskere. Strøget er fyldt med masser af muligheder for kunderne, hvorfor dette er en central del af Københavns butiksliv - og et attraktivt sted at leje en butik i København.

Du finder alt fra madoplevelser, dagligvarebutikker til specialbutikker. Hvis du søger efter nye butikslokaler i København og anser strøget om en mulighed, er både prisen og eksponeringen større end andre steder i København.

Find butik på Strøget

Strøget er uden tvivl orkanens øje, og der er masser af potentiale for både en stor eller lille butik til leje. Du kan søge specifikt efter butik til leje på Strøget lige her.

Butik til leje på Strøget - Københavns største gågade

Pris på butikslejemålet

En butik til leje i København kan variere meget i prisen. Vi anbefaler, at du benytter vores filtermenu, hvor du kan vælge pris, årlig leje samt årlig leje pr kvm således, at du kun finder butikker til leje i København der matcher dit budget - uanset om det er et dyrt lejemål eller billig butik med en billig husleje du ønsker.

Stor eller lille butik i København

Skal du bruge store butikslokaler eller en lille butik? Brug filtermenuen til at vælge butikslokalets størrelse, så du kun ser relevante butikker til leje i København.

Leje af butikslokaler på Ejendomstorvet

Ejendomstorvet tilbyder en gratis og uforpligtende søgeagent i forbindelse med dine søgninger efter nye lokaler til butik til leje i København. Søgeagenten er et søgeværktøj, som du kan oprette gennem din e-mailadresse, hvorefter søgeagenten holder dig underrettet om nye butikker til leje i KBH.

Vi formidler butikslokaler og ledige lokaler til leje i København

Søgeagenten sørger for at scanne markedet for butikslokaler til leje i hovedstaden hele døgnet rundt.

Du får besked når vi får ledige butikslokaler på Ejendomstorvet, så du altid er opdateret om nye lokaler og lejemål i København.

Butik udlejes

Har du selv en butik til udlejning kan du annoncere butikker på Ejendomstorvet, så du hurtigt kan finde en lejer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fordele er der ved at leje en butik i København?

Der er flere fordele ved at leje en butik i København:

  • Beliggenhed og stor eksponering
  • Du finder både en stor og lille butik
  • Stor gennemstrøm af kunder fra ind- og udland
  • Gode transportmuligheder til dit butikslejemål

Bør jeg vælge en butik på Strøget i København?

Der er både fordele og ulemper ved at leje en butik på Strøget, men fordelene kan ofte opveje ulemperne. Ulempen ved et lokale på Strøget er oftest høje priser for leje af lokalerne. Dog er der Strøget en af de største shopping-gader i Danmark og Europa, hvilket betyder der er større potentiale for salg og kendskab til din forretning. Derfor vil det oftest være en fordel at leje en butik på Strøget

Hvorfor skal jeg leje en butik i København?

København er et attraktivt sted at placere et butikslejemål, da der er mange mennesker, der bevæger sig gennem byen dagligt. Derfor er et butikslejemål i København ofte en god mulighed.

Kan jeg søge efter butikslokaler i København ud fra størrelse, pris og lokaletype?

På Ejendomstorvet kan du søge efter ledige butikslokaler til leje ud fra størrelse og areal, ligesom du også kan søge ud fra pris og årlig leje. På denne måde ender du med at finde butikker, der passer til detailhandel eller lignende i stedet for gode lokaler til restaurant, klinik, frisørsalon, cafe, showroom, kontor, erhvervsgrunde til investering osv.

Hvorfor er det gratis at søge efter et forretningslokale til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter forretningslokaler og ledige butikker til udlejning samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.