Find en cafe til salg i Danmark med Ejendomstorvet

Er du interesseret i at finde den perfekte cafe til salg eller en hyggelig kaffebar til salg? Så lad Ejendomstorvet.dk hjælpe dig bedst muligt på vej. Ejendomstorvet er en erhvervsportal udover det sædvanlige, da vi blandt andet er Danmarks førende erhvervsportal, som giver dig det komplette overblik over ledige cafeer til salg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vi er Danmarks førende erhvervsportal, fordi vi har mere tusindvis aktive online resultater for erhvervsejendomme, investeringsejendomme, erhvervslejemål og erhvervslokaler - herunder også cafeer til salg samt kaffebarer til salg i hele landet.

Find cafe til salg på Ejendomstorvet

De mange tusinde annoncer er blevet sat i udbud fra mere end 200 af landets bedste og mest kompetente erhvervsmæglere og erhvervsudbydere. Vores store tilknytning til erhvervsmægler-netværket er med til at give dig markedets største udvalg af cafeer til salg, så du får det absolut bedste overblik over udbudte cafeer til salg i Danmark.

Med andre ord, så lægger du dine søgninger efter cafe til salg eller kaffebar til salg i de bedste hænder hos Ejendomstorvet.

Find den perfekte beliggenhed

Det er ingen hemmelighed, at storbyerne har taget cafe- og bylivet til sig. I storbyerne kan man næsten altid se venner, familier og kollegaer, som hygger sig på en cafe, mens de snakker om dagen der er gået.

Den store hype omkring cafeer i landets største byer betyder også, at du oftest vil kunne se et større udbud, men også en større interesse, for en cafe til salg. Har du planer om at købe en cafe i én af landets tre største byer, så læs med herunder.

Cafe til salg i København

At købe en cafe i København, giver ganske fin mening, da der er mange mennesker i byen - som gerne vil gå på cafe. Derudover vil der både være lokale og turister, som passerer din nye cafe, så eksponeringen er stor. Er du på udkig efter en cafe til salg i København, så klik på linket.

Cafeer til salg i Århus

Cafebesøg er også populære i Århus, hvilket skaber nogle gode rammer for en succesfuld forretning og virksomhed. Derudover er den store menneskemængde også en fordel for dig og din cafe.

Er du på jagt efter cafeer til salg i Århus? Så klik dig ind på linket.

Køb cafe i Odense

Overvejer du at købe en cafe i Odense? Så er du ikke den eneste. Odense er en fantastisk by med både kultur og historie. Samtidig er Odense en by i vækst, som også får mange besøgende fra både Jylland og Sjælland. Find din nye cafe til salg i Odense her.

Opstøv den perfekte cafe til salg

Ejendomstorvet.dk er med til at give dig et hav af muligheder. Først og fremmest, giver vi dig adgang til Danmarks største online database, så du ikke behøver at lede efter en cafe på flere forskellige sider.

Brug Ejendomstorvet til din søgning

Vores største mission er at have det bedste udbud, så vi kan sikre dig og andre brugere en varieret og succesfuld brugeroplevelse. Dine søgninger efter cafe til salg skal være brugervenlige fra start til slut, som blandt andet er derfor vi anbefaler dig at bruge vores filtermenu og eventuelt oprette en gratis søgeagent.

På denne måde kan du gøre din søgning lettere, hurtigere og mere effektiv.

Gør det nemmere at købe en cafe

Udbuddet af cafeer til salg kan virke uoverskueligt ved din første søgning. Derfor vil vi introducere dig for Ejendomstorvets filtermenu.

Filtermenuen på Ejendomstorvet er indført for at gøre dine søgninger efter cafeer til salg mere præcise, relevante og overskuelige. Filtermenuen kan bruges ved dine søgninger efter cafe til salg, så du afgrænser i henhold til beliggenhed, størrelse og pris.

Du kan også anvende vores søgefelt, som automatisk filtrere dine søgninger efter dine valgte søgeord. Her kan du søge på hvad du nu har i tankerne, hvorefter vi matcher relevante annoncer inden for cafe til salg.

Få besked om nye cafeer i udbud

Har du ikke fundet det perfekte erhvervslokale til cafe, så kan du oprette en gratis søgeagent, som giver dig besked, når vi får ledige cafeer til salg på Ejendomstorvet. Du opretter søgeagenten gennem din personlige e-mailadresse, hvorefter du vælger et kodeord til fremtidige log-in.

Søgeagenten skal bruge dine udvalgte søgekriterier inden for cafe til salg, så den kan scanne markedet for nye annoncer. Hvis en ny cafe til salg bliver sat i udbud, så sørger søgeagenten for at give dig direkte besked via e-mail. Søgeagenten vil altid kunne blive ændret eller slettet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige erhvervslokale til leje er gratis.

Hvad skal der til for at åbne en restaurant?

For at starte en café skal du selvfølgelig have nogle penge til lokaler, madvarer, inventar osv. Derudover er det også en god idé, at du har lagt et budget og har en forretningsplan, så du nemmere kan realisere din drøm. Derudover er der flere måder, hvorpå du kan starte din egen café. Du kan bygge din egen café op fra bunden, overtage en igangværende café eller købe dig ind i en kæde.

Er der mange cafeer til salg lige nu?

På ejendomskontoret.dk bliver der hele tiden udbudt og solgt cafeer – og derfor kan du også finde et stort udvalg af cafeer til salg i hele landet.

Kan jeg købe en kaffebar?

Du kan købe en kaffebar her på ejendomstorvet.dk. Du filtrer blot din søgning efter beliggenhed, antal kvadratmeter, pris – så finder du massere af kaffebarer til salg.

Kan man sortere efter pris, type af kontorplads og størrelse, når man søger efter cafe i København?

Ja det kan du sagtens. Du kan nemlig søge efter både cafeer og kaffebarer i København ud fra særlige kriterier såsom pris, areal, beliggenhed og mange andre kriterier. Se alle cafeer til salg på Ejendomstorvet lige her.