Find erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Vejle

Se hele udbuddet af aktuelle erhvervslokaler og ledige virksomhedslokaler på spændende og attraktive beliggenheder i Vejle. På Danmarks største erhvervsportal for ledige lokaler til salg, afståelse og leje får du altså det fulde overblik over gode lokaler til erhvervsmæssig brug i Vejle - men også resten af Danmark.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Ejendomstorvet finder du lokaler fra mere end 200 erhvervsmæglere, så mon ikke du kan finde nogle lokaler, som fanger din interesse?

Hvilke typer erhvervslokaler kan jeg finde i Vejle

Du kan finde mange forskellige erhvervslokaler i Vejle, og vi har helt sikkert også et lokale, som passer til din virksomhed og din branche. Vejles gode beliggenhed betyder, at interessen for virksomhedslokaler er stor - både inde i Vejle by, men også i det store erhvervsområder.

Skal du bruge en ledig butik i Vejle?

Vejle har mange attraktive butikslokaler til salg og leje. De talrige detailhandelslokaler ligger placeret på Vejles lange gågade, der består af Søndergade, Torvegade og Nørregade.

Søndergade forbinder Vejles gågade direkte med butikscentret, Bryggen, hvor en butik ligger side om side med blandt andet restaurant og cafeer - alle sammen i attraktive rammer med pulserende byliv. Derfor er efterspørgslen efter en butik i hjertet af Vejle også stor, og derfor bliver disse lokaler også hurtigt genudlejet.

Find butik til leje og salg i Vejle lige her.

Er du på udkig efter et ledigt kontor i Vejle?

Kontorlokaler i Vejle er mest af alt placeret i midtbyen eller ved en af Vejles to motorvejsafkørsler: henholdsvis nord og syd for Vejle Fjord.

På erhvervsarealerne i nord og syd er de mange kontorlokaler placeret i erhvervsparker, hvor du finder mange nye erhvervslokaler til kontor. Du finder som regel et kontor i midtbyen, som udbydes i de klassiske byejendomme, men også i nybyggede erhvervslokaler - omkring havneområdet.

Du kan finde et kontor til salg og leje i Vejle lige her. Er du også interesseret i at finde en kontorplads på et kontorhotel, kan du også se en oversigt over ledige kontorpladser på et kontorhotel i Vejle.

Drømmer du om lager og produktionslokaler i Vejle?

Lager, lagerhaller, lagerbygninger, logistiklokaler og produktionslokaler - ja, kært barn har mange navne. Er du på jagt efter et lager, ligger de primært omkring erhvervscentrene ved havnen i Vejles midtby, omkring Vejle S, Vejle N samt ved motorvejsafkørslerne fra E45.

Her giver de gode logistiske faciliteter attraktive vilkår for virksomheder, der søger lagerlokaler, produktionslokaler eller logistiklokaler. Udbuddet af disse erhvervslokaler til leje er dog yderst begrænset ved havnen, men større i de motorvejsnære erhvervsparker ved Vejle S og Vejle N.

Find lagerlokaler og produktionslokaler i Vejle lige her.

Ledige erhvervslokaler til erhvervsmæssig brug i Vejle.

Hvorfor finde erhvervslokaler til salg og leje i Vejle?

Vejle ligger som det øverste punkt i det famøse trekantsområde, hvor særligt erhverv og handel er i fokus. Du finder Vejle i den nordligste del af Sydjylland, og du finder blandt andet byerne Vejle, Give og Jelling i Vejle Kommune. Du kan vælge at søge efter erhvervslokaler til salg og leje i disse byer fremfor at søge efter virksomhedslokaler til salg og leje i hele Vejle Kommune.

Vejles infrastruktur styrker interessen for erhvervslokaler

Vejle ligger attraktivt ud til motorvejen E45, og ligeledes også ganske tæt på motorvejskrydset mod Sjælland og Sverige. Dette gør transport til og fra Vejle yderst nem og effektiv, hvilket understøttes af Vejle Fjord, hvor godstransport til vands er muligt til og fra Vejle.

Find erhvervslokaler til leje i Vejle

Er du kun på udkig efter nye lokaler til leje i Vejle, og ikke erhvervslokaler eller erhvervsejendomme til salg? Så læs med her. Du kan nemlig nemt og hurtigt få vist alle ledige lejemål i Vejle ved at klikke på linket eller ved at trykke på knappen "Leje" i vores filtermenu oppe i venstre side.

Hvorfor finde et lejemål i Vejle

At Vejle har den ideelle beliggenhed og den en god infrastruktur har vi allerede fastslået. Derfor vil vi gerne berette om nogle af de fordele der er ved at leje erhvervslokaler:

Dette er blot nogle af de fordele, som du har ved at finde et lejemål i Vejle.

Find virksomhedslokaler og erhvervsejendomme til salg i Vejle

Er du ikke på udkig efter et lejemål, men ønsker derimod virksomhedslokaler til salg, så kan du klikke på linket eller trykke på knappen "Salg" oppe i vores filtermenu.

Der er mange fordele ved at eje sine virksomhedslokaler frem for at leje dem. Som udgangspunkt vil det være en investering i din virksomhed, når du køber erhvervslokaler til salg. Derudover giver det oftest mening - rent økonomisk - hvis du har planer om at blive i dine virksomhedslokaler i mere end fem år.

Afslutningsvis vil du måske også kunne videresælge dine virksomhedslokaler med overskud efter en årrække.

Nye erhvervslokaler og ejendom til lager og værksted i Vejle

Sorter dine ledige virksomhedslokaler

Vi anbefaler varmt, at du vælger at benytte vores filtermenu, så du kan gøre din søgning både hurtigere, mere effektiv og mere overskuelig. Du finder vores filtermenu oppe i venstre side, og her kan du sortere dine søgeresultater, så de bliver så relevant som overhoved muligt. Du kan sortere din søgning ud fra:

Årsagen til, at vi opfordrer dig til at bruge filteret er, at det gerne skulle øge din oplevelse her på sitet og Ejendomstorvet.

Find morgendagens ledige lokaler

Har du ikke fundet din nye erhvervslokaler blandt de mange ledige virksomhedslokaler? Bare rolig, du kan gratis oprette en profil med en søgeagent, hvor du kan lade Ejendomstorvet skanne markedet for ledige virksomhedslokaler, som passer med dine behov, din virksomhed og din branche.

For at oprette en gratis og uforpligtende profil, skal du blot angive din e-mail og et selvvalgt kodeord. Herefter kan du bruge din profil til at gemme favoritter samt oprette og slette dine søgeagenter med blot et tryk.

Hvis du ønsker yderligere information omkring de fremsendte søgeagenter, anbefaler vi, at du tager kontakt til de tilknyttede erhvervsmæglere, som står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Tag kontakt til erhvervsmægleren

De tilknyttede erhvervsmæglere er uden tvivl de bedste at rette henvendelse til, hvis du ønsker yderligere information om de forskellige erhvervslokaler samt hvordan de kan passe til din virksomhed. Hvis du ikke har øje for et specifikt erhvervslokale, kan du også bruge menupunktet Find Mægler, hvor du kan søge på alle Ejendomstorvets mæglere ud fra navne eller postnumre.

Vær opmærksom på, at listen over mæglere er vist ud fra postnumre, og du kan finde mere end 200 erhvervsmæglere på Danmarks største erhvervsportal.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter erhvervs- og virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter virksomhedslokaler og erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige lokaler til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke type erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Vejle?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Vejle. Det kan fx være lokaler til butikker, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge erhvervslokaler i Vejle til?

Du kan bruge lokaler til erhverv til mange forskellige ting: det kan være et kontorlokale, lagerlokaler, kontorhotel, showroom eller noget helt andet, som passer til din branche. Det er kun din fantasi sætter grænser for dine lokaler i Vejle.

Hvor kan jeg finde erhvervslokaler til salg og leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler til leje og salg i hele Danmark - herunder Vejle. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige lokaler i hele Danmark.

Se alle ledigelokaler her: