Kontor til leje | Kontorer til leje | Find kontorlokaler til leje her

Leder du efter kontor til leje? Det kan være en stor udfordring for mange private såvel som erhvervsdrivende at finde det ideelle kontorlejemål. Markedet er præget af et stigende udbud, men de allermest eftertragtede beliggenheder har også en stor efterspørgsmål. I forbindelse med din søgning efter kontorer til leje, så kommer du til at skulle lave nogle fravalg, som kan fungere som dine søgekriterier. Vi vil på Ejendomstorvet.dk gerne hjælpe dig hen mod dit fremtidige kontor lejemål, hvorfor vi i denne tekst vil give dig nyttig viden, tips til dine søgninger samt fortælle dig om udbuddet indenfor kontorleje.  

Mere end 3000 kontorer til leje  

Ejendomstorvet.dk har siden 1999, været en erhvervsportal uden personlig profit, da vi er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen.
I dag er Ejendomstorvet.dk Danmarks største erhvervsportal og har stadigvæk ikke personlig profit i sinde. Igennem årene er vi vokset og vokset, hvor vi i dag har over 9.500 emner indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme samt kontorlejemål. Ejendomstorvet.dk ville dog ikke være det samme uden de 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere, som bl.a. deler kontorleje fra rundt omkring i landet. Kort sagt, så er Ejendomstorvet.dk ensbetydende med det bredeste og bedste udbud af erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Det er også derfor, at du finder mere end 3000 kontorer til leje her på siden. 

Alle mæglere på Ejendomstorvet.dk overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik og professionel formidling. Vi præsenterer alle erhvervsejendomme, men hvis du finder et kontor til leje, som du finder særligt interessant, så skal du rette kontakten mod emnets tilknytte erhvervsmægler. Du kontakter erhvervsmægleren ved brug af kontaktinformationer i den grønne boks, eller også vælger du at trykke "se hos mægler", hvorfra du sendes til det valgte kontor lejemål på mæglerens hjemmeside. Hvis du har spørgsmål til det pågældende kontorlejemål, så er mægleren altid klar til at besvare disse for dig. 

Apropos 3000 kontorer til leje, så er det måske lidt uoverskueligt for dig at scrolle igennem så mange søgeresultater. Derfor vil vi i de kommende afsnit fortælle dig om, hvordan du bruger Ejendomstorvet.dk på bedste vis, herunder hvordan du filtrere dine søgninger, opretter søgeagenten og bruger kortfunktionen. I kommende afsnit vil vi fortælle dig lidt om fordele ved et kontor lejemål, for der er måske flere end man lige går og tror. 

Fordelene ved et kontor lejemål

Det kan være at du i tidernes løb har hørt omkring at større virksomheder har solgt deres kontorlokaler og dernæst gjort brug af kontorleje. Grunden til dette er ganske enkelt - hvorfor binde kapital i at eje når du kan leje?

Der er nemlig forbundet en række fordele ved at leje kontor, som både kan findes på bundlinjen og i fremtidig udvikling af virksomheden. Når du ejer kontorlokaler, så binder du dig til en række investeringer samt omkostninger, som skaber en stor post i virksomhedens budget. Især iværksættere, mindre virksomheder og nyetablerede virksomheder kan her undgå den store kapitalbinding i ejendom og dermed finde kontor til leje i stedet for. Ved kontorleje sparrer virksomheden de givne omkostninger og kan i stedet bruge dette på udvikling af medarbejdere, IT, brand m.m. 

I dette afsnit vil vi føre dig igennem fire punkter, som omhandler fordele ved at leje kontor.

1. Fleksibilitet

Et kontorlejemål medfører en stor fleksibilitet som lejer. Først og fremmest, så får du en større fleksibilitet ved fraflyttelse i tilfælde af ekspandering, hvor du hurtigt og let kan flytte indenfor lejekontraktens betingelser. Dermed skal du ikke til at bekymre dig om salg af lokalet eller markedsforhold. Hvis din virksomheds fremtidsplaner er uvisse eller I allerede nu ved, at der vil ske udvidelse i medarbejderstaben indenfor nærmest fremtidig, så er et kontorlejemål det absolut foretrukne. 

2. Frigørelse af tid

De fleste siger "time is money", så hvorfor ikke få mest muligt af din egen tid? Ved kontorleje får du mere tid til dig selv og til virksomheden, da din udlejer vil sørge for bygningens vedligeholdelse, en pludselig vandskabe eller bekymringer om fremtidigt salg. Hvis du vil leje kontor, så kan du fokusere 100% på virksomheden. 

3. Mindre risiko 

Hvordan er markedet? Går priserne op eller ned? Er det nemt at sælge ejendom? Når du finder et kontorlejemål, så er dette nogle af de ting, som du ikke behøves bryde dine tanker med. Hvorvidt ejendommens værdi falder eller efterspørgslen falder kan være ligegyldigt, da risikoen for tabet dertil ikke er eksisterende ved at leje kontor. Derfor minimerer du den økonomiske og fremtidige risiko ved at finde kontorlejemål. 

4. Økonomien

Sidst men ikke mindst, så er der de økonomiske fordele ved at leje kontor. I forbindelse med kontorlokaler, så ses det ofte at kontorlejemål er den billigste løsning. De fleste virksomheder vælger at leje for at undgå uforudsete omkostninger, men også fordi at et månedsbeløb til husleje er væsentlig lettere at budgettere. Derfra er der den økonomiske fordel i og med, at man som virksomhed ikke binder likviditet i en ejendom, men kan investere pengene i kernevirksomheden i takt med yderligere vækst. 

  Find det ideelle kontor til leje 

  Der skal ikke herske nogen tvivl om at leje af kontor skaber mere fleksibilitet. At gøre leje af kontor er lettere hvis man i fremtiden skal flytte samtidig med at du ikke har administrations- og vedligeholdelsesomkostninger forbundet med erhvervslejemålet. 

  Når du søger efter kontorlokaler til leje på Ejendomstorvet.dk, så har vi gjort alt for at gøre søgeresultaterne overskuelige for dig. Hvis du dog synes du mangler overblikket og gerne vil sortere lidt ud i søgeresultaterne, så læs med her. 
  Hvis du har søgt efter kontor til leje, så kommer der en boks med 'se filtre', hvis du trykker på denne, kan du vælge forskellige filtre som du kan sortere dine søgeresultater i forhold til. Disse filtre er bl.a. beliggenheden, etageareal, pris, årlig leje pr. kvadratmeter og kontorlokalets grundareal. Ved anvendelse af filter funktionen håber vi, at du kan gøre dine søgninger efter kontor til leje endnu mere værdifulde og relevante. 

  Hvis du ønsker at sortere dine søgninger yderligere eller blot vil søge efter andre ting end filter funktionen tillader, så kan du igennem søgefeltet blot indtaste et givent søgeord. Dette kunne fx være "leje af kontor Søborg indre by" hvorefter søgemaskinen sorterer dine søgninger i forhold til det indtastede søgeord. Alt dette er for at dine søgninger efter kontor til leje bliver lettest, hurtigst og bedst.

  Kontorlokaler til leje fra over 200 mæglere

  Har du allerede fundet et område, hvor du ønsker at lede efter kontorlokaler til leje?
  Du kan i forbindelse med søgninger efter kontorlokaler til leje klikke dig direkte videre til den specifikke side for det givne område. Tryk blot videre på nedenstående links og du bliver sendt direkte til den side for kontorer til leje du ønsker.

  Hvis du har interesse i et område, som ikke befinder sig i listen herunder, så frygt ej. Du kan i søgefeltet søge efter kontorer til leje i alle byer i Danmark såvel som du kan søge efter vejnavne, postnumre og udvalgte polygonområder. Det er altså let at kigge efter kontorlokaler til leje i den by, på den gade eller i det postnummer du ønsker.

  Kontorer til leje:

  Gode råd til din søgen efter kontorlejemål

  Bevar overblikket, gør brug af erhvervsmæglerens information/ekspertise og bliv enig med dig selv.
   
  Som før fortalt, så skal du først og fremmest forventnings afstemme med dig selv og eventuelle medarbejdere om hvad det ideelle kontor lejemål skal indebære. Hvor skal det være beliggende? Hvad er I villige til at betale i husleje? Hvilket størrelses interval har I brug for? Og så videre. Når I er nået til enighed om hvilet kontor lejemål I søger efter, så kan I starte jeres søgning efter kontorlokaler til leje.

  Hvis I finder et kontor til leje, så bør I gøre brug af den tilknyttede erhvervsmæglers erfaring og information om lokalet og området. Sidst men ikke mindst, så slå koldt vand i blodet. Det er ikke sikkert at I finder det ideelle kontor til leje med det samme, men tro os, det skal nok komme. Gode ting tager tid og ventetiden kan vise sig, at være det hele værd, når I finder det perfekte kontor til leje. 

  Opret søgeagenten 

  Vil du have besked når der kommer nye kontorlokaler til leje i dit område?
  Ved hjælp af vores søgeagent kan du gemme dine søgninger efter netop kontorlokaler til leje. Dette er med til at gøre det lettere for dig, at genoptage søgningen næste gang du besøger Ejendomstorvet.dk. Efterfølgende får du tilsendt en e-mail med et link, når der kommer nye kontorer til leje, der opfylder dine søgekriterier. På den måde kan du agere hurtigt når der udbydes et kontor til leje, der har din interesse. Søgeagenten skal blot oprettes igennem din e-mailadresse og et valgfrit kodeord. 

  Kontorudlejning - få dit emne på Ejendomstorvet.dk

  Kunne du tænke dig at blive annoncør på Ejendomstorvet.dk? Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal og det perfekte udstillingsvindue for kontorudlejning. Vi har over 130.000 besøgende pr. måned, hvorfor at de udbudte kontorer til leje får megen opmærksomhed og oplever en stor efterspørgsel. Hvis du står med en ejendomsportefølje eller er interesseret i kontorudlejning, så er Ejendomstorvet.dk med til at skabe kvalitets-leads og trafik til dig. 

  Lyder det som noget for dig? Du kan mere om kontorudlejning og annoncering ved at klikke på nedenstående link. Du kan også kontakte os på tlf. 93 98 98 98 og få information omkring vores priser og produkter indenfor kontorudlejning. 

  + Mere
  SE FILTRE
  SØG
  Fx "Kontor showroom Søborg indre by"
  SE FILTRE
  OPRET SØGEAGENT
  Vis kort
  ×
  Justér din søgning
  0
  0
  0
  0
  0
  emner i søgningen
  NULSTIL SØGNING
  SE SØGNING
  Start med at vælge
  LEDIGE LOKALER leje/køb til eget brug
  INVESTERING køb ejendom
  KONTORHOTEL find kontorplads
  Vælg leje eller køb
  Leje
  Køb

  Det er også muligt at søge efter beliggenheder i søgefeltet
  Vælg beliggenhed(er)
  +
  Se flere
  København by
  +
  København (Kommune)
  København K (1050-1473)
  Frederiksberg (Kommune)
  2100 København Ø
  2150 Nordhavn
  2200 København N
  2300 København S
  2400 København NV
  2450 København SV
  Dragør (Kommune)
  Tårnby (Kommune)
  Københavns omegn
  +
  Ballerup (Kommune)
  Brøndby (Kommune)
  Gentofte (Kommune)
  Gladsaxe (Kommune)
  Glostrup (Kommune)
  Herlev (Kommune)
  Albertslund (Kommune)
  Hvidovre (Kommune)
  Høje-Taastrup (Kommune)
  Lyngby-Taarbæk (Kommune)
  Rødovre (Kommune)
  Ishøj (Kommune)
  Vallensbæk (Kommune)
  Nordsjælland
  +
  Furesø (Kommune)
  Allerød (Kommune)
  Fredensborg (Kommune)
  Helsingør (Kommune)
  Hillerød (Kommune)
  Hørsholm (Kommune)
  Rudersdal (Kommune)
  Egedal (Kommune)
  Frederikssund (Kommune)
  Halsnæs (Kommune)
  Gribskov (Kommune)
  Bornholm
  Østsjælland
  +
  Greve (Kommune)
  Køge (Kommune)
  Roskilde (Kommune)
  Solrød (Kommune)
  Lejre (Kommune)
  Vest- og Sydsjælland
  +
  Odsherred (Kommune)
  Holbæk (Kommune)
  Faxe (Kommune)
  Kalundborg (Kommune)
  Ringsted (Kommune)
  Slagelse (Kommune)
  Stevns (Kommune)
  Sorø (Kommune)
  Lolland (Kommune)
  Næstved (Kommune)
  Guldborgsund (Kommune)
  Vordingborg (Kommune)
  Fyn
  +
  Middelfart (Kommune)
  Assens (Kommune)
  Faaborg-Midtfyn (Kommune)
  Kerteminde (Kommune)
  Nyborg (Kommune)
  Odense (Kommune)
  5000 Odense C
  5200 Odense V
  5230 Odense M
  5260 Odense S
  5270 Odense N
  Svendborg (Kommune)
  Nordfyns (Kommune)
  Langeland (Kommune)
  Ærø (Kommune)
  Sydjylland
  +
  Haderslev (Kommune)
  Billund (Kommune)
  Sønderborg (Kommune)
  Tønder (Kommune)
  Esbjerg (Kommune)
  6705 Esbjerg Ø
  6710 Esbjerg V
  6715 Esbjerg N
  Fanø (Kommune)
  Varde (Kommune)
  Vejen (Kommune)
  Aabenraa (Kommune)
  Fredericia (Kommune)
  Kolding (Kommune)
  Vejle (Kommune)
  Østjylland
  +
  Horsens (Kommune)
  Syddjurs (Kommune)
  Norddjurs (Kommune)
  Favrskov (Kommune)
  Odder (Kommune)
  Randers (Kommune)
  Silkeborg (Kommune)
  Samsø (Kommune)
  Skanderborg (Kommune)
  Aarhus (Kommune)
  8000 Aarhus C
  8200 Aarhus N
  8210 Aarhus V
  Hedensted (Kommune)
  Vestjylland
  +
  Herning (Kommune)
  Holstebro (Kommune)
  Lemvig (Kommune)
  Struer (Kommune)
  Ikast-Brande (Kommune)
  Ringkøbing-Skjern (Kommune)
  Skive (Kommune)
  Viborg (Kommune)
  Nordjylland
  +
  Morsø (Kommune)
  Thisted (Kommune)
  Brønderslev (Kommune)
  Frederikshavn (Kommune)
  Vesthimmerland (Kommune)
  Læsø (Kommune)
  Rebild (Kommune)
  Mariagerfjord (Kommune)
  Jammerbugt (Kommune)
  Aalborg (Kommune)
  9000 Aalborg
  9200 Aalborg SV
  9210 Aalborg SØ
  9220 Aalborg Øst
  9400 Nørresundby
  Hjørring (Kommune)
  Det er også muligt at søge efter typer i søgefeltet
  Vælg en eller flere typer
  +
  Se flere
  Take away
  Kontor
  Hotel & Restaurant
  Domicil
  Værksted
  Grunde
  Café
  Klinik
  Andre typer
  Detailhandel & Butik
  Lager & Produktion
  Bolig & erhverv
  Etageareal
  0,0000
  kvm
  kvm
  2000
  Pris
  0,0000
  kr
  kr
  100000000,0000
  Årlig leje
  0,0000
  kr
  kr
  1000000,0000
  Årlig leje pr. kvm
  0,0000
  kr
  kr
  2000,0000
  Grundareal
  0,0000
  kvm
  kvm
  10000,0000
  NULSTIL SØGNING
  SE SØGNING
  OPRET SØGEAGENT
  Gasværksvej 24, 9000 Aalborg
  Til Leje
  Gasværksvej 24, 9000 Aalborg
  NY
  KONTOR
  Velegnet til en eller to arbejdspladser
  Gasværksvej 24 st
  9000 Aalborg
  41 49.920 kr./år 1.218 kr./m²
  Bredgade 77, 1260 København K
  Til Leje
  Bredgade 77, 1260 København K
  NY
  KONTOR
  Fantastisk eksponering ved Grønningen - Detail m.v.
  Bredgade 77
  1260 København K
  182 455.000 kr./år 2.500 kr./m²
  Store Strandstræde 19B, 1255 København K
  Til Leje
  Store Strandstræde 19B, 1255 København K
  NY
  KONTOR
  118 m2 kontor/showroom i flot baghus
  Store Strandstræde 19B Stueplan
  1255 København K
  118 206.382 kr./år 1.749 kr./m²
  Nordhavnsvej 1A, 3000 Helsingør
  Til Leje
  Nordhavnsvej 1A, 3000 Helsingør
  NY
  KONTOR
  Kontor med AAA beligghed
  Nordhavnsvej 1A 1
  3000 Helsingør
  233 279.600 kr./år 1.200 kr./m²
  Vesterbro Torv 3, 8000 Aarhus C
  Til Leje
  Vesterbro Torv 3, 8000 Aarhus C
  NY
  KONTOR
  Råt og lyst pakhus-lejemål i Aarhus centrum
  Vesterbro Torv 3 1
  8000 Aarhus C
  1079 1.186.900 kr./år 1.100 kr./m²
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Til Leje
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  NY
  KONTOR
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Alsvej 21
  8940 Randers SV
  5000 4.500.000 kr./år 900 kr./m²
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Til Leje
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  NY
  KONTOR
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Alsvej 21
  8940 Randers SV
  2500 2.250.000 kr./år 900 kr./m²
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Til Leje
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  NY
  KONTOR
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Alsvej 21
  8940 Randers SV
  1600 1.440.000 kr./år 900 kr./m²
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Til Leje
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  NY
  KONTOR
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Alsvej 21
  8940 Randers SV
  800 720.000 kr./år 900 kr./m²
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Til Leje
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  NY
  KONTOR
  Alsvej 21, 8940 Randers SV
  Alsvej 21
  8940 Randers SV
  400 360.000 kr./år 900 kr./m²
  Jyllingevej 58, 2720 Vanløse
  Til Leje
  Jyllingevej 58, 2720 Vanløse
  NY
  KONTOR
  113 m2 MOMSFRIT kontor/klinik, fin stand
  Jyllingevej 58 1. tv.
  2720 Vanløse
  113 114.000 kr./år 1.009 kr./m²
  Højnæsvej 69, 2610 Rødovre
  Til Leje
  Højnæsvej 69, 2610 Rødovre
  NY
  KONTOR
  Kontor, lager og kælder i større velplaceret industrikvarter
  Højnæsvej 69
  2610 Rødovre
  380 254.400 kr./år 669 kr./m²
  FREMHÆVET I VALGTE OMRÅDE