Find ledige kontorlokaler til leje

Leder du efter et kontor til leje på en attraktiv adresse? Her på siden finder du kontorudlejning og de nyeste ledige kontorlokaler i fra hele Danmark. Det kan være en stor udfordring for mange private såvel som erhvervsdrivende at finde det ideelle kontorlejemål, men bare rolig, vi har sikkert et ledigt kontor til dig og din virksomhed.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Kontor lejemål er stigende i popularitet – særligt i storbyerne og byer med stor byudvikling.

Kontor til leje; mange aktuelle kontorlokaler

På Ejendomstorvet.dk finder du tusindvis af ledige kontorer. Derfor er det en god idé, hvis du allerede nu har overvejet, hvor dit kontor til leje skal befinde sig henne - og hvor stort dit kontorlejemål skal være.

Det kan også være, at dine behov faktisk passer bedre til et kontorhotel, hvor faciliteter og andre fordele kan være inkluderet i prisen. Du kan læse mere om ledige kontorhoteller, ligesom du også kan se det store udvalg af byens fleksible kontorfællesskab udvalg - her er det særligt København, Odense, Århus og Aalborg, som udbyder mange kontorfællesskaber.

Lejekontor eller kontorhotel - hvad er forskellen?

Måske er du ikke helt sikker på, hvad forskellen på et lejekontor og et kontorhotel er, så derfor opridser vi lige de mest centrale forskelle:

Hvad er fordelene ved at leje et kontor?

Det kan være at du i tidernes løb har hørt omkring at større virksomheder har solgt deres kontorlokaler og dernæst gjort brug af kontorleje. Årsagen til dette er ganske enkelt: hvorfor binde kapital i at eje når du kan finde kontorlokaler til leje?

Der er nemlig forbundet en række fordele ved at leje kontor, som både kan findes på bundlinjen og i fremtidig udvikling af virksomheden. Når du ejer kontorlokaler, så binder du dig til en række investeringer samt omkostninger, som skaber en stor post i virksomhedens budget.

Det er fleksibelt med kontorlokaler til leje

At leje et kontor medfører en stor fleksibilitet for dig som lejer. Først og fremmest, så får du en større fleksibilitet ved fraflyttelse i tilfælde af udvidelse, hvor du hurtigt og let kan flytte indenfor lejekontraktens betingelser.

Som hovedregel mener eksperter, at det kan betale sig med kontorlokaler, hvis du forventer at flytte lejemål indenfor fem år.

Leje af kontor frigør tid

De fleste siger "time is money", så hvorfor ikke få mest muligt af din egen tid? Ved kontorleje får du mere tid til dig selv og til virksomheden, da din udlejer vil sørge for bygningens vedligeholdelse, en pludselig vandskade eller bekymringer om fremtidigt salg.

Lej kontor med mindre risiko

Hvorvidt ejendommens værdi falder eller efterspørgslen falder kan være ligegyldigt, da risikoen for tab af penge ikke er eksisterende ved at leje kontor. Derfor minimerer du den økonomiske og fremtidige risiko ved at finde kontorlejemål. 

Find et billigt kontor til leje

Sidst men ikke mindst, så er der de økonomiske fordele ved at leje kontor. I forbindelse med kontorlokaler, så ses det ofte at kontorlejemål er den billigste løsning. De fleste virksomheder vælger at leje for at undgå uforudsete omkostninger, men også fordi et månedsbeløb til husleje er væsentlig lettere at budgettere.

Derfor anses det også som en økonomiske fordel i og med, at man som virksomhed ikke binder likviditet i en ejendom, men kan investere pengene i kernevirksomheden i takt med yderligere vækst. 

Derfor er kontorudlejning populært i Danmark

Danmark har i mange år rangeret enormt højt, som et af de lande indenfor Europa, hvor det er allermest fordelagtigt at drive forretning.

Derfor er det heller ikke underligt, at der er stor efterspørgsel på kontorer i landets mange byer. Særligt storbyerne og byer i udvikling med fokus på erhverv, er særligt eftertragtede, når folk skal finde kontorlokaler til leje.

Mange kontorlejemål i storbyerne

Beliggenhed spiller helt klart en rolle i mængden af ledige kontorlejemål. I storbyerne er der oftest mange kontorlokaler og mange kontorlejemål, mens der i de mindre byer som udgangspunkt vil være færre. Derfor spiller beliggenhed altså en rolle, når du er på udkig efter nye kontorlokaler.

Kontorlokaler til leje i København

Kontor udlejning i storbyerne er populært - særligt i København, Danmarks hovedstad. København er et centralt knudepunkt for arbejdspladser, trafik og erhverv, og derfor er kontorleje også attraktivt i dette område. Find kontorlokaler til leje i København lige her, hvor du ser alle kontorlokaler til udlejning.

Kontorer til leje i Århus

Har du en præference om at kontoret skal ligge i Danmarks næststørste by; Århus? Det kan vi godt forstå, for Århus er en spændende by i vækst, hvor erhvervslivet trives og kontorlokaler findes i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Både kulturen, byens størrelse og erhvervslivet er med til at gøre jagten efter det perfekte kontorlokale til en realitet. At finde et kontorlokale i Århus er nemlig attraktivt. Du kan finde kontorlokaler til leje i Århus her.

Lej kontor i Odense

Odense er Danmarks tredje største by og et trafikalt knudepunkt mellem Sjælland og Jylland. Odense er derudover også den største by på Fyn.

Odense er en by i vækst, og det er populært at drive virksomhed i byen. Derfor er efterspørgslen også stor, når det omhandler kontorlokaler og kontorleje.

Du kan finde kontor leje og kontor udlejning i Odense ved at klikke på dette link: kontorlokaler til leje i Odense.

Små eller store kontorlokaler?

Du skal selvfølgelig beregne, hvor meget plads du har brug for. Skal du have plads til 5 eller 20 medarbejdere? Skal de sidde i storrumskontorer eller flere mindre separate rum? Skal det være et nyistandsat kontor med åbne, store rum med mødelokaler eller måske et charmerende Københavner lejemål?

Du kan sortere og filtrere din søgning ud fra etageareal i vores filtermenu, som du finder oppe i venstre side, hvis du ikke vil se alle kontorer, men derimod kun ledige lokaler, som passer til dine ønsker og kriterier.

Hvor meget skal dit kontorlejemål koste?

Det er helt op til dig, hvor meget du vil betale for dig lejemål. Som hovedregel vil kontorer i en af landets største byer med de mest centrale placeringer også koste mere end ledige lejemål udenfor byerne. Dertil kan du også godt forvente, at jo større kontorlejemål, desto højere pris.

Du kan bruge vores filtermenu i venstre side til at filtrere kontorlokalerne ud fra pris.

Kontorlokale til leje

Kontorudlejning fra over 200 erhvervsmæglere 

Du kan i søgefeltet søge efter kontorlejemål i alle byer i Danmark såvel som du kan søge efter vejnavne, postnumre og udvalgte polygonområder. Det er altså let at kigge efter kontorlokaler til leje i den by, på den gade eller i det postnummer du ønsker.

Du vil i forbindelse med søgninger efter kontorlokaler i et specifikt område se en såkaldt listevisning over alle vores ledige kontorer. Her kan du klikke dig ind på de forskellige kontorlokaler til udlejning og få mere information om den pågældende mægler, der udlejer kontoret.

De rette ledige kontorlokaler for dig

Uanset om du drømmer om et lyst kontorlejemål med et mødelokale - eller uden et mødelokaler, eller hvorvidt du vil have højt til loftet, så har vi det lige her på Ejendomstorvet.dk. Derfor bliver din søgning efter de rette kontorlokaler til leje også nemmere, da kontorlokalerne alle er præsenteret lige her.

Nærmest hver dag vil vores erhvervsmæglere udleje kontorlokaler, som måske går hen og bliver dine nye kontorlokaler.

Kontakt mægler for udlejning af kontor

Du kan kontakte erhvervsmægleren ved at bruge kontaktinformationerne i den grønne boks, eller ved at trykke på knappen "se hos mægler", hvorfra du sendes til den valgte kontorejendom på mæglerens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til den pågældende kontorejendom, så er mægleren altid klar til at besvare dine spørgsmål for dig. 

Det er nemt at søge efter leje af kontorer

Når du har sat dig for at få et overblik over aktuelle kontorudlejninger, så kan du med fordel benytte vores filtermenu, som du finder i venstre side.

Filtermenuen er et redskab, der gerne skulle gøre din søgning efter kontor til leje lettere, hurtigere og bedre.

Fordele ved at søge specifikt efter nye kontorlokaler ud fra ønsker

Fordelene ved at bruge filtermenuen i din søgning er, at du kan justere på forskellige parametre, som din søgning så vil udforme sig fra.

De filtre og parametre, som du kan vælge at bruge når du leder efter kontorer til leje, er:

Får jeg besked, når der kommer nye lokaler til leje?

Ved hjælp af vores søgeagent kan du gemme dine søgninger omkring kontor til leje. Efterfølgende får du tilsendt en e-mail med et link, når der kommer nye kontorer, der opfylder dine søgekriterier.

På den måde kan du agere hurtigt når der udbydes et kontor til leje, der har din interesse. Søgeagenten skal blot oprettes igennem din e-mailadresse og et valgfrit kodeord. 

Dette er ligeledes med til at gøre det lettere for dig, at genoptage søgningen næste gang du besøger Ejendomstorvet.dk - særligt hvis du vil fortsætte søgningen efter kontorlokaler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan med fordel leje et kontor?

Især iværksættere, mindre virksomheder og nyetablerede startups kan undgå de store kapitalbindinger, der findes i forbindelse med at eje et kontor i en ejendom. Ved at leje et kontor vil virksomheden altså sparre de givne omkostninger og kan i stedet bruge dette på udvikling af medarbejdere, IT, brand og mange andre ting.

Hvilke fordele er der ved at leje et ledigt kontorlokale?

Der er flere fordele ved at leje et kontor. De største fordele omhandler fleksibilitet, frigørelse af tid, mindre risiko for økonomiske risici og værditab samt lettere budgettering af økonomi. Se mere på denne side

  • Fleksibilitet til at skifte lokaler ved vækst i medarbejderstaben
  • Frigørelse af tid ved, at du ikke skal bruge tid på vedligeholdelse af bygningen
  • Mindre risiko for dig, da du ikke behøver at koncentrere dig om markedet eller ejendommens værdi
  • Økonomi, da du ikke skal binde likviditet i en ejendom, ligesom der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med et kontorlejemål

Er der ledige kontorlejemål lige nu?

Uanset om du leder efter kontorleje i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt andet sted i Danmark, så kan du se alle vores aktuelle kontorer til leje i Danmark. Vi har nemlig mere end 3000 kontorlejemål lige nu!

Hvordan udlejer jeg mit kontor på Ejendomstorvet.dk?

Det er nemt at oprette annoncer på Ejendomstorvet.dk. Du kan læse mere om annoncering på Ejendomstorvet.dk, hvor du også finder priser. Du kan også kontakte os på tlf. 9398 9898 og få mere information omkring dine annonceringsmuligheder.

Hvorfor er det gratis at søge efter kontorlejemål på Ejendomstorvet.dk?

Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter et kontor til udlejning samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige kontorlokaler til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.