Find virksomhedslokaler og erhvervslokaler til salg og leje i Århus

På Ejendomstorvet får du 100% overblik over erhvervslokaler, ledige virksomhedslokaler og erhvervsejendomme til salg og leje i Aarhus.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Aarhus er en af Danmarks største byer, og derfor er interessen for lokaler, ejendomme og erhverv i byen også markant. Find dine nye erhvervslokaler her på Danmarks største erhvervsportal.

Erhvervslokaler og ejendomme i Aarhus

Aarhus tiltrækker i stigende omfang erhvervsvirksomheder, hvilket kan aflæses på det store antal nyopførte erhvervsejendomme over de seneste år.

Der er opført virksomhedslokaler og ejendomme til alle former for erhvervsanvendelse, herunder især til moderne kontor, butik, restaurant, shoppingcenter, lager og produktion samt logistik. Der er også opført en del boligejendomme, herunder til boligudlejning og også et kontorhotel hist og pist.

Se hele udbuddet af ledige virksomhedslokaler i Århus

I denne kategori får du Danmarks største, samlede overblik over nye erhvervslokaler til leje og salg i Aarhus.

I Aarhus kommune er der virksomhedslokaler og ledige erhvervslokaler i Aarhus, Skødstrup, Lystrup, Sabro, Harlev, Tilst, Trige, Hasselager, Solbjerg, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Risskov, Åbyhøj og Brabrand.

Her på siden vil du både se erhvervslokaler og erhvervsejendomme til leje og til salg, så du kan finde de ideelle erhvervslokaler for dig, din virksomhed og din branche.

Stort lagerlokale i udkanten af Århus til udlejning

Ledige virksomhedslokaler i Århus 

Udbuddet af ledige erhvervslokaler til leje og salg er stort, men antallet af virksomheder i og omkring Aarhus er voksende. Derfor er behovet for erhvervslokaler tilsvarende stort.

Flere områder omkring Aarhus har en stor koncentration af erhvervsområder. Det drejer sig bl.a. om Aarhus N, Egå, Skejby, Viby, Hørning, Hasle, Odder, Tilst, Brabrand og Højbjerg.

I Aarhus midtby er der mange ledige erhvervslokaler og virksomhedslokaler. Historisk har disse erhvervslokaler oplevet stor efterspørgsel, men de begrænsede parkeringsmuligheder har mindsket efterspørgslen og en stor del er konverteret til bolig.

Specificer din søgning ved at vælge lokaletype og erhvervsanvendelse

På Ejendomstorvet har vi både erhvervslokaler og erhvervsejendomme til leje, afståelse, salg samt investering.

Derfor har du også mulighed for at se små, store og mellemstore lokaler og ejendomme, som måske ikke lige passer til din erhvervsanvendelse, virksomhed eller branche. Derfor er det en god idé, at du vælger den lokaletype, som passer til din brugsintention for dit lokale.

På Ejendomstorvet har vi inddelt lokalerne ud fra kategorier, der indikerer formålet med lokalet og ejendommen, og de forskellige lokaletyper er:

Vi har også flere underkategorier, der blandt andet er klinikker, blandet bolig og erhverv, café, take away og meget andet.

Søger du efter noget specifikt, som fx en kro, en grillbar eller en kiosk, kan du altid benytte søgefeltet og skrive den lokaletype, som du gerne vil få vist. Herefter vil resultaterne afspejle dette.

Erhvervslokaler til leje eller ledige lokaler til salg?

Lige nu viser din søgning både resultater for ledige lokaler til leje og virksomhedslokaler til salg. Hvis du kun er interesseret i erhvervslokaler til leje eller erhvervslokaler til salg, så kan du med fordel vælge, at du kun vil se resultater for lejelokaler og lejemål eller ejendomme til salg. Dette kan du enten gøre i filtermenuen oppe i venstre side eller i vores søgeboks på forsiden.

Leder du efter erhvervslokaler til leje i Århus?

Lige nu har vi et rigtig stort udbud af spændende erhvervslejemål i Århus, som bare venter på at blive udlejet. Men da interessen for erhvervslejemål i Århus er stor, bør du ikke vente alt for længe med at kontakte erhvervsmægleren, da mange erhvervslejemål også bliver lejet ud på daglig basis.

Fordele ved at leje virksomhedslokaler

Der er mange attraktive fordele ved at leje et erhvervslejemål frem for at eje det. Som tommelfingerregel vil det kunne betale sig at finde erhvervslejemål, hvis du har planer om at fraflytte dit lejemål inden der er gået fem år.

Lejemål giver fleksibilitet

At leje erhvervslokaler giver dig en god fleksibilitet i forhold til, at du kan flytte lokaler, hvis du har brug for:

Det kan være svært at se ind i fremtiden og derfor er de fleksible forhold for et lejemål også attraktivt for mange.

Du kender den faste pris på et erhvervslejemål og dine lokaler til leje i Århus

Med et erhvervslejemål har du en fast husleje, hvori drift er inkluderet. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om svingende husleje, markedstendensen eller om nye lejere/salg af ejendommen, da dette er udlejer og ejer, som er ansvarlig for dette.

Er du på udkig efter ledige virksomhedslokaler til salg?

Der er et betydeligt mindre udbud af virksomhedslokaler til salg end der er ledige virksomhedslokaler til leje i Århus. Dog er vi sikre på, at du kan finde nogle rigtige fine lokaler til dig og din virksomhed, som både passer til din branche og din vision.

At eje et lokale giver mange fordele, og du kan som udgangspunkt regne med, at det kan betale sig at købe lokalet, når du har planer om at blive i ejendommen i mere end fem år.

Det er en investering at købe virksomhedslokaler

Når du køber erhvervslokaler, så investerer du både i lokalet, men også i din virksomhed og din branche. Det giver en stor frihed at eje sine egne lokaler, hvor du både kan indrette, ombygge og renovere efter behov og lyst. Når du engang skal sælge dine erhvervslokaler videre til erhvervsmæssig brug, kan du måske endda sælge dem med et godt overskud.

Charmerende kro til salg i Århus

Find de rette virksomhedslokaler

Måske har du allerede taget stilling til de ovenstående emner, såsom leje vs. salg og valg af lokaletyper – og måske har du ikke.

Vi vil gerne slå et slag for, at du med fordel kan benytte filtermenuen, hvor du indtaster dine ønsker og derefter kun får vist ledige lokaler og erhvervsejendomme, som passer til din ønsker.

Gør din søgning efter lokaler mere effektiv

På denne måde vil din søgning blive mere præcis, ligesom du vil få en hurtigere og mere effektiv søgning, da du ikke skal bladre igennem lokaler og ejendomme, som ikke passer til dine behov for et nyt lokale eller en fremtidig erhvervsejendom.

Derudover kan du også filtrerer din søgning ud fra pris, årlig leje, areal og beliggenhed.

Lad Ejendomstorvet holde dig opdateret om nye erhvervslokaler

Har du endnu ikke fundet det helt rigtige lokale eller den helt rigtige ejendom? Så er der alligevel håb forude.

Vi anbefaler, at du opretter en søgeagent, hvorefter Ejendomstorvet vil sende dig en e-mail med nye lokaler og ejendomme, som passer til din søgning.

Lad Ejendomstorvet hjælpe dig med din søgning

På den måde kan du læne dig tilbage og lade Ejendomstorvet gøre arbejdet for dig, når du er på udkig efter gode lokaler i Århus.

Det er nemt og hurtigt at oprette en gratis søgeagent. Alt du skal gøre er blot at angive din mail og et selvvalgt kodeord, og så er du klar til at få besked, så snart der er et nyt lokale, som passer til dit behov og din virksomhed. Du kan selvfølgelig altid slette din søgeagent igen, når du har fundet dine perfekte erhvervslokaler.

Ofte stillede spørgsmål om erhvervslokaler

Hvilke typer lokaler til erhverv findes der i Aarhus?

I Aarhus finder du både erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg og til leje. Du kan blandt andet vælge mellem butik, kontor, lager, restaurant, hotel og meget mere. Se alle ledige lokaler i Århus lige her.

Kan jeg søge på virksomhedslokaler i Aarhus ud fra størrelse, type og pris?

Ja det kan du sagtens. Det er nemt og hurtigt at søge efter nye erhvervslokaler her på Ejendomstorvet, hvor du kan filtrere din søgning efter pris, husleje, størrelse, lokaletype, beliggenhed og meget andet.

Hvor kan jeg finde erhvervslokaler til salg eller leje i Aarhus?

Du kan finde erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg og leje i hele Aarhus – og hele Danmark. Du skal bare starte din søgning på Ejendomstorvet.dk, og så får du 100% overblik over markedet.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige virksomhedslokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet.dk er en forening, som ikke genererer personlig profit. Vores største ambition er, at få udbud og efterspørgsel til at mødes, og det gør vi bedst, når vi giver dig et sted, hvor du gratis kan se alle erhvervslokaler i udbud.

Se alle ledigelokaler her: