Boligudlejningsejendomme til investering og salg

Find boligudlejningsejendomme til investering på Ejendomstorvet - Danmarks største portal for erhverv- og investeringsejendomme. Vi dækker hele landet, hvilket gør, at du kan finde boligudlejningsejendomme i hele Danmark. Uanset om du vil investere i en større eller mindre investeringsejendom til boligudlejning, kan du finde den på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomsinvestering i boligudlejningsejendomme

Ejendomstorvet har Danmarks største udvalg af investering i udlejningsejendomme til erhvervsbrug. Salg af udlejningsejendomme er en af vores mest eftertragtet ejendomstyper. Vi samarbejder med mere end 200 af landets største erhvervsmæglere, hvilket giver dig den største online database for investering i ejendomme og andre erhvervslokaler.

Investering i fast ejendom til boligudlejning er populært

På Ejendomstorvet kan du derfor finde lige præcis den investeringsejendom til boligudlejning, du søger. Via Ejendomstorvets søgemuligheder kan du finde ejendomme, der matcher netop dine ønsker. Derudover er boliginvestering også er blevet meget populært de seneste år. Det er nemlig en meget sikker investering med et stabilt afkast.

Det handler om at agere hurtigt, når den rigtige boligudlejningsejendom bliver sat til salg. Du kan eventuelt udnytte vores app, som blev lanceret i starten af 2020. Via appen kan du få direkte notifikationer når en ny udlejningsejendom bliver sat til salg. Dermed er du hele tiden opdateret på nye investeringsmuligheder.

Udlejningsejendomme til salg

Investering i udlejningsejendomme er blevet mere og mere populær gennem de seneste år. Her på Ejendomstorvet er ”køb af boligudlejningsejendomme”, ”udlejningsejendomme til salg”  og "investering i udlejningsejendomme" nogle af vores mest populære søgetermer.

Årsagen til den store efterspørgsel kommer af det gode udbytte en investering, som en udlejningsejendom kan give; specielt i et land som Danmark, hvor sikkerhed er stor, og flere ejendomme bliver til udlejningsejendomme. Dette er helt sikkert også en faktor i den voksende popularitet for at finde en ejendom, hvor du kan lave en investering i udlejningsejendomme.

Ejendom til boligudlejning

Få styr på boliginvestering

Boliginvestering kan dog være vanskeligt at navigere i, og derfor har vi også oprettet en guide til ejendomsinvestering, som hjælpe dig med at få styr på din ejendomsinvestering. 

Ejendomsinvestering er en god metode til få din formue til at vokse. Køb af boligudlejningsejendomme er i konkurrence med aktier og obligationer, som en investeringsmulighed. Aktier er generelt lidt mere svingende i værdi end udlejningsejendomme, og derfor kan det påstås, at ejendomsinvesteringer er mere sikre end aktier.

Det klassiske eksempel kunne f.eks. være finanskrisen i 2008, hvor aktierne med omkring 45%, mens den gennemsnitlige bolig i Danmark faldt med omkring 20%.

Men ligesom alle investeringer, så er det bedst at handle hurtigt og tidligt for at få det bedste afkast. Udlejningsejendomme og boligudlejningsejendomme er derfor et godt investeringsvalg.

Typer af investeringsejendomme

Som du allerede har læst her på siden, så er en af de typer af ejendomme, som man kan investere i, udlejningsejendomme til salg, som benyttes til boligudlejning.

Investeringsejendomme til erhverv

Men udover udlejningsejendomme til salg, kan du også finde grunde, hoteller, restauranter, kontor, lager og produktionsejendomme, som udbydes som en investeringsejendom.

Er du fastsat på, at du leder efter en udlejningsejendom til salg, så kan du også vælge, om du kun vil se udlejningsejendomme i udbud eller som en projektejendom. Dette vælger du i vores filtermenu i venstre side, hvor du altså også kan vælge den specifikke investeringsejendomstype såsom udlejningsejendomme til salg.

Nye investeringsejendomme til boligudlejning

Få en e-mail og kom først til nye investeringsejendomme. Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk kan du sikre dig at dine søgeresultater bliver gemt til næste gang, du besøger siden.

På den måde kan du vende tilbage og let gentage din søgning. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”.

Så snart der kommer nye matchende emner modtager du en mail. Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier. For at få en søgeagent skal du blot oprette din mailadresse og dit ønskede kodeord – og du er klar til at søge løs!

Investeringsejendom til boligudlejning i København

Ofte stillede spørgsmål

Er boliginvestering et klogt valg?

Boliginvestering er blevet populært i løbet af de sidste par år – og det er der en god grund til. Ejendomsinvestering i boligudlejningsejendomme er nemlig et godt valg. Årsagen er blandt andet, at det er en forholdsvis sikker investering med et stabilt afkast i modsætning tik aktier, der har mere risiko

Er investering i ejendomme med boligudlejning en sikker investering?

Ejendomsinvestering anses generelt for at være en relativ sikker investeringsform. Særligt når den sammenlignes med aktier og obligationer, som overordnet set har en større risiko inkluderet. Derudover vil du som udgangspunkt både øje indtjeningen med et godt afkast og lejeindtægter fra boligudlejningen.

Kan man tjene penge på boligudlejning?

Når du har en investeringsejendoms, som du benytter til boligudlejning, vil du både genererer afkast på ejendommen, ligesom du vil tjene penge på udlejning af boligen.

Er boligudlejning et godt investeringsvalg?

Køb af ejendomme er I konkurrence med aktier og obligationer, som en mulig investering. Aktier er generelt mere svingende i værdi end en udlejningsejendom, og derfor anses investeringer i boligudlejningsejendomme som et godt valg. Et eksempel er under finanskrisen i 2008, hvor aktier faldt med 45% i Danmark, mens boliger faldt med 20% i Danmark

Hvordan investerer jeg i boligudlejningsejendomme og almindelige ejendomme?

Det kan være svært at komme i gang med boliginvestering, og derfor har vi lavet en begynder-guide til investering til dig. Læs hele guiden her på Ejendomstorvet.