Ledige erhvervslokaler i Hillerød kommune

På Ejendomstorvet finder du mange erhvervslokaler til salg og leje – også her i Hillerød. Hillerød er beliggende centralt i Nordsjælland, som er et trafikalt knudepunkt for de Sjællandske virksomheder. Der foretages hele tiden køb og udlejning af erhvervslokaler og erhvervsvirksomheder i Hillerød, da byen altså er centrum for mange typer af erhverv.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hillerød er en attraktiv by for dine erhvervslokaler

Hillerød er som sagt én af hovedbyerne i Nordsjælland, og erhvervslivet trives – blandt andet pga. det trafikale knudepunkt, som byen er for mange Sjællandske virksomheder.

Gaderne Slotsgade og Helsingørgade har rigt udbud af butikslokaler til salg og leje, med Slotsarkaderne som midte for butikslivet. Derudover er Troldsminde Erhvervspark udbygget med mange moderne kontorlokaler til salg og leje, ligesom der er ledige grunde til byggeprojekter.

Hillerød Vest er det største erhvervsområde indenfor produktionslokaler og lagerlokaler, fordelt primært på gaderne Falkevej og Høgevej. Hillerøds udbyggede områder til boksbutikker ligger langs Industrivænget og Vøgelundsvej.

Erhvervslokaler til leje i Hillerød

Uanset om du er på udkig efter butikslokaler, restauranter eller kontorlokaler til leje, så kan du finde dem her på siden – og i Hillerød.

Udover ovennævnte lokaletyper, kan du også finde mange andre slags erhvervslokaler i Hillerød. Du kan blandt andet søge efter:

Har du ikke fundet det ledige lokale til leje, som du søger efter? Bare rolig, det skal nok komme på Ejendomstorvet snart. Vi anbefaler dog, at du opretter en søgeagent – nemt, hurtigt og gratis – så du automatisk får besked, så snart der er et ledigt erhvervslokale til leje i Hillerød, som passer til din søgning.

Med en søgeagent kan du altså spare tid på at søge efter lokaler på daglig basis – men i stedet få automatisk besked, og dermed fokusere på din forretning og andre vigtige ting. Læs mere om vores søgeagent ved at klikke her eller scrolle ned til Opret en gratis søgeagent

Erhvervslokaler til salg i Hillerød

Leder du efter lokaler til salg i Hillerød, så du kan købe dit eget erhvervslokale? Så er du landet det rigtige sted. Vi får hele tiden nye erhvervslokaler til salg i Hillerød – men interessen er voksende, så efterspørgslen er også stor, så derfor er der rift om de forskellige lokaler.

Særligt lagerhaller, produktionslokaler og værksteder til salg er populære i Hillerød på grund af det attraktive erhvervsområde i Hillerød Vest.

Du kan dog se er overblik over alle de lokaletyper til salg i Hillerød, som du kan søge efter:

Fandt du ikke dit drømmelokale til salg i Hillerød? Så opret en gratis søgeagent, så du automatisk kan få besked, når der kommer nye, ledige erhvervslokaler til salg i Hillerød, som matcher din søgning.

Opret en gratis søgeagent

Optimer og effektiviser din søgeproces ved at oprette en søgeagent. Du kan oprette en søgeagent med dit navn, din mail og et selvvalgt kodeord – og det er selvfølgelig nemt og gratis.

Når du har oprettet søgeagenten og indstillet dine søgekriterier, vil du automatisk få fremsendt en e-mail, når der er et ledige erhvervslokale i Hillerød, som er kompatibel med din søgning.

Du kan vælge om du vil have besked hver gang der kommer et lokale på Ejendomstorvet, eller om du hellere vil modtage et samlet overblik én gang i døgnet.

Du kan altid slette din søgeagent, og vi overholder selvfølgelig dine rettigheder og retningslinjerne i forbindelse med GDPR.

Se alle ledigelokaler her: