Udlej dine erhvervslokaler på Ejendomstorvet.dk

Få del i mere end 170.000 kvalitetsleads månedligt på Danmarks førende portal for ejendomsmæglere og udbydere af erhvervslejemål. Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig LIGHT annoncørordningen, og du betaler først, når din annonce aktiveres på portalen.

Vælg enten LIGHT eller PREMIUM ordningen afhængigt af dit behov.


Er den årlige leje kr. 150.000 + (ekskl. driftsomkostninger, afståelsessum mv.) skal du vælge PREMIUM annonceringsordningen nedenfor.

LIGHT

Annoncørordning
Mindre lejemål samt kontorhoteller og -fællesskaber
 • Intet gebyr eller kommision ved udlejning
 • Ingen bindingsperiode
 • Betal pr. lejemål annonceret
 • Op til 10 billeder og fuld beskrivelse af lejemålet
 • Visning af al kontaktinformation
1-99.999 kr.
i årlig leje
499
kr./md
TILMELD
100.000-150.000 kr.
i årlig leje
799
kr./md
TILMELD
Kontorhotel
fællesskab
549
kr./md
TILMELD

Alle priser er eksklusiv moms

PREMIUM

Annoncørordning
Alle typer lejemål samt kontorhoteller og -fællesskaber
 • Ideel for udbydere af flere og/eller større erhvervslejemål
 • 60 dages opsigelsesvarsel
 • Betal pr. lejemål annonceret
 • Op til 10 billeder og fuld beskrivelse af lejemålet
 • Visning af al kontaktinformation
 • Visning af logo
Kontakt os for et uforpligtende tilbud
KONTAKT

Ønsker du at finde en erhversejendomsmægler til at varetage din annoncering?

Få et overblik over erhversejendomsmæglere i dit område - se mere på:

Find mægler

Er du ejendomsmægler og medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening?

Kontakt Ejendomstorvet for medlemskab af foreningen Erhvervsmæglerbasen f.m.b.a.

Mail: info@ejendomstorvet.dk

Telefon: (+45) 93 98 98 98


×

Tilmelding som annoncør

Virksomhedsoplysninger


Kontaktoplysninger

Jeg accepterer hermed, at Ejendomstorvet.dk modtager mine indtastede oplysninger og desuden kan kontakte mig pr. telefon og e-mail. For yderligere information, se vores privatlivspolitik
Jeg accepterer betingelser
FORTRYD

Erhvervsudlejning hos Ejendomstorvet.dk

Ønsker du at udleje et lokale? Eller måske at udleje en plads på et kontorhotel eller flerbrugerhus? Hvis ja, så er Ejendomstorvets annoncørordninger det rigtige valg for dig. Erhvervsudlejning er vi mestre i. Ejendomstorvet har mere end 180.000 besøgende om måneden, hvoraf over 170.000 bliver til kvalitetsleads for vores medlemmer og annoncører.

Erhvervsudlejning hos os er gjort let og overskueligt. Hvis den årlige leje er under kr. 150.000 eller derunder, kan du nemt tilmelde dig LIGHT ordningen og begynde din annoncering lige efter. Har dit lejemål har en årlig leje over kr. 150.000, skal du kontakte Ejendomstorvet via PREMIUM formularen på hjemmesiden eller sende en mail til salg@ejendomstorvet.dk. 

Det er et vilkår at være registreret i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) for at kunne annonce dine erhvervslokaler på Ejendomstorvet.dk.

LIGHT Annoncørordningen

Med LIGHT ordningen kan du oprette en annonce med optil ti billeder og en fuld beskrivelse af lejemålet. Du kan tilknytte en personlig kontaktperson og selv vælge om du ønsker at vise al annonce information på Ejendomstorvet eller sende lokalesøgende til egen hjemmeside/præsentation. 

Efter oprettelse bliver din annonce sendt til alle relevante søgeagenter i form af e-mails og/eller push-meddelelser via Ejendomstorvets App.

Du har fuld kontrol over, hvor længe lejemålet skal annonceres. Betalingen sker pr. måned og du kan frit stoppe annoncering af lejemålet, når du ønsker det. 

PREMIUM Annoncørordningen

PREMIUM ordningen er tiltænkt udbydere af flere eller store erhvervslejemål med en årlig leje over kr. 150.000. 

Udfyld kontakt formularen ved at klikke på ”KONTAKT”, så vil vi kontakte dig med et tilbud på annoncering. 

Uanset hvilket ordning du vælger, så vil dit udbudte lejemål få stor eksponering. Grundet Ejendomstorvet status, den førende erhvervsportal i Danmark, så henter mange andre erhvervsportaler deres udbudte lejemål fra Ejendomstorvet, hvorfor du sandsynligvis også vil få eksponering på disse sider. Dit lejemål vil også være en del af vores re-marketing og dermed indgå i vores bannerreklamer på f.eks. Facebook og andre hjemmesider.

Begge ordninger giver dig en månedlig rapport over kontakthenvendelser og/eller leads hvilket giver dig et overblik over din annoncering på Ejendomstorvet. Du vil kunne følge med i antal besøgende og leads på din annonce når du logger ind på din annoncørprofil. 

Ejendomstorvet er erhvervsmæglernes egen portal. Derfor kan du let og gratis komme i kontakt med den rigtige erhvervsmægler, hvis du har brug for hjælp eller mere information. Det er derfor vi er Danmarks førende erhvervsportal, og hvorfor du skal udleje dit lokale her. I 2019 formidlede vi over 4.000 transaktioner til en værdi af 12,4 mia. kr. fordelt på solgte ejendomme og indgåede lejeaftaler.

Erhvervsudlejning kan være vanskeligt, men via annoncørordningerne har vi gjort det så let som muligt. Men opgaven kan stadig være vanskelig, derfor skal du være velkommen til at finde en erhvervsmægler i dit nærområde, som kan hjælpe dig med udlejningen af dit lejemål. Du kan se listen med over 150 erhvervsmæglere, som Ejendomstorvet samarbejder med her