...

POPULÆRE

NYESTE

Søg på flere Søg på flere
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
HELE LANDET - Nov2022

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

På Ejendomstorvet.dk er investeringsejendomme, erhvervslokaler og erhvervslejemål fra markedets førende mæglere og udbydere samlet.

John Frandsen A/S Erhvervs afd. Aalborg
SYDDAN A/S
Egeskov Davidsen Ejendomme
Urup Holding A/S****

NYHEDER


Fald i nethandel og flinke udlejere giver færre tomme butikker

31-10-2022

Det seneste kvartal er der blevet lidt længere mellem ledige butikslokaler trods tårnhøj inflation og forsigtige forbrugere, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. Det skyldes ifølge erhvervsmæglere, at nethandlen er gået tilbage til fordel for de fysiske butikker, og samtidig er mange udlejere blevet mere fleksible. Men hårdere tider kan lure om hjørnet. Trods økonomisk usikkerhed, den højeste inflation i fire årtier og rekordlav forbrugertillid er der gennem 3. kvartal blevet længere mellem ”til leje”-skilte ved butikker, cafeer, spisesteder og takeaway.

Læs mere

Aarhus har fået flere tomme kontorlokaler

22-10-2022

Udbuddet af kontorer er steget i landets næststørste by ifølge tal fra Ejendomstorvet.dk. Det skyldes især nybyggeri, for efterspørgslen er stadig stor, siger to lokale erhvervsmæglere. Foreløbig har nedgearingen i dansk økonomi ikke udløst flere ledige erhvervslokaler, men de høje energipriser kan få virksomheder til at revurdere forbruget af kvadratmeter. Tomgangen eller udbuddet af kontorkvadratmeter i Aarhus er steget på det seneste, viser nye data fra Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Læs mere

Massivt fald i tomme lagerbygninger i Vestjylland

02-10-2022

Det seneste år er andelen af ledige lager- og produktionslokaler ifølge erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk dykket med 60 procent i Midt- og Vestjylland, som nu har den laveste tomgang i hele landet. De stigende materialeomkostninger har bremset nybyggeriet, og det presser lejeniveauerne opad, siger to lokale erhvervsmæglere. De midt- og vestjyske virksomheder flår udbudte lagerlokaler, logistikejendomme, fabrikshaller og værksteder ned fra erhvervsmæglerne hylder som aldrig før. Det dokumenterer nye tal fra Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Læs mere

For første gang: Udbud af lagerlokaler under 1 million kvadratmeter

19-09-2022

Udbuddet af lokaler til lager og logistik er faldet til historisk lavt niveau, viser tal fra Ejendomstorvet.dk. Trods grå udsigter for dansk økonomi kan virksomhederne se frem til endnu hårdere kamp om lokaler, spår to erhvervsmæglere. Tomgangen eller udbuddet af ledige lokaler til lager, logistik, produktion og værksteder er gennem det seneste år faldet med næsten 28 procent og udgør dermed blot 997.300 kvadratmeter. Det viser nye data fra Ejendomstorvet.dk, landets største portal for erhvervslokaler.

Læs mere