...

POPULÆRE

NYESTE

Søg på flere Søg på flere
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
HELE LANDET - Mar2024

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

På Ejendomstorvet.dk er investeringsejendomme, erhvervslokaler og erhvervslejemål fra markedets førende mæglere og udbydere samlet.

Nordicals Sønderjylland I/S
Freja Ejendomme A/S
EDC Erhverv Trio
PT3600 Ejendomme ApS

NYHEDER


Tomme lagerlokaler i Østjylland tredoblet på kort tid

02-04-2024

På knap to år er udbuddet af ledige logistik- og lagerlokaler i Aarhus og de øvrige østjyske kommuner mere end tredoblet ifølge nye tal fra Ejendomstorvet.dk . Stigningen skyldes få store lejemål, men også to andre forhold, og grundlæggende er virksomhederne i god form, siger to lokale erhvervsmæglere. Med de positive briller har virksomheder på udkig efter lokaler til lager, logistik og produktion eller værksted i Aarhus og det øvrige Østjylland fået meget mere at vælge imellem det sidste par år.

Læs mere

Stigning på 75 procent i ledige lagerarealer på halvandet år

18-03-2024

PRESSEMEDDELELSE Stigning på 75 procent i ledige lagerarealer på halvandet år Udbuddet af lokaler til lager og logistik er vokset med næsten 750.000 kvadratmeter i løbet af seks kvartaler, viser nye data fra Ejendomstorvet.dk . Stigningen sker dog efter omfattende nybyggeri, og udbuddet er blot ved at nærme sig et historisk mere normalt niveau, mener to erhvervsmæglere. Udlejerne er begyndt at kræve længere lejekontrakter. Gennem seks kvartaler er antallet af ”til leje”-skilte i erhvervsområderne ud for lagerbygninger, logistikejendomme, produktionshaller og værksteder steget uafbrudt.

Læs mere

Butikslivet har fået flere tomme lokaler – men holder nethandlen i skak

01-03-2024

Udbuddet af lokaler til butikker og spisesteder er steget fem kvartaler i træk, viser nye data fra Ejendomstorvet.dk . Både forbrugere og butikskæder er tilbageholdne, lyder forklaringen fra to erhvervsmæglere. De forudser dog begge en vending, blandt andet fordi de fysiske butikker klarer sig bedre end forventet mod onlinehandlen. For femte kvartal i træk har Danmark fået flere ”til leje”-skilte foran butikslokaler, spisesteder, cafeer og forretninger med takeaway-mad. Det viser de nyeste data fra Ejendomstorvet.

Læs mere

Træg økonomi udløser stigning i tomme erhvervslokaler

07-02-2024

Udbuddet af både lagerlokaler, butikker og kontorer fortsætter med at stige, viser nye data fra Ejendomstorvet.dk. Det skyldes, at dansk økonomi kører i lavt gear. Dog vurderer ejendomsmæglerveteran, at andelen af tomme lokaler nok har toppet – især af én grund. Kvartal for kvartal er der blevet flere og flere ”til leje”-skilte foran såvel butikker og kontorer som lokaler til lager, logistik og produktion. Det fremgår af det kvartårlige Ejendomstorvet Markedsindeks over udbudte erhvervslokaler, udgivet af erhvervsportalen Ejendomstorvet.

Læs mere