Find butik til salg og leje

På Ejendomstorvet gør vi, som Danmarks førende erhvervsportal, det vi er allerbedst til. Vi giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at finde ledige butikker til salg og leje i hele Danmark. Vi giver dig direkte adgang til det største udvalg for erhvervslokaler, erhvervslejemål, investeringsejendomme og ledige butikslokaler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Så med andre ord, så får du det bredeste og bedste syn på markedets udbudte sager for butikslokaler til salg og leje. 

Ejendomstorvet er en erhvervsportal, der formidler kontakten mellem brugere og erhvervsmæglere. Vi viser dig annoncer fra mere end 200 af landets mest kompetente erhvervsmæglere og annoncører, så du kan søge bredt efter ledige butikslokaler, som matcher din tankegang omkring dit fremtidige butikslokale.

Du kan finde detailhandel til udsalgs- og dagligvare, du kan finde butikslokaler til smykkebutik, skobutik, kiosk, frisørsalon m.m. Uanset hvad du gerne vil sælge i dit butikslokale, så har vi et ledigt butikslokale, som matcher dine brugsintentioner.

Vi hjælper dig hele vejen

Det er vigtigt for os, at du på Ejendomstorvet.dk får en enestående brugeroplevelse, og oplever en lethed ved at søge efter ledige butikslokaler. Netop derfor har vi også arbejdet med kreativ og innovativ udvikling af vores erhvervsportals søgefunktioner.

Brug Ejendomstorvet til at finde butik til salg og leje

Vi er blevet positioneret som dansk erhvervslivs mest anerkendte og anvendte erhvervsportal, fordi vi hver dag hjælper investorer, virksomheder, iværksættere, brugere og erhvervsinteresserede i at finde butik, butikker, butikslokaler og butikslejemål helt gratis og uforpligtende.

Alt i alt, så vil vi blot fortælle dig, at dine søgninger efter ledige butikslokaler bliver lagt i de bedste hænder hos Ejendomstorvet.dk

Ledige butikker i hele Danmark

Har du brændt dig varm på et butikslokale i en specifik landsdel? Eller vil du blot undersøge udbudte butikslokaler i hele landet?

Uanset om du ønsker at fremsøge sager for ledige butikslokaler i forhold til postnummer, vejnavn, by eller landsdel spiller ingen rolle, for på Ejendomstorvet.dk kan du det hele.

Du kan altså vælge at søge efter butikslokaler helt ned til de små lokale postnumre, men også efter storbyer, gågader m.m. 

Find butik til salg og leje i din by

Med kontakt til hele Danmarks annoncører og erhvervsmæglere afdækker vi annoncer for butikslokaler i hver en afkrog af det danske land. Dermed giver vi dig også det absolut bedste overblik over udbudte muligheder for butikslokaler til henholdsvis salg eller leje.

Hvis du allerede har en landsdel i tankerne, så kan du nedenunder vælge at klikke dig direkte videre til den pågældende side.

Butikslokaler og deres beliggenhed er alfa og omega

Når du søger efter ledige butikslokaler, så skal du medtænke beliggenheden som en stor del af søgeprocessen. Butikslokalets placering kan nemlig være alt afgørende for, hvorvidt din forretning vil opleve succes og vækst.

Er din butiks målgruppe i nærheden?

Her kan du med stor fordel tage ud til området og anskue fordele samt ulemper ved de givne butikslokaler. Du kan hurtigt se om udvalgte butikslokaler vil passe til omgivelserne, om der er gode eksponeringsmuligheder i form af vinduer og hjørneplacering.

Du kan også se om der er mange forbigående og potentielle kunder - og om disse passer til din målgruppe. Det kan være noget af det, som du skal undersøge og overveje grundigt, før at du sætter din autograf på kontrakten.

Du kan også se på nærliggende butikslokaler, og om hvorvidt de tilhører en konkurrent, som kan true din kommende forretning.

Indtænk den bedste beliggenhed for dit butikslokale

Hvis du er usikker på, hvorvidt det pågældende område matcher dine ønsker, så kan du altid kontakte den tilknyttede erhvervsmægler, som kan svare på spørgsmål samt fortælle mere om den givne placering.

Butikslokaler kan være svære at finde, men når man endelig finder den rette butik, så har det været al tiden værd.

Derfor foreslår vi også, at du tager dig god tid til at kigge på markedets udbudte butikslokaler og ikke drager til forhastede konklusioner.

Ledige butikslokaler til salg og ledige butikslokaler til leje

Lige nu får du både vist butikker til leje og butikker til salg. Men måske ønsker du egentlig slet ikke at leje, men kun at købe – eller omvendt.

Er dette tilfældet, kan det være en god idé at ændre din søgning, så du kun ser de resultater, der passer til dine ønsker.

Dette kan du gøre ved at klikke på Leje eller på Salg i filtermenuen. Du kan også klikke dig videre her:

Ledige butikslokaler til alle formål

Der er tusindvis af ledige butikslokaler over hele landet – og du kan se dem alle lige her på Ejendomstorvet.

For at gøre din søgning efter det perfekte butikslokale lettere og hurtigere, kan du med fordel overveje, hvad du gerne vil bruge dit butikslokale til, da dette kan have betydning for, hvordan dit lokale skal være indrettet, antal rum og størrelsen på butikken.

Forslag til erhvervsanvendelse i dit butikslokale

Du ved sikkert allerede, hvad du gerne vil sælge i dit nye butikslokale. Hvis du endnu ikke er sikker eller fastlåst, får du lige lidt inspiration til, hvad du kan bruge det ledige butikslokale til:

Ønsker du kun at se lokaler der tidligere har været brugt til noget særligt, som fx kiosk, supermarked eller lignede? Så kan du skrive brugsintentionen i søgefeltet i vores filtermenu i venstre side.

Find ledige butikslokaler, der matcher dine krav

Butikslokaler til salg og leje er en af de mest populære søgninger og lokaletyper, som du finder på Ejendomstorvet. Derfor er udbuddet og efterspørgslen som regel stor. Det store udbud betyder også, at der vil være mange ledige butikslokaler at bladre igennem på siden.

Hvis du ikke kan overskue - eller simpelthen bare ikke gider - at bladre igennem alle resultaterne, kan du med fordel bruge vores filtermenu i venstre side. Her kan du sortere ud fra særlige kriterier, så du nemmere kan finde de ideelle butikslokaler.

Brug filtermenuen og gør det nemmere at finde det rette ledige butikslokale

I vores filtermenu kan du vælge at indtaste din ønsker for butikslokalet, når det kommer til kategorier såsom areal, pris, årlig leje, beliggenhed m.m.

Vi anbefaler altid, at du benytter filtermenuen og gør søgningen lettere, hurtigere og nemmere for dig selv i og med, at du kun får vist de ledige butikslokaler, som faktisk passer til de krav du har indtastet i filtermenuen.

Hvis du har brugt filtermenuen, men ikke fundet det butikslokale, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, så kan du også oprette en søgeagent og lade os finde det rigtige butikslokale til dig. Læs mere om oprettelse af søgeagent til at finde det rigtige butikslokale herunder.

Få besked ved en nye ledige butikker

Fandt du ingen ledige butikslokaler der passede til dine forretningsdrømme? 

I så fald så foreslår vi, at du opretter din egen personlige søgeagent her på Ejendomstorvet.

Opret en søgeagent og få besked om nye butikslokaler til salg og leje

Søgeagenten er helt gratis og hjælper dig med at spare tid samt besvær i jagten på det ideelle butikslokale. Når du søger efter specifikke butikslokaler, så kan søgeagenten gemme dine søgekriterier til senere, så du ikke behøves filtrere dine søgninger igen næste gang.

Søgeagentens mest favorable funktion er, at den informerer dig via e-mail, hvis der bliver udbudt nye butikslokaler, som stemmer overens med dine søgekriterier.

Dermed kan du læne dig tilbage og vente på, at søgeagenten giver dig besked. Så snart du får besked, så kan du tilgå annoncen og kontakte erhvervsmægleren som en af de første. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke udgifter kan jeg forvente ved at have en butik til leje?

Når du skal starte en butik, er der mange udgifter du skal have styr på: Husleje, varekøb, svind, løn til dig selv og dine medarbejdere, alarmsystem, forsikring, bogholderi, administration og revisor, telefon, internet, markedsføring, efteruddannelse og etablering og inventar til butikken

Skal jeg vælge en fysisk butik eller en webshop?

Nethandel er blevet populært over flere år, men det er alligevel ikke lige så populært som fysiske butikker. Fysiske butikker emmer god kundeservice, gode og hyggelige oplevelser og mulighed for at få varen over desken i dag

Hvad kan jeg bruge et butikslokale til?

Du kan bruge et butikslokale til mange forskellige ting. Du kan blandt andet sælge udsalgsvarer, dagligvarer, tøj, sko, velvære-produkter, souvenirs, drive klinik eller andre liberale erhverv

Er der mange ledige butikker til salg og leje lige nu?

På Ejendomskontoret kan du finde ledige butikslokaler i massevis - helt gratis!

Hvorfor er det gratis at søge efter butikker på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et kontor til udlejning samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige kontorlokaler til leje er gratis.