Find ledige butikslokaler til salg og leje i København

På Ejendomstorvet.dk finder du ledige butikslokaler og lokaler til detailhandel i København. Som Danmarks førende portal for butikker til leje og salg i hele København, viser vi dig det fulde udbud over de mange butikslokaler i København, hvilket gør, at du kan finde den rette butik i KBH her på siden.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, og derfor kan du se ledige butikker i København: lige fra butikker på Strøget, butikker i København K samt de øvrige bydele i København og Københavns Kommune.

Find butik til salg eller en butik til leje i København?

Herunder vil vi gennemgå de fordele der kan være ved at købe eller leje en butik i København.

Lej butik i København

Der er mange gode grunde til at leje en butik i København, hvoraf de mest benyttede årsager til at finde en butik til leje i København omhandler fleksibilitet, lav risiko og budgettering af butikslejemålets leje.

Leje af butikslokaler giver fleksibilitet

Det er ingen hemmelighed at leje af butikslokaler i København giver en stor fleksibilitet for dig og din detailbutik til leje. Når du lejer, kan du nemlig hurtigt finde nye butikslokaler i København, hvis behovet opstår:

Butikker til leje i København medfører en lav risiko

Når vi snakker om, at butikslejemål i København medfører en lav risiko, så omhandler det, at du ikke skal bekymre dig om markedstendensen for køb og salg af butikslokaler, da du blot lejer en butik til udlejning. Med lokaler til leje i København skal du heller ikke bekymre dig om at finde en ny udlejer til din detailbutik til leje.

Få overblik over dit budget med en butik til leje i København

Med butikker til leje har du en fast husleje. Derfor skal du ikke bekymre dig om, at dine billige lokaler til leje i København pludselig skal istandsættes for dine penge. Derfor er det nemt at lave et budget, når du har udkig på lokaler, som udlejes til butik og detailhandel.

Butik til salg nær vandet

Butik til salg i København

Ligesom du kan finde mange attraktive butikker til leje i København, kan du også finde spændende butikslokaler til salg i København her. Der er flere fordele ved at eje og købe butikker i København, hvoraf de vigtigste omhandler, at du har en stor frihed til at ombygge og indrette, at det er en investering samt at du forhåbentlig kan sælge din forretning med overskud i fremtiden.

Find det rette butikslokale i København

Når du leder efter ledige butikslokaler i København, er der særligt fire områder, du bør tage stilling til:

  1. Hvor skal dine nye erhvervslokaler være placeret? Leder du efter en ledig butik i København K, en ny butik på Strøget, ledige butikslokaler på Østerbro eller måske et butikslokale i en anden del af København?
  2. Hvor stor skal butikken være? Søger du en stor butik i København med et lager til pladskrævende varer, eller er en lille butik i København det rette for dig?
  3. Hvor meget skal dit lokale til butik koste?
  4. Ønsker du at leje lokaler i København eller vil du finde en butik til salg i København?

Vælg den perfekte beliggenhed for dine butikker i København

København er tit meget attraktiv for nye og eksisterende butiksejere, da dit butikslejemål i København altid er udsat for stor eksponering og en stor gennemstrøm af mennesker. Hvor det rigtige butikslokale i København er, kommer an på, hvilken type forretning til leje  eller butik i København, som du drømmer om.

Vælg en butik på Strøget

Københavns størrelse betyder, at man både kan finde butikker med meget høj eksponering. Her kan fx nævnes gågaden Strøget i København, hvor omkring 8000 mennesker passere igennem i timen.

Den sidste søndag i julen kan op mod 120.000 mennesker besøge Strøget - Danmarks største gågade og en af Københavns mest attraktive gader for lokaler til leje i København - og butikslokaler til salg i København.

Find mange butikker i KBH

Beliggenhed er vigtigt, når du skal finde det helt rigtige butikslokale i København. København har mange populære områder, som kan være perfekte til dit butikslejemål i København.

København er fyldt med store og små butikslokaler samt dyre og billige lokaler til leje i København. Butikslokalerne kan bruges til tøj, sko og beklædningsvarer. Derudover er souvenirshops, kiosker, helsebutikker og specialbutikker i København også populære.

Find butik i de Københavnske bydele

Gør jagten på ledige butikker i København nemmere

Der findes mange butikslokaler i København og København K lige nu. Derfor kan din søgning efter en ny butik i København også hurtig blive overvældende.

For at gøre din søgning så hurtig, nem og relevant som muligt, vil vi altid anbefale, at du benytter vores filtermenu til venstre på denne side.

Gør det nemmere at finde den rette butik i København

I filtermenuen kan du både søge efter lokaletype, beliggenhed, årlig leje, areal og meget andet. Jo mere specifik du gør din søgning – jo bedre og mere relevante resultater vi du også få vist.

Tøjbutik udlejes i København

Få besked ved nye butikslokaler til leje i København

Få en e-mail og kom først til nye, ledige butikker til salg og leje i København. Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk kan du sikre dig at så snart der kommer nye, matchende butikker på Ejendomstorvet.dk, så modtager du en mail.

Udlej eller sælg dit butikslokale i København

Her på Ejendomstorvet.dk kan du nemt og hurtigt udleje eller sælge dit butikslokale i København - og resten af landet.

Da vi er Danmarks førende erhvervsportal, giver det god mening, at du annoncerer dine butikslokaler i København hos os. Du kan læse meget mere om, hvad det kræver at annoncere dine butikslokaler i København - samt priser og vilkår.

Ofte stillede spørgsmål

Spiller beliggenhed en rolle, når jeg skal have et nye butikslokale i København?

Beliggenhed kan spille en stor rolle i forhold til din butiks succes. Gennemstrøm af mennesker, synlighed og infrastruktur er essentielle parametre, hvis du fx skal have en tøjbutik, helsebutik eller lignende. Derfor bør du overveje om din butik vil trives bedst på Strøget, på Nørrebro, på Amager eller et helt andet sted i København

Kan jeg søge efter et ledigt butikslokale i København ud fra størrelse, beliggenhed og pris?

Ja det kan du sagtens. Det er nemt og hurtigt at søge efter ledige lokaler i København på Ejendomstorvet.dk, hvor du kan filtrere din søgning efter pris, husleje, størrelse, lokaletype, beliggenhed og meget andet.

Er der mange ledige butikker til leje lige nu?

På Ejendomstorvet.dk finder du mange butikker til leje - helt gratis! Vi har Danmarks bredeste udbud af lokaler til butik i København samt butikslokaler til leje i hele København. Start din søgning efter butikslokaler til leje i København lige her.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige butikker til leje og salg på Ejendomstorvet.dk?

Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter en butik til udlejning, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.