Find hoteller og restauranter til salg i København

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal for hoteller og restauranter til salg i København, hvilket garanterer dig det bedste udbud af aktuelle, ledige lokaler og ejendomme, som er særligt egnet til hotel og restaurant.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Derudover får du også det fulde overblik over alle hoteller og restauranter til leje i København, så du kun behøver at lede ét sted, når du skal bruge nye erhvervslokaler til restaurant og hotel - nemlig lige her!

Selvom vi dækker hele landet, skal det handle om Danmarks hovedstad: København. København er en by i vækst med mange attraktive områder og bydele, hvor hoteller og restauranter trives særligt godt.

København er den perfekte beliggenhed for hoteller og restauranter

København er Danmarks hovedstad og Danmarks mest befolkede by. Derudover har København en stor tiltrækningskraft på folk fra nær og fjern, hvilket sikrer mange mennesker, forbipasserende og masser af byliv, som din nye restaurant eller dit nye hotel i København kan nyde godt af.

Der passerer dagligt mange hundrede tusinde mennesker gennem København, og derfor har du mulighed for at opnå stor eksponering med et hotel eller en restaurant i København.

København er populært blandt egen befolkning

At København har en stor popularitet fra såvel nærområdet som resten af Danmark betyder, at mange danskere vælger at "tage ind til byen", når de skal gå på opdagelse, tage ud og spise eller tage på hotelophold i Danmark. Med en restaurant eller et hotel vil du altså kunne tiltrække danske gæster og besøgende.

København er et turistmekka

København er også populært ude for de grænser, hvor masser af turister årligt vælger København, som deres feriedestination. Disse turister skal selvfølgelig både have noget at spise og et sted og overnatte, og her kommer både hoteller og restauranter i spil. Du kan derfor drage fordel af Københavns gode renommé i omverden.

Vælg det rette område for din nye restaurant eller dit nye hotel

København har mange attraktive bydele, hvori du kan placere et hotel eller en restaurant. Jo tættere på centrum du kommer, jo højere vil prisen ofte være, ligesom konkurrencen bliver større. Dog vil din eksponering også være en del højere, jo tættere mod centrum du placerer dit hotel eller din restaurant.

Hotel eller restaurant på Strøget og Indre by

Strøget og Indre by er så centralt, som det bliver i København K. Hoteller finder du ofte ganske tæt på gågaden Strøget, mens restauranter sagtens kan ligge på selve gågaden i København. Med en restaurant eller et hotel i City, skal dine besøgende ikke bevæge sig langt for at finde seværdigheder og andre spændende oplevelser.

Hotel eller restaurant på Vesterbro

Der findes en hel del hoteller på Vesterbro, og deslige med restauranter. Særligt området omkring Hovedbanegården er populært for hoteller, mens Kødbyen særligt tiltrækker mange mennesker med sine restauranter.

Restaurant eller hotel på Nørrebro

Nørrebro er den mest multikulturelle del af København, og her er det særligt spændende restauranter fra alverdens cousiner, som dominerer. Dertil er der også muligheder for at drive hotel i området, som oplever en større og større popularitet.

Restaurant eller hotel på Østerbro

Østerbro er en mere eksklusiv bydel i København, hvor både hoteller og restauranter har gode kår for succes.

Hoteller og restauranter til salg og leje

Der er mange fordele ved at købe og leje hoteller i København. Herunder vil vi gennemgå de forskellige fordele der er ved at leje og ved at købe hoteller og restauranter.

Fordele ved at købe restauranter og hoteller i København

Der kan være rigtig mange gode grunde til, at du gerne vil eje i stedet for at leje - og der findes da også mange fordele ved at købe ejendomme til hotel eller restaurant i stedet for at leje dem:

  1. Du har en stor frihed til at renovere, ombygge og indrette dine lokaler og ejendomme præcis som du vil, da du ejer dem og ikke skal spørge om lov hos en udlejer
  2. Det er en investering i din virksomhed
  3. Du har mulighed for at få overskud ved et salg i fremtiden

Ganske enkelt, vil det ofte kunne betale sig at købe et hotel eller købe en restaurant i København, hvis du har planer om at blive der i mere end fem år.

Fordele ved at leje restauranter og hoteller i København

Ligesom der er fordele ved at eje frem for at leje, er der også mange fordele ved et lejemål:

  1. Du får en stor fleksibilitet, hvor du kan finde nye lokaler eller ejendomme, hvis du har brug for mere eller mindre plads, en billigere husleje eller måske en ny placering
  2. Du skal ikke bekymre dig om at finde en ny lejer til dine lokaler, ligesom du ikke skal bekymre dig om tendensen på markedet, når det omhandler salg af hotellet eller restauranten i fremtiden
  3. Det er nemt at lave et budget, da du har en fast husleje og en lejekontrakt

Ganske enkelt vil det typisk kunne betale sig at leje et hotel eller leje en restaurant i København, hvis du har planer om at blive der i mindre end fem år.

Find hotel til salg i København

Drømmer du om at eje dit eget hotel i København, så kan du med fordel vælge, at filtrere din søgning, så du kun ser ledige hoteller til salg i København. Udbuddet af hoteller er ganske småt for tiden, men du kan med fordel oprette en søgeagent, hvis du gerne vil have besked, når der kommer et nyt hotel til salg i København her på Ejendomstorvet.

Find restaurant til salg i København

Har du planer om at folde dig ud som restauranttør i København, så kan du vælge kun at se ledige restauranter til salg i København her. Ligesom udbuddet af hoteller i København, så er udbuddet af restauranter ligeledes småt, og derfor bør du overveje, at oprette en gratis søgeagent, så du får besked så snart vi får en ny restaurant til salg på Ejendomstorvet.

Er du interesseret i en restaurant til salg udenfor København, så se hele udbuddet af restauranter til salg i Danmark her.

Lej hotel i København

Vil du helst finde et hotel til leje i København, så kig her. Du ser alle ledige hoteller til leje, og udbuddet af hoteller til leje i København er da også en smule større end når du søger efter hoteller til salg i København.

Restaurant til leje i København

Vil du leje en restaurant, så klik her og se vores restauranter til leje i København. Udbuddet af restauranter til leje er lige nu større end udbuddet af restauranter til salg, og derfor kan du måske nemmere finde din nye restaurant, hvis du vil leje fremfor at eje.