Ledige kontorlokaler i København

Er du på udkig efter dit fremtidige kontor i København? Her på Ejendomstorvet.dk bliver du mødt af Danmarks førende erhvervsportal.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Det betyder at du kan gå på jagt efter kontorlokaler i København blandt +9.000 annoncer, som er sat i udbud af over 200 erhvervsmæglere og annoncører fra hele landet. Men ved du hvad der er det bedste?

Kontorlokaler i København

Dine søgninger efter kontorlokaler i København er helt gratis og uforpligtende. Det skyldes, at vi er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen, som gør, at vi ikke har personlig profit i sinde. 

Det eneste vi faktisk har i sinde er, at løfte de danske erhvervsmægleres salg samt hjælpe dig med din online søgning efter erhvervslokaler, investeringsejendomme og i dette tilfælde, kontorlokaler i København.

Alt dette har også gjort Ejendomstorvet til en helt særlig erhvervsportal.

Alle vores erhvervsmæglere er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, som betyder, at de formidler erhvervslokaler og erhvervsejendomme på en professionel og etisk korrekt måde. Hermed lægger du også dine søgninger efter kontor i København i de bedste hænder.

I den forbindelse er vi også sikre på, at du i jagten efter et kontor i København finder noget, som matcher dig og dine behov.

Vi giver dig mulighed for at søge efter alle udbudte kontorlokaler i København, såvel som vi giver dig mulighed for at benytte dig af vores filtermenu, oprette en søgeagent og komme i direkte kontakt med den tilknyttede erhvervsmægler.

At finde kontor i København

At finde kontor i København kan indebære mange tanker og overvejelser. Derfor vil vi kort skitsere, hvad der er vigtigt i forbindelse med din søgning efter kontor i København.

Hvorfor overveje et kontor i København?

Hvorfor? Spørgsmålet burde måske i stedet være: Hvorfor ikke?

København by finder du i hjertet af København - og vi refererer derfor til den helt inderste bydel. Her er der mange kontorlokaler, som er placeret i helt fantastiske miljøer. Der er som regel kort til både detailhandel, cafeer, restauranter, transportmuligheder og så videre.

Du kender helt sikkert en masse til København by og derfor behøver vi måske heller ikke at introducere dig for områder såsom Latinerkvarteret, Kastellet, Nyholm, Frederiksstaden eller andre områder i indre by.

Men apropos beliggenhed, så er det noget, som vi gerne vil fortælle dig mere om. 

I hvilket område bør jeg have mit nye kontorlokale?

København by har mange gode placeringer, men derfor bør du alligevel overveje dit kommende kontors beliggenhed.

Selvom dit kontorlokaler bliver vurderet højere i salgspris, hvis det har en central placering, så bør du alligevel forventningsafstemme vigtigheden af placeringen i forhold til budget, husleje og byudviklingen i området.

Kontor i København K

København K - eller Indre by - er nok Danmarks største kontormekka, da mængden af arbejdspladser i København også er tilsvarende stor.

Du kan finde kontorlokaler i København, som er både store og små - så uanset dit behov, så kan du også finde det i den pulserende metropol: København.

Ligesom store dele af de Københavnske områder, så er Indre by også i konstant udvikling, hvilket også gælder erhvervsudviklingen og mængden af kontorlokaler i København.

Kontorlokaler i Indre København er særligt centreret omkring Rådhuspladsen, Strøget samt sidegader hertil, Gammel Strand, Nyhavn og Kongens Nytorv.

København er både central og har en god infrastruktur, hvorfor placeringen også er ideel til kontorlokaler for virksomheder. Busser, natbusser, metro, S-tog og regionaltog er alle offentlige transportmuligheder, som du med fordel kan benytte, når du har et kontor i København.

Derudover er København også særligt kendt for sine mange cyklister, som også er en populær måde, hvorpå mange transporterer sig til og fra sit kontor i København K.

Kontor i København Ø: Østerbro

Østerbro er en af de mere spændende bydele, som har opnået en stor byudvikling igennem de sidste par år. På grund af den rivende byudviklingen er efterspøgslen også stor efter kontorlokaler på Østerbro.

Østerbro er hjem for flere industri- og havneområder og grønne områder såsom Fælledparken.

Erhvervsudviklingen på Østerbro betyder også, at du kan finde flere massevis af ambassader og non-profit organisationer, som har valgt at gøre Østerbro til sit favoritområde, når det kommer til kontorlokaler, kontorejendomme og kontorbygninger.

De helt store vejnavne, som er særligt populære kontorområder er omkring Jagtvej, Blegdamsvej, Lersø Parkallé og Lyngbyvej. Her kan du finde massevis af kontorlokaler som både er til leje og til salg.

Den nye metroring betyder også, at infrastrukturen er markant forbedret, hvilket også afspejles i interessen for et kontor på Østerbro i København.

Nordhavnen på Østerbro

Det nye Nordhavn er i stor vækst både når det omhandler beboelse til private, men også efterspørgslen og byggeri af nye kontorer.

Fordi der er flere udviklingsprojekter i Nordhavnen, er udbuddet af kontorer også større.

Det er essentielt at huske, at kontorlokaler i nordhavnen oftest er i den større ende med mere end 1000 kvadratmeter - så hvis du udelukkende er på jagt efter mindre kontorlokaler, så skal du måske lede lidt længere efter kontorlokaler i Nordhavnen, da der er længere mellem de mindre kontorlejemål.

Mest ikonisk i Nordhavnen lige nu, er nok de to genkendelige siloer, som hedder Portland Towers.

Kontorlokaler i København N: Nørrebro

Nørrebro er en bydel i stor forandring. Området gennemgår en stor transformation for tiden og visionen for området er også langsigtet.

Når du overvejer et kontorlokaler på Nørrebro, lander du i et område der bærer præg af diversitet, forskellige kulturer og bygninger i mange forskellige stilarter.

Nørrebro er et område, hvor erhverv, kultur og frihed lever side om side.

Kontorlokaler på Nørrebro er attraktive, da du kan finde kontorlokaler i alle størrelser - fra de helt små til det helt store. Derudover byder Nørrebro på god infrastruktur, fremragende muligheder, grønne områder og parker samt fornuftige parkeringsforhold. Alt dette er med til at skabe en levende bydel med et spændende kontormiljø.

Kontor i København S: Sydhavnen

Sydhavnen har i flere år været kendt som Københavns arbejderkvarter, der befinder sig syd for hovedstaden.

Før i tiden var de fleste beboere i Sydhavnen beskæftiget i områdets industri- og produktionsvirksomheder. I dag er fortællingen om Sydhavnen dog noget anderledes.

Sydhavnen er blevet moderniseret og du finder mange nye og flotte bolig- og kontorområder. Særligt de større telekommunikationsvirksomheder har valgt at have kontorer i Sydhavnen.

De mest eftertragtede områder til kontorlokaler er særligt Teglholmen og Sluseholmen, da området emmer af høj kvalitet og attraktive karrieremuligheder.

Når du er på jagt efter et kontor i Sydhavnen, kan du både finde små, mellemstore og store af slagsen. Dit kontor vil befinde sig i område, som også er begyndt at blive interessant for særligt unge mennesker og veluddannet børnefamilier.

Kontor i København S: Amager

Amager er en bydel i vækst, hvor særligt Ørstad og Islands Brygge er de helt store spillere på markedet. Derfor er efterspørgslen også stigende efter et kontor på Amager.

Ørstaden har voksende områder med arkitektoniske kontorbygninger med flot udsigt og store glasfacader. Dette sender en særlig signalværdi for virksomheden og dens medarbejdere, når de har kontor i Ørstaden.

På Islands Brygge spiller kulturelle værdier og visioner også en rolle, og de kommer da også til udtryk i området.

På Islands Brygge er de mest populære adresser for kontorlokaler på Snorrgade, Ny Tøjhusgrunden og Havnestaden.

Hvordan får jeg overblikket over kontorlokaler i København?

Du finder selvfølgelig dit kommende kontor i København lige her på Ejendomstorvet.

Vi har mere end 200 erhvervsmæglere og du kan søge rundt blandt tusindvis annoncer, læse mere om økonomi, beliggenhed og faciliteter osv. På Ejendomstorvet kan du også se billeder og få kontakt til erhvervsmægleren med det samme.

På denne måde, vil du hurtigt kunne kontakte den tilknyttede erhvervsmægler, hvor du kan booke en fremvisning eller stille alle de spørgsmål, som eventuelt har hovet sig op.

Vi håber du finder dit fremtidige kontor i København let og hurtigt her på Ejendomstorvet.

Filtrer dine søgninger efter kontorlokaler i København 

Vi vil gerne skabe de mest overskuelige og relevante annoncer for dig. Derfor har vi bl.a. oprettet filtermenuen, som lader dig filtrere dine søgninger efter kontor i København, så du kun ser annoncer, der opfylder dine ønsker og krav.

Filtermenuen lader dig afkrydse faktorer såsom grundareal, årlig husleje, geografisk placering, salgspris, etageareal og kvadratmeterpris. Det er med til at lade dig sortere annoncerne efter overordnede filtre.

Dernæst kan du altid anvende søgeords funktionen, som lader dig indtaste søgeord og dernæst sorterer erhvervsportalen annoncerne for dig. Alt i alt, så er det med til at gøre din søgen efter kontor i København meget lettere og langt mere overskuelig. 

Søgeagenten holder dig opdateret  

Opret en søgeagent og kom først til nye kontorlokaler i København.

Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk kan du sikre dig, at dine søgeresultater efter kontorlokaler i København bliver gemt til næste gang, du besøger siden.

På den måde kan du nemt vende tilbage og let gentage din søgning. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”.

Så snart et kontor i København bliver udbudt, som matcher dine søgekriterier, så modtager du en e-mail. Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier.

For at få en søgeagent skal du blot angive din e-mailadresse og oprette dit ønskede kodeord. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg overveje et kontor i København?

Spørgsmålet er måske: hvorfor ikke? København er en pulserende by med mange arbejdspladser, god infrastruktur og ideel beliggenhed. Et kontor i København er nemt at komme til og fra for både dig og dine medarbejdere.

Hvor i København bør jeg placere mit kontorlokale i?

København byder på mange spændende og attraktive bydele, hvor du kan placere dit kontor i. Indre by har kontorlokaler i alle størrelser og fælles er, at de er centralt placeret. De fleste bydele i København er i rivende udvikling – fx Nordhavn på Østerbro. Nordhavn er særligt for dig, der gerne vil have et stort kontorlokale, mens Nørrebro både kan byde på de større og mindre lokaler. Både Sydhavnen og Ørstad er også blevet mere populære i løbet af de sidste par år.

Hvordan finder jeg et ledigt kontor i København?

Tjek Ejendomstorvets udvalg af kontorlokaler i København. Finder du et kontor, du synes er interessant, kan du kontakte den erhvervsmægler, som udbyder ejendommen for mere information.

Kan jeg søge ud fra lokaletype, størrelse og pris?

Du kan nemt og hurtigt søge ud fra forskellige faktorer såsom pris, størrelse og lokaletype på Ejendomstorvet. Du kan fx søge efter et lager, et kontor, en butik, et produktionslokale, et værksted eller noget helt andet.