Find udbudte erhvervs- og virksomhedslokaler på Frederiksberg

På Frederiksberg finder du et bredt udvalg af mange forskellige erhvervslokaler og virksomhedslokaler til salg og leje.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Som Danmarks største erhvervsportal for køb og leje af ledige lokaler er du garanteret det bedste udvalg af butikslokaler, lokaler til kontor, restaurant, lager og andre typer lokaler til erhvervsmæssig brug i din branche. Se alle aktuelle erhvervslokaler her på siden.

Ledige erhvervslokaler Frederiksberg

Frederiksberg er en meget attraktiv kommune, som er omringet af Københavns kommune og de københavnske bydele. Interessen for at drive virksomhed og forretning på Frederiksberg er kun tiltaget gennem de sidste mange år, så du er ikke ene med din interesse for at finde erhvervslokaler på Frederiksberg.

Derfor har vi valgt at samle hele udbuddet for Frederiksberg her på siden, hvor du både finder erhvervslokaler til leje og erhvervsejendomme til salg.

Find virksomhedslokaler som passer til din virksomhed og din branche

Da du finder mange erhvervslokaler her på Ejendomstorvet, kan det være en god ide at være mere specifik omkring dine ønsker til dine nye lokaler - blandt andet hvilket formål dine virksomhedslokaler skal have.

Vi har valgt at inddele vores ledige virksomhedslokaler ind i forskellige hovedkategorier, så du nemt og hurtigt kan finde frem til de ideelle virksomhedslokaler for dig, dine medarbejdere, din virksomhed og din branche. Du kan se de forskellige typer af lokaler, som du kan finde til salg og leje på Frederiksberg:

Find de ideelle, ledige lokaler

For at finde de perfekte erhvervslokaler, bør du overveje, hvilke behov du har, når det omhandler lokalets størrelse, beliggenhed og pris.

Stort eller lille lokale?

Har du behov for et stort erhvervslokale med god rummelighed og højt til loftet? Eller har du måske mere brug for et lille virksomhedslokale? Uanset dit behov, så finder du både store og små ledige virksomhedslokaler på Frederiksberg.

Hav dog i mente, at du som udgangspunkt vil betale mere, jo større dine lokaler er, så find den rigtige størrelse til dit behov og din virksomhed, så du ikke betaler for kvadratmetre, som du alligevel ikke benytter.

Hvor skal dine erhvervslokaler være placeret?

Den rette beliggenhed for dine erhvervslokaler kommer særligt an på, hvilken form for erhvervslokaler, du har behov for. Er du på udkig efter butik på Frederiksberg, kan det give god mening, at de er placeret i centrum, på en gågade eller måske endda i et butikscenter. Leder du efter et hotel eller en restaurant, er det også en god ide, med centrale placeringer.

Er du til gengæld på udkig efter et lager eller et kontor, kan disse nærmest placeres overalt på Frederiksberg.

Hvad vil du betale for dine virksomhedslokaler?

Hvad du ønsker og kan betale for dine virksomhedslokaler ved kun du. Men det er enorm vigtigt at finde virksomhedslokaler, som har den korrekte prisklasse for dit budget. Husk gerne på, at du som udgangspunkt vil betale mere for et stort erhvervslokale i centrum end for mindre erhvervslokaler i udkanten af Frederiksberg.

Ledige virksomhedslokaler tæt på metroen

Virksomhedslokaler til leje og salg på Frederiksberg

Måske er det hip som hap, hvorvidt du både ser virksomhedslokaler til leje og salg på Frederiksberg - eller måske foretrækker du enten at købe eller leje et erhvervslokale på Frederiksberg. Derfor kan du med fordel også vælge, kun at få vist virksomhedslokaler til salg eller erhvervslokaler til leje på Frederiksberg.

Find erhvervslokaler til leje på Frederiksberg

Har du planer om at leje et lejemål på Frederiksberg, så er du kommet til det rette sted. Alt du skal gøre for kun at få vist erhvervslejemål på Frederiksberg er, at klikke her: Ledige lejemål på Frederiksberg eller vælge knappen "Leje" i vores filtermenu oppe i venstre side.

Der kan være mange gode grunde til at lede efter erhvervslokaler til leje og lejemål på Frederiksberg, men de mest fremtrædende årsager er, at et lejemål giver god fleksibilitet, at der er en lav risiko ved leje samt at erhvervslejemål giver et godt økonomisk overblik.

Erhvervslejemål giver stor fleksibilitet for sine lejere

Når du er lejer af et erhvervslokale har du mulighed for hurtigt at opsige dine virksomhedslokaler, hvis dine behov skulle gå hen og ændre sig, eller der sker en ændring i din virksomhed. Måske har du fået færre eller flere medarbejdere og har behov for mere eller mindre plads? Måske har dit budget ændret sig, og dine erhvervslokaler til leje afspejler ikke længere din økonomi? Måske har du lyst til at finde en ny placering eller beliggenhed til dine nye erhvervslokaler?

Erhvervslejemål giver en lav risiko

Med erhvervslokaler til leje på Frederiksberg skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der sker udfald i markedet, da dette er dine udlejere, som står med denne hovedpine. Dertil er det også dine udlejere, som skal bekymre sig om, hvorvidt de kan få lokalet udlejet. Du skal blot forholde dig til dit arbejde og din forretning som lejer af lokalet.

Få et godt overblik over økonomien med gode lokaler til leje

Når du lejer et erhvervslokale på Frederiksberg, så er drift inkluderet i din husleje, og derfor er det nemt at planlægge dit budget og få et godt økonomisk overblik.

Nye erhvervslokaler til afståelse

Du kan også finde ledige lokaler til afståelse her på Ejendomstorvet. Det drejer sig i særdeleshed om erhvervslokaler til restaurant og butik.

Erhvervsejendomme og virksomhedslokaler til salg på Frederiksberg

Uanset om du er på jagt efter en ejendom eller virksomhedslokaler til salg på Frederiksberg, så kan du finde dem her på Ejendomstorvet. Alt du skal gøre er blot at bruge knappen "Køb" oppe i vores filtermenu.

Ligesom der er mange gode grunde til at finde et erhvervslejemål, så er der ligeledes mange gode grunde til at finde erhvervslokaler til salg på Frederiksberg:

Storrumskontor på Frederiksberg

Hvorfor bruge Ejendomstorvet til at finde attraktive erhvervslokaler?

Ejendomstorvet er din perfekte partner, når du leder efter erhvervslokaler til salg og leje på Frederiksberg fordi:

  1. Du kan søge gratis efter erhvervslokaler og erhvervsejendomme på Ejendomstorvet
  2. Vi er Danmarks største erhvervsportal med mere end 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Derfor er du også garanteret det bedste overblik over ledige lokaler, ligesom du kan snakke med erhvervsmægleren når du ønsker yderligere information om et lokale
  3. Du kan gratis oprette en profil og en søgeagent og dermed lade os skanne markedet efter nye erhvervslokaler, som passer dine ønsker
  4. Vi har gjort din søgning lettere ved at du kan sortere de forskellige erhvervslokaler ud fra pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget andet

Lav en hurtig søgning på Ejendomstorvet

Når du leder efter nye erhvervslokaler kan du med fordel benytte vores filtermenu. Filtermenuen finder du oppe i venstre hjørne, og her kan du sortere din søgning ud fra forskellige søgekriterier, såsom areal, pris og husleje samt meget andet.

Hvis du ikke finder det perfekte erhvervslokale i dag, kan du altid oprette en gratis profil med en søgeagent. Med din profil kan du gemme søgninger, tilføje lokaler som favoritter samt se de erhvervslokaler, som du sidst har kigget på.

Opret en gratis søgeagent og få besked om ledige virksomhedslokaler

For at oprette en profil og en søgeagent skal du blot klikke på knappen "Opret søgeagent". Du opretter dig med din e-mail og et personligt kodeord, og herefter kan du så lade Ejendomstorvet skanne markedet fremadrettet, så du får besked når vi får nye erhvervslokaler, som passer med dine søgekriterier.

Vi gør det altså nemt og hurtigt at finde et relevant erhvervslokale og relevante søgeresultater.

Du kan altid slette din søgeagent her fra webstedet igen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter erhvervslokaler til salg og leje på Frederiksberg på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter erhvervslokaler på Frederiksberg, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige lokaler til salg og leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter ledige virksomhedslokaler mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke type erhvervslokaler kan jeg finde på Frederiksberg?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler på Frederiksberg. Det kan fx være butik, kontor, produktionshaller, restaurant, lager og andre typer virksomhedslokaler til erhvervsmæssig brug og erhverv.

Hvad kan jeg bruge virksomhedslokaler på Frederiksberg til?

Du kan bruge et virksomhedslokale til mange forskellige ting: det kan være et kontorlokale, butikslokale, lagerlokaler, restaurant og meget mere. Du kan nemt og hurtigt finde den lokaletype du ønsker her på siden.

Hvor kan jeg finde erhvervslokaler henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler til salg og leje i hele Danmark - herunder Frederiksberg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige lokaler i hele Danmark.