Blandet bolig og erhverv til salg og leje

Du har klikket dig direkte ind på Danmarks førende erhvervsportal i jagten på at finde bolig med erhverv i Danmark. Ejendomstorvet har mere end 200 erhvervsmæglere og annoncører, som udgør et udbud på tusindvis annoncer fra hele landet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Så mon ikke, at vi kan være behjælpelige med at finde blandet bolig og erhverv til salg eller blandet bolig og erhverv til leje?

Ejendomstorvet er en erhvervsportal lidt udover det sædvanlige. Vi er dansk erhvervslivs mest brugte og anerkendte erhvervsportal, så vi hjælper dagligt en stor del af de danske brugere, iværksættere, investorer, virksomheder m.fl. i forbindelse med enten salg, køb eller leje af erhvervsejendomme. Ejendomstorvet er en erhvervsportal som giver dig markedets bedste overblik uden at der er nogle skjulte bindinger.

Ejendomstorvet er nemlig en uforpligtende og gratis søgeportal, hvor du kan søge endeløst rundt i det danske marked for investeringsejendomme, erhvervslokaler, erhvervsejendomme samt bolig og erhverv.

Men hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kan hjælpe dig med at finde bolig og erhverv i hele landet på letteste vis. Da vi samler hele Danmarks udbud af blandet bolig og erhverv til salg samt blandet bolig og erhverv til leje, så er du sikret de bedste forudsætninger for at finde bolig og erhverv der passer til dig.

Hvad er blandet bolig og erhverv til salg?

Blandet bolig og erhverv er en kategori, der beskriver ejendomme, som både må og kan benyttes til såvel bolig som erhverv.

Denne type ejendomme har oftest en privatbolig og et erhvervsmæssigt lokale, som fx restaurant, kontor, lager, butik eller noget helt andet.

Essensen af blandet bolig og erhverv er altså, at ejendomme benyttes til begge dele på samme tid.

Du finder det største udvalg af blandet bolig og erhverv under menuen Ledige lokaler. Herefter vælger du knappen Køb, da denne type ejendom oftest bliver solgt og ikke udlejet.

Du finder dog også ejendomme med blandet bolig og erhverv til leje i en mindre udstrækning her på Ejendomstorvet.

Blandet bolig og erhverv til salg 

Ejendomstorvet er konstant under udvikling og det samme er arbejdsmarkedet. Et af de helt nye skud på stammen er den virksomhedsformen hvor du kombinerer bolig og erhverv, så du helt enkelt driver en enkeltmandsvirksomhed i eget hjem.

Det er vores erfaring at flere og flere brugere søger efter blandet bolig og erhverv til salg, da dette er en løsning med mange favorable fordele. Men må alle drive virksomhed i deres eget hjem? 

Først og fremmest så må dit erhverv ikke medvirke til at genere naboer i form af støj, forurening eller andet.  Dertil synes vi bør spørge den tilknyttede erhvervsmægler, som helt sikkert har styr på den pågældende erhvervsejendoms fordele og eventuelle ulemper.

Hertil kan du også spørge erhvervsmægleren omkring ejendomsbeskatning, værdiforringelse eller værdistigning og eventuelt skattefradrag. 

Blandet bolig og erhverv til leje

Vil du hellere finde blandet bolig og erhverv til leje? Så er det heldigvis også noget som Ejendomstorvet dækker på mangfoldig vis.

Bolig og erhverv er som fortalt i ovenstående afsnit gået hen og blevet en populær kategori, hvor vi oplever en stigende efterspørgsel.

Dette formodes at være grundet de mange fordele, i form af man sparer transportomkostninger og ved blandet bolig og erhverv til leje ikke skal binde sig i et lån eller andet. 

Fandt du ikke hvad du søgte? 

Det kan være svært at finde det perfekte match inden for bolig og erhverv. Derfor tilbyder vi dig muligheden for oprettelse af din egen personlige søgeagent. Søgeagenten er gratis at oprette og skal udelukkende bruge din e-mailadresse.

Søgeagenten scanner markedet for blandet bolig og erhverv til salg samt blandet bolig og erhverv til leje, så du sparer tiden og besværet.

Hvis der udbydes en ny annonce inden for bolig og erhverv, som passer til dine søgekriterier, så får du direkte besked fra søgeagenten. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en ejendom med blandet bolig og erhverv?

Blandet bolig og erhverv er en kategori, som beskriver en samlet ejendom med både lokaler til bolig og lokaler til erhverv. Det kan for eksempel være kontor-, lager-, restaurant- eller butikslokaler - samt lokaler til bolig.

Kan jeg sortere ud fra størrelse, pris og lokaletype?

Ja det kan du sagtens. På Ejendomstorvet er det nemt, hurtigt og gratis at filtrere dine søgninger efter pris, størrelse, beliggenhed, lokaletype og meget mere.

Hvor kan jeg finde ledige ejendomme med blandet bolig og erhverv?

Du kan få hele overblikket og finde udbudte ejendomme med blandet bolig og erhverv fra hele Danmark her hos Ejendomstorvet. Se mere her: Ledige ejendomme med blandet bolig og erhverv