Find produktionshaller, lagerhaller og lagerbygninger til salg og leje

Ejendomstorvet er en erhvervsportal for dig, som søger efter et lager, lagerhaller, lagerbygninger eller produktionslokaler til salg og leje.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Kort sagt så er Ejendomstorvet Danmarks førende erhvervsportal med det største og bedste udvalg af lagerlokaler og produktionshaller fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere.

Lagerlokaler til salg og leje

Her på siden ser du både lager til leje og lager til salg fra hele landet. Har du nogle præferencer i forhold til om du skal bruge et lager til leje eller salg, så læs med herunder, hvor du får gode råd til leje og køb af lagerbygninger.

Find lager til leje

Lige nu finder du flere lagerlejemål end lagerlokaler til salg. Så hvis du er interesseret i et lager til leje, så kan du med fordel se det store udbud af lagerlokaler og produktionslokaler til leje, ved at klikke på linket.

Der kan være mange fordele ved at leje et lagerlokale, men de mest fremtrædende er:

Find lager til salg

Der er på nuværende tidspunkt lidt færre lager- og produktionslokaler til salg end der er ledige lejemål til lager. Alligevel er interessen for at købe et lager stor, så finder du et lagerlokale til salg, som har fanget din interesse, bør du tage kontakt til erhvervsmægleren hurtigt.

Der kan være mange gode fordele ved at købe et ledigt lager, som særligt inkluderer:

Mange lagerlokaler fra hele landet

Lige nu viser Ejendomstorvet dig ledige lagerlokaler fra de største byer i Danmark til de helt fjerne afkroge i landet. Du har sikkert allerede en by, et område eller måske endda en region i tankerne, men herunder vi vil kort gennemgå nogle af de mest populære områder, hvor efterspørgslen for netop lager- og produktionshaller er stor.

Lager i København

Lager til salg og leje i København er ganske eftertragtet, da København både er landets hovedstad, men også et trafikalt knudepunkt for Danmark, Skandinavien og resten af verden.

Med sine gode muligheder for offentlig transport, sine motorveje der fører til Sverige og resten af landet og sin internationale lufthavn, er der altså ikke langt fra et lager til den endelige destination.

Du kan finde lagerlokaler til salg og leje i København her.

Lagerlokaler i Århus

Lagerlokaler til salg og leje i Århus er både populær og eftertragtet. Årsagen til dette skal blandt andet findes i, at byen er Danmarks næststørste og "hovedstaden" i Jylland samt den gode infrastruktur til og fra byen.

I Århus finder du motorveje, som fører til resten af landet og videre mod Tyskland og resten af Europa. Derudover finder du også Århus Havn, hvor du kan komme rundt til Skandinavien til søs.

Lagerhaller i Odense

Odense er den største by på Fyn, som fungerer som et knudepunkt mellem Sjælland og Jylland. I Odense får du ideelle muligheder for at finde arbejdskraft, ligesom infrastrukturen mod øst og vest er formidabel. Det tager altså ikke lang tid at komme fra Odense til Jylland og videre mod Tyskland, ligesom det er nemt at komme til Sjælland og videre mod Sverige fra Odense.

Derfor er lagerhaller til salg og leje i Odense endnu en eftertragtet beliggenhed.

Lagerbygninger og produktionshaller i Trekantområdet

Man kan næsten ikke tale om lager til produktion og lagerbygninger uden at nævne Trekantsområdet. Trekantsområdet er kendt for sin perfekte placering, infrastruktur og sine gode erhvervsområder.

Trekantsområdet inkluderer kommunerne: Fredericia, Vejle, Kolding, Billund, Vejen, Haderslev og Middelfart. Find et nyt lager til salg og leje i Trekantsområdet her.

Find lager- og produktionslokaler, der matcher dine behov

For at finde de helt rigtige erhvervslokaler til lager og produktion, bør du overveje pris, størrelse og beliggenhed.

Mangler du et billigt lager?

Hvad der anses som et billigt lager er ganske subjektivt - både i form af økonomi, men også hvad du får for pengene, da både størrelse og beliggenhed også spiller en rolle for lokalets pris. Har du en minimums- eller maksimumpris i tankerne, kan du med fordel benytte vores filtermenu oppe i venstre side, hvor du kan filtrere din søgning ud fra blandt andet prisen.

Lille lager eller store lagerhaller?

Skal du bruge et lille lager til opmagasinering? Eller har du behov for store lagerhaller eller lagerbygninger, hvor du har mange kvadratmeter og højt til loftet? Uanset hvilken størrelse du behøver, kan det være en god idé at gøre brug af filtermenuen, hvor du kan frasortere de lagerlokaler, som enten er for store eller små til dit behov.

Vælg den rette beliggenhed

Den rette beliggenhed spiller en stor rolle for både dig og din virksomhed. Afhængig af, hvad du skal bruge lageret til, kan det nogle gange være fornuftigt med et lager i centrum, andre gange nær en havn og ofte også nær motorveje og andet infrastruktur.

Få besked når nye lagerlokaler udbydes

Har du endnu ikke fundet det helt rigtige lager til salg eller leje? Så kan du oprette en gratis søgeagent, som vil skanne markedet for nye lagerlokaler, som matcher dine ønsker. Når der kommer nye lager- og produktionslokaler på Ejendomstorvet, vil du blive underrettet via mail, så du ikke går glip af et relevant lagerlokale.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg et ledigt lager til leje?

Tjek Ejendomstorvets udbud lager til leje i Danmark. Finder du et lager, du synes er interessant, kan du kontakte den erhvervsmægler, som udbyder ejendomme for mere information. Derudover kan erhvervsmægleren også tilbyde en fremvisning af det ledige lagerlokale eller lager til produktion.

Kan jeg søge ud fra størrelse, pris og lokaletype?

På Ejendomstorvet kan du søge ud fra størrelse og areal, ligesom du også kan søge ud fra pris og husleje. Derudover kan du også nemt og hurtigt vælge den lokaletype, som du leder efter - fx lager, butik, produktionslokale eller noget helt andet. Find lokaler til salg og leje lige her.

Er der lagerlokaler til leje i Danmark nu?

Der bliver jævnligt lejet og udlejet lagerhaller i hele Danmark. Uanset om du leder efter lager til leje i København, Århus, Odense, Ålborg eller andet sted i Danmark, så får du det bredeste og bedste overblik over udbudte lager til leje på Ejendomstorvet. Find et lager til leje og gør det til en realitet.

Hvorfor er det gratis at søge efter lager og lager til produktion på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er en forening uden personlig profit. Vores vigtigste opgave er at få udbud og efterspørgsel af lokaler og ledige lager til at mødes, og det gør vi bedst, hvis du kan finde hele udbuddet gratis på vores side.