Ledige erhvervsgrunde til salg i København By

Leder du efter erhvervsgrunde til salg i København? Så lad Ejendomstorvet hjælpe dig hurtigt og let på vej til din fremtidige erhvervsgrund i København. Du er havnet på den helt rigtige erhvervsportal, du havnet på Danmarks førende erhvervsportal - Ejendomstorvet. Her kan du finde grunde til din udvikling blandt mere end 10.000 aktive annoncer, som er tilknyttet til 175 af Danmarks mest kompetente erhvervsmæglere.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find erhvervsgrunde til salg i København 

Siden 1999 hvor foreningen Erhvervsmæglerbasen grundlagde Ejendomstorvet, har vi været berygtet for en unik brugeroplevelse, som er resultatet af erfaring, ekspertise og høj datakvalitet.
Vi sørger for, at I får det bedst mulige overblik over markedets udbudte investeringsejendomme, grunde, erhvervsejendomme og erhvervslejemål, så du let og hurtigt kan finde det du søger.
Du får altså de bedste rammer til dine søgninger efter erhvervsgrunde til salg i København.

Få overblikket med DK's største database

Ejendomstorvet har mange søgeværktøjer, som gør markedet lettere og mere overskueligt, hvor vi blandt andet kan nævne vores adgang til Danmarks største online database over erhvervsejendomme, investeringsejendomme og erhvervslejemål. Det betyder at vi kan finde erhvervsgrunde til salg i København på bedste måde til dig. Vi vil som sagt gerne give dig, de bedste forudsætninger for at finde grunde til salg i København, derfor får du også adgang til denne database. Så kan vi forsikre dig om, at du har de størst mulige chancer for at finde det du søger. 

Søgeagenten tager sig af opdateringerne

Søgeagenten er et værktøj på Ejendomstorvet, for dig der gerne vil holdes opdateret hele døgnet. Søgeagenten bliver indstillet af dig selv og dine ønskede søgekriterier, hvorefter den scanner markedet for matchende relevante annoncer. Når der sker et match, så får du besked på e-mail, så du kan få kontaktet mægleren som den første. 
Ved oprettelsen af søgeagenten skal du blot bruge din e-mailadresse og ønskede kodeord. Søgeageten kan selvfølgelig altid ændres eller slettes, hvis dette ønskes.