Erhvervslokaler til salg i København

Er du på udkig efter ledige lokaler til salg i København, så er du kommet til den helt rigtige side. Her på Ejendomstorvet.dk får du nemlig det fulde overblik over alle ledige virksomhedslokaler i København fra mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere og ejendomsudbydere indenfor kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler, restauranter, hoteller og mange andre ejendomme og lokaler til erhvervsmæssig brug.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal, og ved at du kan se hele Københavns udbud samlet på én side, hjælper vi dig også med at gøre din søgning efter erhvervslokaler lettere fra start til slut.

Find ledige lokaler til salg i København

Ejendomstorvet.dk er danskernes foretrukne online database for ledige erhvervslokaler i København. Vi har massevis af erhvervslokaler og erhvervsejendomme, som venter på at blive solgt til den rette køber.

Vi har hele udbuddet fra den bedste erhvervsmæglere i København, og derfor er vi også sikre på, at du kan finde dit nye erhvervslokale her hos os.

Mange erhvervslokaler i København

København er Danmarks hovedstad og landets mest befolkningsrige by. København fungerer som et knudepunkt mellem Skandinavien og byen er sammen med Malmø den største erhvervsregion i hele norden.

I København er der også mange lokale, nationale og internationale arbejdspladser og virksomheder, så derfor spænder udbuddet lige så vidt og bredt, som byen er mangfoldig. Du kan nemlig finde både store og små erhvervslokaler til salg, ligesom du kan finde dyre og billige lokaler i København.

Derfor vil det give rigtig god mening, hvis du tager stilling til lokalets brug, beliggenhed, størrelse og pris, så du nemmere kan finde de helt rigtige virksomhedslokaler til salg i København.

Vælg den rette type erhvervslokale i København

Der er mange forskellige typer af erhvervslokaler, som er særligt egnet til forskellige brugsformål. Det kan blandt andet være:

Derudover kan du også finde mange andre typer erhvervslokaler til salg i København - fx klinik, cafe, værksted, erhvervslokaler med både bolig og erhverv samt andre typer.

Find virksomhedslokaler til salg i Københavns mange bydele

København er hovedstaden i Danmark, og byen består af mange særpræget og unikke bydele, som vi kort vil gennemgå herunder.

Erhvervslokaler i Indre by, City og på Strøget

Det er enormt populært med erhvervslokaler i Indre By, virksomhedslokaler på Strøget og ledige lokaler i City. Og årsagen er da også lige til højrebenet: det bliver ikke mere centralt, det bliver ikke nemmere at finde arbejdskraft og eksponeringen bliver ikke større end i centrum af København.

Indre By, København K - ja, kært barn har mange navne - er ganske enkel velfungerende for både kontor, butik, lager, hotel, restaurant med mere.

Virksomhedslokaler på Vesterbro

Vesterbro har før været det Københavnske arbejderkvarter, men gennem de sidste mange år har bydelen oplevet en stor vækst og interesse. Bydelen er blevet hip og trendy, og erhvervslokaler i denne del af København er velegnet til mange formål: lager, kontor, restauranter osv.

Lokaler til erhverv på Nørrebro

Nørrebro er den mest multikulturelle del af København, hvor virksomheders identitet virkelig kan skinne igennem. Bydelen er særligt præget af specialbutikker, restauranter og cafeer og mange kontorlokaler, som du også selv kan overveje i denne bydel.

Ledige lokaler på Østerbro

Østerbro afspejler både afslappethed og eksklusivitet med sine store, flotte bygninger og sine mange grønne områder. Erhvervslokaler i denne bydel kan bruges til nærmest alle formål.

Vælg gode lokaler til salg i København

Nu skulle du gerne have en idé om, hvilken type erhvervslokaler du er på jagt efter, og hvor i København de skal være placeret. Men også størrelse og pris er vigtige faktorer for at finde de bedste erhvervslokaler for dig og din virksomhed.

Store eller små lokaler til salg i København?

I København kan du både finde små og store lokaler til salg - fra en lille butik til et stormagasin, fra et mindre kontorlokale til hele domiciler. Ja, mulighederne er mange og derfor kan du også finde lige den størrelse ledige lokaler du leder efter i hele KBH.

Skal du bruge billige erhvervslokaler til salg i København?

Ledige lokaler i København er generelt lidt mere kostbare end virksomhedslokaler udenfor København. Derfor kan definitionen af billige lokaler i København også godt være svært at definere.

Det store udbud i København betyder, at du har store muligheder for at finde ledige lokaler i de fleste prisklasser, så sørg for at vælge et lokale, som passer godt ind i dit budget. Dertil er det en tommelfingerregel, at jo tættere på Indre By, City og København K - jo mere kostbar vil virksomhedslokalerne blive.

Det samme gælder også for størrelse, hvor jo større et erhvervslokale du vil købe, jo mere koster det.

Find de rette lokaler hurtigere

For at finde de perfekte erhvervslokaler så hurtigt som muligt, bør du gøre brug af vores filtermenu. Filtermenuen finder du i venstre side, hvor du kan filtrere din søgning ud fra forskellige søgekriterier, såsom:

Når du har indstillet dine søgekriterier, vil du altså kun se de erhvervslokaler til salg i København, som også passer med dine ønsker og behov for dine nye erhvervslokaler.

Lad Ejendomstorvet.dk skanne markedet for ledige lokaler til salg

Har du ikke fundet et lokale, som får dit hjerte til at banke lidt hurtigere, så lad Ejendomstorvet.dk gøre arbejdet for det. Du kan nemlig hurtigt og gratis oprette en søgeagent, hvor vi underretter dig, så snart der kommer nye virksomhedslokaler til salg i København på vores hjemmeside.

For at oprette en søgeagent skal du blot:

  1. Indstil dine søgekriterier ud fra de ønsker du har til et nyt lokale
  2. Klik opret søgeagent på den blå knap øverst på siden
  3. Log ind eller opret en gratis profil med din e-mail og et selvvalgt kodeord
  4. Lad Ejendomstorvet.dk underrette dig på e-mail

Du kan altid oprette flere søgeagenter og du kan også altid slette dem igen. Når du er inde på din profil, kan du også vælge om du vil underrettes én gang i døgnet med alle nye lokaler, eller hver gang der kommer et nyt lokale på Ejendomstorvet.dk