Ledige kontorlokaler over hele Danmark

Er du klar til at gå på opdagelse i et hav af emner indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme og kontorlokaler? Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal, som lader dig søge gratis og uforpligtende i mere end 9.000 af landets annoncer. Alle emner som der er at finde på Ejendomstorvet, er sat i udbud af over 200 af landets absolut bedste og mest kompetente erhvervsmæglere og annoncører.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen, som resulterer I at vi ikke personlig profit i sinde.

Det indebærer også at Ejendomstorvets erhvervsmæglere har medlemskab i Dansk Ejendomsmæglerforening, som betyder at de formidler erhvervsejendomme og lokaler på professionel vis og dermed overholder de gældende regler for etik. 

Se alle ledige kontorlokaler i Danmark

Udover at du får markedets bredeste udvalg af kontorlokaler og andre erhvervsejendomme og erhvervslokaler, så får du faktisk også markedets bedste udvalg. På Ejendomstorvet.dk får du nemlig de bedste forudsætninger for at finde det kontorlokale, som får dit hjerte til at banke lidt hurtigere.

Det gode forudsætninger for at finde et ledigt kontor på Ejendomstorvet.dk består blandt andet af gratis, uforpligtende og brugervenlige søgninger, så får du hurtigt et overblik over udbudte erhvervslokaler til kontor. Vores direkte henvisninger til erhvervsmæglerne gør, at du som kontorsøgende kan kontakte erhvervsmægleren hurtigt og nemt - og måske endda allerede i dag.

Find det ideelle kontor

Vi har alle sammen præferencer og ønsker og disse bør indfries på bedste vis. Ejendomstorvet.dk har derfor tilføjet søgefunktioner og forbedret søgemaskinen. Det betyder at dine søgninger efter kontor er lettere, hurtigere og mere overskuelige, hvis du selvfølgelig anvender disse funktioner.

Sorter din søgning ud fra pris, beliggenhed og størrelse

Lad os starte med søgemaskinen, som er det helt centrale. Søgemaskinen lader dig indtaste lokaletype, beliggenhed, søgeord m.m. i søgefeltet og derefter scanner den markedet. Søgeresultaterne vil derefter sorteres i forhold til relevans. Hvis det stadigvæk virker uoverskueligt, så kan du bruge filter funktionen.

Denne funktion lader dig afkrydse og vælge diverse faktorer for din søgning efter kontor, dette kunne fx være grundareal, pris, årlig husleje osv.

Få et visuelt overblik over kontorlokaler i Danmark med kortfunktionen

Sidst men ikke mindst, så har vi også en kortfunktion. Den viser hele landet og hvor mange søgeresultater der findes i de pågældende områder.

Du kan zoome ind på et bestemt område og se hvordan de udbudte kontorlokaler er placeret i forhold til transportmuligheder og indkøbsmuligheder. Hertil kan du selvfølgelig også vælge, om du vil finde kontor til leje eller salg.

Kontorlokaler fra over 200 erhvervsmæglere

Med kontorlokaler fra hele landet, så finder man hurtigt ud af, at man er nødt til at vælge et område. Da vi formidler emner fra over 200 erhvervsmæglere og annoncører, så garanteres der søgeresultater for kontorlokaler i hver af landets afkrog.

I forhold til overblik over overskuelighed, så vil det være fordelagtigt at vælge område fra starten, så du ikke søger efter kontor i hele Danmark. 

Du kan vælge at klikke dig videre til de større udvalgte områder nedeunder her, eller du kan søge efter det pågældende område i søgefeltet. I søgefeltet kan du søge efter kontorlokaler i byer, eller efter gader, postnummer og vejnavne. 

Fem nyttige tips til din søgning

Ejendomstorvet.dk vil gerne gøre dine søgninger efter kontorlokaler til de letteste, mest overskuelige og selvfølgelig bedste. Derfor har vi udover ovennævnte informationer samt funktioner, valgt at give dig fem nyttige tips, som du kan bruge i dine søgninger efter kontor. Dette vil forhåbentlig være prikken over i'et i forhold til dine søgninger efter kontor.

Dermed dog ikke sagt, at dette er de sidste informationer du får, da vi senere i teksten vil fortælle dig om hjælp til flytning og oprettelse af din egen søgeagent. Du kan bestemt drage fordele af at læse hele siden, så du er sikker på at få det optimale ud af dine søgninger efter kontorlokaler. 

1. Beliggenhed 

Du har sikkert hørt det før, men nu fortæller vi dig det igen. Beliggenhed er alfa og omega. 

I forhold til kontor, så er beliggenheden vigtig for områdets muligheder, transport og de bedste rammer for kontorets medarbejdere.

Som allerede nævnt, så kan du filtrere dine søgninger efter områder, postnumre, gader m.m. så du kan finde den helt rigtige beliggenhed til dit fremtidige kontor. Her er det vigtigt at du og dine medarbejdere er klar over hvad der ønskes af beliggenheden. Skal lokalet være tæt på indre by? Hvilken afstand til metro/bus/tog ønsker I? Skal der være nærliggende cafeer og/eller butikker? Og så videre.

Alt dette bør medtænkes i søgningen efter fremtidigt kontor, da det er svært at ændre når I først er flyttet. Så derfor skal I være klar over, hvad I ønsker og sørge for, at disse kriterier opfyldes af lokalets beliggenhed.  

2. Kontorlokalet

Skal det være stort? lille? lyst? rumopdelt? ny istandsat? 

Når du leder efter kontor, så skal du også have afklaret hvilken type af kontor der egentlig ønskes. Der er mange forskellige udbudte kontorlokaler, så derfor skal du også vide hvad du helt præcist ønsker.

Du kan filtrere dine søgninger efter etageareal og grundareal, som kan være det første skridt. Derefter er du nødt til at gennemtjekke annoncer for at se yderligere detaljer. Kontorlokalet skal selvfølgelig matche kravene, så derfor kan dette godt trække ud.

Her må vi huske dig på, at gode ting tager tid, såvel som at finde et perfekt kontor også tager tid. Vi kan dog forsikre dig om, at når du endelig har fundet det perfekte kontor som opfylder alle krav, så har tiden været det hele værd.

3. Erhvervsmægleren

Til hver sag på Ejendomstorvet er der tilknyttet en erhvervsmægler.

Erhvervsmægleren er mulig at kontakte på både e-mail og telefon, men du kan også se annoncen og dens yderligere beskrivelse ved at trykke "Se hos mægler".

Herefter kan du undersøge om netop dette kontor er interessant for dig. Hvis det er, så kan du kontakte mægleren og høre mere omkring kontorlokalet samt få svar på eventuelle spørgsmål.

Yderligere kan mægleren byde dig på en fremvisning af det pågældende kontor, så du kan se lokalet samt omgivelserne med egne øjne. Alt i alt, så er der store fordele i at gøre brug af mægleren, da vedkommende ved det mest essentielle om kontoret og dets område. 

4. Budgettet

Du og virksomheden skal selvfølgelig også finde et kontor, som er indenfor jeres budget. Hvad enten du søger efter leje eller salg, så kan du filtrere dine søgninger efter kontorlokaler i forhold til pris.

Dette finder du under filter funktionen, hvor du kan vælge salgspris, årlig husleje eller leje pr. kvadratmeter. Budgettet er selvfølgelig vigtigt, da det hurtigt kan blive en omkostningstung post at finde nyt kontor.

Derfor bør I også overveje, om I vil eje eller leje, alt efter hvad jeres budget og ønsker er.

5. Forventningsafstemning

Som afslutning på disse fem punkter, så kommer forventningsafstemning. 

Du og dine eventuelle medarbejdere bør forventningsafstemme omkring det fremtidige kontor.

Hvad ønsker I? Hvad er vigtigt? Og hvad er knap så vigtigt. Hvis alt er klarlagt, så er det også lettere at finde kontor og skabe relevante søgeresultater. Derfor er det vigtigt for dit overblik, at du/I ved hvad der ønskes. 

Få besked når der kommer nye kontorlokaler

Fandt du ikke et kontor som passede til dine søgekriterier?

Søgeagenten er et gratis søgeværktøj, som sender dig en e-mail når der udbydes nye kontorlokaler.

Få besked når der kommer nye kontorlokaler på Ejendomstorvet.dk

Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk, så kan du sikre dig at dine søgeresultater bliver gemt til næste gang du besøger siden.

På den måde kan du vende tilbage og gentage din søgning efter kontorlokaler. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”.

Så snart der kommer nye matchende emner modtager du en e-mail. Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier. For at få en søgeagent skal du blot oprette din e-mailadresse og dit ønskede kodeord.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan med fordel leje et kontor?

Især iværksættere, mindre virksomheder og nyetablerede startups kan undgå de store kapitalbindinger, der findes i forbindelse med at eje et kontor i en ejendom. Ved at leje et kontor vil virksomheden altså sparre de givne omkostninger og kan i stedet bruge dette på udvikling af medarbejdere, IT, brand og mange andre ting.

Er der ledige kontorlejemål lige nu?

Uanset om du leder efter kontorleje i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt andet sted i Danmark, så kan du se alle vores aktuelle kontorer til leje i Danmark. Vi har nemlig mere end 3000 kontorlejemål lige nu!

Hvordan udlejer jeg mit kontor på Ejendomstorvet?

Det er nemt at oprette annoncer på Ejendomstorvet. Du kan læse mere om annoncering på Ejendomstorvet, hvor du også finder priser. Du kan også kontakte os på tlf. 9398 9898 og få mere information omkring dine annonceringsmuligheder.

Hvorfor er det gratis at søge efter kontorlokaler på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter et kontor til udlejning samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige kontorlokaler til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.