Se alle ledige hoteller og restauranter til leje

Leder du efter hotel til leje? Eller måske restaurant til leje? Find det hele på Ejendomstorvet, hvor du kan søge i blandt tusindvis ledige erhvervslokaler med tilknytning til mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere. Hertil giver vi dig Danmarks bedste og bredeste overblik over udbudte hoteller, restauranter og cafeer til leje i hele Danmark.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Dine chancer for at leje et hotel, leje en restaurant eller leje en cafe bliver ikke større end med Ejendomstorvet i ryggen.

På jagt efter dit nye hotel til leje?

Ejendomstorvet hjælper dig med at finde hoteller til leje over hele landet, heriblandt i de store og de små byer. Du kan altså leje et hotel, en kro eller måske har du en hel anden tilgang til, hvordan dit nye hotel skal se ud. Uanset hvad, så har vi hoteller i mange afskygninger her.

Lej hotel i storbyerne

Hvis du leder efter et hotellejemål i en specifik by, kan du med fordel søge efter hotellejemål i den pågældende by. Du kan klikke dig direkte hen til hotellejemål i Danmarks fire største byer herunder:

Røgeri med tilhørende kro til leje på Bornholm

Find en restaurant til leje

Har du en passion for at lave mad og/eller drive restaurant? Så begyndt din søgning efter ledige restaurantlokaler på Ejendomstorvet.

Vi serverer hele udbuddet af restaurantlokaler til leje for dig, så du kun behøver at lede efter restauranter til leje lige her.

At drive restaurant er særligt attraktivt for folk med en passion for mad, gastronomi og service.

Lej en restaurant

Ejendomstorvet fungerer som den erhvervsportal, der fremviser de ledige restauranter fra hele Danmark. Erhvervsmæglerne er dem, der udbyder de ledige restaurantlokaler til leje du ser på Ejendomstorvet.

Derfor anbefaler vi altid, at du tager fat i den pågældende erhvervsmægler, når du har fundet en restaurant til leje, som du gerne vil høre mere om. Erhvervsmægleren kan nemlig besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring leje af restauranten, restaurantens beliggenhed og faciliteter.

Restauranter til leje i hele Danmark

Fordi vi dækker hele Danmark, har du også en stor mulighed for at finde den rette restaurant for dig og din forretning. Du kan med fordel vælge at specificere din søgning ind til et område, hvis du blot er interesseret i restauranter til leje i specifikke områder, kommuner og byer.

Du kan fx finde ledige restauranter i:

Overvejer du andre byer end Danmarks fire største storbyer? Så kan du bare skrive bynavnet på den by, du ønsker at drive restaurant i, og så vil du se alle ledige restauranter i den pågældende by.

Hvad bør jeg overveje, når jeg lejer en restaurant?

Der er flere områder, som du bør have kendskab til, når du har planer om at leje en restaurant - heldigvis kan du finde mange af oplysningerne lige her.

Ud fra hver restaurant til leje finder du informationer om husleje, restaurantens størrelse samt en beskrivelse af lejemålet.

Brug erhvervsmægleren til at finde den perfekte restaurant

Derudover kan du benytte erhvervsmægleren til at få svar på andre spørgsmål som fx restaurantens stand, målgruppe og tidligere brug.

Du kan også bruge mægleren til at booke en fremvisning, hvor du både kan se restauranten, området og de forbipasserende mennesker - de skulle trods alt gerne være din målgruppe.

Restaurant til leje på Ejendomstorvet

Find den rette restaurant eller hotel til leje

Det har aldrig været lettere at finde en restaurant eller et hotel til leje. Vi har jo samlet hele udbuddet her, så du har rig mulighed for at gå amok i din søgning. For at gøre din søgning mere overskuelig, kan du dog vælge at benytte filtermenuen, som du finder i venstre side.

Her kan du finde det rette hotel til leje - eller restaurant til leje - ved at justere de forskellige filtre. Filtrene består af pris, husleje, areal og mange andre parametre, som kan gøre din søgning mere specifik.

Opret en søgeagent

Har du set alle vores ledige lokaler, men uden at finde den rigtige restaurant eller det rigtige hotel? Det er nok lige på trapperne. Du bør overveje at oprette en søgeagent, som kan varetage søgningen for dig fremadrettet.

Søgeagenten vil scanne markedet for dig fremadrettet, og give dig besked på mail, hver gang der kommer en restaurant eller et hotel til leje på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fokusområder bør jeg prioritere, når jeg skal leje en restaurant?

Du kan med fordel have fokus på områder såsom:

  • Beliggenhed
  • Pris
  • Pris per kvadratmeter
  • Grundareal

Er der hoteller til leje i Danmark nu?

Der bliver jævnligt lejet og udlejet hoteller i hele Danmark. Uanset om du leder efter hotel til leje i København, Århus, Odense, Ålborg eller andet sted i Danmark, så får du det bredeste og bedste overblik over udbudte hoteller til leje på Ejendomstorvet. Find et hotel til leje og gør din leje af hotel til en realitet.

Er der restauranter til leje i Danmark nu?

Uanset om du leder efter en restaurant til leje i København, Århus, Odense, Ålborg eller et helt andet sted i Danmark, så kan du se alle aktuelle restauranter til leje i Danmark.

Hvordan får jeg automatisk besked, når der er en ny restaurant eller hotel til leje?

Du vil få besked med din personlige og gratis søgeagent, så snart der kommer et nyt hotel eller restaurant til leje. Din søgeagent oprettes let og hurtigt gennem din personlige e-mailadresse, hvorefter du indstiller den til dine valgte søgekriterier. Når søgeagenten er oprettet, vil den scanne markedet i alle døgnets timer.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige hoteller og restauranter til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter hotel og restaurant til leje , fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige hoteller og restauranter er gratis.

Hvilke udgifter kan jeg forvente, når jeg skal leje en ny restaurant eller et hotel?

Du bør forvente at skulle ligge et depositum for at leje en restaurant. Det typiske depositum er ofte tre måneders husleje, men det afhænger af aftalen mellem dig og udlejer. Derudover skal du selvfølgelig også lægge en måneds husleje.