Erhvervsgrunde til leje

Velkommen til Danmarks førende erhvervsportal - Ejendomstorvet. Her får du et hav af muligheder for at finde grunde til leje. Vi giver dig hele udbuddet af grunde til leje fra mere end 200 erhvervsmæglere og derfor er din chance for at finde en grund også stor.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Siden 1999 har Ejendomstorvet været med til, at imødekomme efterspørgslen for at søge efter erhvervsejendomme, investeringsejendomme, erhvervslokaler og grunde via online platforme, hvortil vi som erhvervsportal igennem årene har opbygget en stor erfaring og ekspertise. Derfor garanterer vi også for, at dine søgninger efter grunde til leje bliver lagt i de bedste hænder. 

Ejendomstorvet er en erhvervsportal stiftet af foreningen Erhvervsmæglerbasen som betyder vi ikke har personlig profit i sinde. Dermed sagt så er vores fulde fokus, at give dig den bedste brugeroplevelse, den bedste datakvalitet og de bedste søgninger.
Med markedets bredeste og absolut bedste overblik over grunde til leje, så er den søgninger netop blevet meget bedre.

Erhvervsgrunde til leje i hele Danmark

Ejendomstorvet giver dig adgang til Danmarks største online database over grunde, investeringsejendomme, erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje såvel som salg. Dette er med til at maksimere dit overblik og give dig de bedste forudsætninger for, at finde grunde til leje i Danmark.

Du kan være sikker på, at hvis der er en grund til leje i specifik by, så finder du den også her på Ejendomstorvet. Du kan blandt andet finde grunde i disse landsdele:

Søg efter den rigtige grund til leje

Derudover kan du på Ejendomstorvet med fordel benytte vores filtermenu. Filtermenuen præciserer dine søgninger efter grunde til leje, så du får mest ud af dine søgninger. Filtermenuen kan registrere dine valg både efter data og søgeord. Du kan afkrydse bestemte geografiske placeringer, kvadratmeter pris, årlig leje, areal og meget mere.

Hvis dette ikke er nok, så kan du via søgeords funktionen indtaste dine egne ord og dertil få de mest relevante søgninger vist på din side. 

Vil du gerne holdes opdateret, når der udbydes nye grunde til leje? Så opret din egen personlige søgeagent på Ejendomstorvet.dk. Søgeagenten indstiller du efter dine ønskede søgekriterier, hvorefter du registrerer din tilknyttede e-mailadresse og valgfrit vælger dit kodeord.

Når søgeagenten er oprettet, så scanner den markedet for dig og kontakter dig via e-mail, når der udbydes grunde til leje. Denne funktion sparer dig tid, såvel som den sikrer dig at se annoncerne, med det samme de udbydes. Søgeagenten kan altid slettes eller ændres hvis dette ønskes.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Er grunde til leje en god ide?

En grund til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en grund. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje en grund frem for at eje den. Derfor kan en grund til leje være en god ide.

Hvor kan jeg finde grunde til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler til leje i helæe Danmark. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervsgrunde til leje i hele Danmark.