Kontorhoteller i hele Danmark

Leder du efter dit fremtidige kontorhotel, så du hurtigt kan komme i gang med dine forretningsaktiviteter? Så lad Ejendomstorvet hjælpe dig med at finde det! Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, som giver dig det fulde udbud af kontorhoteller og kontorfællesskaber i hele landet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

 Hvis du står og leder efter mulighederne for at leje kontor i et kontorhotel, så får du de bedste forudsætninger på Ejendomstorvet.

Kontorhoteller og kontorfællesskaber er mest populære i de større byer, og det er også her at udvalget vil være størst. Men vi dækker hele landet, så fortsæt endelig din søgning lige her.

Brug Ejendomstorvet til at finde kontorhoteller

Ejendomstorvet er blevet anerkendt som dansk erhvervslivs mest anvendte og foretrukne erhvervsportal. Vi giver investorer, iværksættere, virksomheder, brugere, ja faktisk alle, en mulighed for at søge helt gratis og uforpligtende i Danmarks største online database - også efter kontorhoteller og -fællesskaber.

Vi vil gerne gøre dine søgninger lette fra start til slut, så du finder et kontorhotel, som du kan leje kontor i. Selvfølgelig skal dette kontorhotel også matche med netop dine behov, men det vil vi fortælle mere om senere i teksten.

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er præcis hvad det lyder som: kontorlokaler, som man kan leje sig ind i med sin virksomhed, sin hobbyforretning, freelance projekt eller andet. I kontorhoteller får du ganske enkelt muligheden for at leje kontor i billigere og mere fleksible rammer.

Regler og aftaler om binding kan være forskellige fra udlejer til udlejer, men på Ejendomstorvet får du de nødvendige informationer om kontorlokalerne i det givne kontorhotel, uanset om du søger efter fast plads, flexplads eller et lukket kontor.

Fordelene ved at leje sig ind på et kontorhotel

At etablere sin virksomhed og leje et kontor i et kontorhotel bærer mange fordele med sig.

Et kontorhotel er ofte den billigste, bedste og mest fleksible løsning for mindre virksomheder, iværksættere og nyetablerede virksomheder.

Når man alligevel står og venter på at kaffemaskinen starter op, kan man jo lige så godt netværke lidt med de andre kontorlejere og få sparring og inputs på sine ideer og metoder og eventuelle problemstillinger. 

Hvad er forskellen på et kontorfællesskab og et kontorhotel?

Det kan være svært at vide på forhånd, hvorvidt du skal vælge et kontorfællesskab eller kontorhotel. Kontorhoteller har ofte forskellige services tilknyttet, som en del af lejeprisen, hvorimod kontorfællesskaber oftest er fælles om udgifterne forbundet med driften af lokalerne.

Derudover er det sociale aspekt også en central forskel. I både kontorhoteller og kontorfællesskaber vil du som udgangspunkt leje dig ind i åbne kontormiljøer ligesom andre virksomheder. I et kontorfællesskab er der dog et fokus på sparring, networking og samarbejde mellem de forskellige virksomheder, som ikke ligeså centreret i et kontorhotel.

Dette er de største forskelle mellem kontorfælleskaber og kontorhoteller.

Åbent areal i kontorhotel

Find det ideelle kontorhotel

Ejendomstorvet giver dig et stort udvalg af kontorhoteller, kontorfællesskaber og mindre kontorer over hele Danmark - med flest oplysninger og detaljer om de enkelte lokaler. 

Oftest ligger et kontorhotel eller kontorfællesskab i København, i Århus, i Odense eller i Aalborg, men gennem Ejendomstorvet, kan du også finde dit fremtidige kontorhotel eller kontorfællesskab i de mindre byer i Danmark.

Hvem henvender kontorhoteller sig til?

Uanset om du er en nystartet virksomhed, der skal etableres fysisk eller er en allerede etableret forretning, der bare gerne vil flytte i noget større, så er Ejendomstorvets søgeportal den mest komplette.

Ejendomstorvet dækker hele landet - og derfor kan du også se resultater for hele landet. Kontorhoteller er for tiden mest populære i storbyerne, og det er derfor også her du vil få vist flest resultater.

Kontorhotel i København

København og Indre by er den by, hvor du finder allerflest kontorhoteller. Kontorhotellerne breder sig fra Vesterbro til Amager og både beliggenhed, faciliteter og typen af kontorplads varierer ligeså meget, som de forskellige bydele i København.

København er Danmarks hovedstad og mængden af arbejdspladser er også stor. Derfor giver det også mening, men flere kontorhoteller i København, da det oftest er den billigste måde at få et kontor, der kan dække mange forskellige behov.

Find ledige kontorhoteller i København her.

Kontorhotel i Aarhus

Du finder typisk lidt færre kontorhoteller i Aarhus end i København - men samtidig flere end i Odense.

Aarhus er Danmarks anden største by og derfor er der også masser af virksomheder og erhvervsforetagender, som benytter sig af kontorhoteller i Aarhus og omegn.

Kontorhotellerne varierer meget i typer af pladser, som de udbyder. Det samme gør sig gældende for de faciliteter du kan finde på kontorhotellerne i Aarhus.

Find ledige kontorhoteller i Aarhus her.

Kontorhotel i Odense

Du finder forskelligartede kontorhoteller i Odense - både i midtbyen, men også i yderkanten af Odense.

Kontorhotellerne kan ofte byde på både faste pladser, flexpladser og lukkede kontoret. Mængden af faciliteter er også forskellig fra kontorhotel til kontorhotel.

Find ledige kontorhoteller i Odense her.

Oversigt over mulige faciliteter i dit kontorhotel

Ligesom alle mennesker er forskellige, så er kontorhoteller det også. Der er en meget stor forskel på, hvilke faciliteter der udbydes på de forskellige kontorhoteller.

Derfor anbefaler vi også, at du filtrerer din søgning ud fra de faciliteter, som du ønsker dit fremtidige kontorhotel skal inkludere.

Vi har lavet en lille oversigt over, de mest populære faciliteter, som du kan vælge til og fra i din jagt på et nyt kontorhotel:

Kontorhoteller inkluderer forskellige faciliteter

Du får også informationer om de pågældende faciliteter såsom mødelokaler, kantine, rengøring, trådløst netværk, parkering, telefonpasning og meget mere. Vær opmærksom på, at de forskellige kontorhoteller vil inkludere forskellige faciliteter, så vær særlig vaks på dette.

Dit kommende kontorhotel venter på dig

Ejendomstorvet giver dig adgang til Danmarks største online database over erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Dette medfører, at du finder dit kommende kontorhotel både hurtigere og lettere via. vores erhvervsportal.

Et kontorhotel eller kontorfællesskab adskiller sig meget fra et traditionelt kontorlejemål ved, at du nu kan fokusere på din forretning og dertil opnå en frihed fra det administrative besvær.

Lyder det som noget for dig? Så start din søgning efter dit kommende kontorhotel og oplev fordelene.

Få besked om nye annoncer vedrørende kontorhoteller

Der bliver dagligt udbudt nye kontorhoteller på Ejendomstorvet, hvilket gør det svært at holde sig opdateret på annoncerne inden for kontorhotel.

Du kan med fordel vælge at oprette din egen personlige søgeagent, som scanner markedet for kontorhotel i Danmark for dig.

Lad Ejendomstorvet finde kontorhotellet, som får dit hjerte til at banke hurtigere

Du kan oprette din søgeagent for alle byer, så dine søgninger efter kontorhotel i Odense, i København eller i Århus bliver langt lettere. 

Det betyder, at du kan læne dig tilbage og så giver søgeagenten dig besked via e-mail når en ny annonce for et kontorhotel bliver udbudt.

Søgeagenten er gratis at oprette og oprettes igennem din e-mailadresse og et valgfrit kodeord. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge et kontorhotel?

Du skal vælge et kontorhotel, fordi det giver dig mulighed for at leje kontorpladser til dig og dine kollegaer i et kontorfællesskab, hvor der er god beliggenhed, mange faciliteter inkluderet og mulighed for sparring og networking med andre virksomheder i kontorhotellet.

Hvilke faciliteter får jeg på et kontorhotel i København?

De udbudte faciliteter afhænger af det specifikke kontorhotel. Typisk vil et kontorhotel i København tilbyde faciliteter såsom:

  • WiFi
  • Print
  • Rengøring
  • Administration
  • Frokostordning og kantine
  • Telefonordning og reception
  • Booking af mødelokaler
  • Eventuelt parkering og fitness

Klik ind på Ejendomstorvet og find kontorhotel ved at sorter efter dine ønskede faciliteter.

Hvordan finder jeg det rette kontorhotel?

For at finde det helt rigtige kontorhotel til dig, kan du med fordel sortere fin søgning ud fra dine ønsker og behov. Derfor kan du med fordel tage stilling til, hvorvidt du vil have en flexplads, en fast plads eller et lukket kontor. Du bør også overveje, hvilke faciliteter du ønsker, at kontorhotellet skal have. Når du har indtastet dine ønsker i vores søgemaskine, vil du kun få vist relevante resultater, der passer til dine behov. Du kan også indstille dine ønsker for pris, beliggenhed og meget mere

Hvad er forskellen på en fast plads og en flexplads i et kontorhotel?

Både den faste plads og flexpladsen finder du i et åbent kontormiljø, hvor der kan sidde flere forskellige virksomheder sammen. Med den faste plads, vil du altid have den samme faste plads på kontorhotellet med det samme skrivebord. Med en flexplads derimod, er du altid garanteret en siddeplads, men du vil ikke nødvendigvis have den samme plads eller det samme skrivebord hver dag

Kan man sortere efter pris, type af kontorplads og størrelse, når man søger efter kontorhotel?

Ja det kan du sagtens. Du kan nemlig søge efter kontorhoteller ud fra særlige kriterier såsom pris pr. plads, faciliteter, beliggenhed og hvorvidt du ønsker en flexplads, en fast plads eller et lukket kontor.