Find ledige kontorlokaler til leje i Århus

Velkommen til Ejendomstorvet, hvor du får markedets udbud af kontor til leje i Århus - Smilets by. Her kan du se de nyeste ledige kontorlokaler, aktuelle kontorlokaler og ledige kontorlejemål i Århus og omegn, så du kan finde et ledigt kontor at drive forretning i.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal for både erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme, kontorlokaler og kontorhoteller, så derfor håber vi også, at du finder et nyt kontor i Århus allerede i dag.

Find kontor til leje i Århus

Når du er på udkig efter århusianske kontorlejemål, skal du blot lede lige her på Ejendomstorvet. Vi har samlet kontorer, kontorlokaler og kontorejendomme på én og samme side, så du nemt og hurtigt kan finde de helt rigtige lokaler i det rette kontor i Århus på en attraktiv adresse.

I Århus findes der mange forskellige kontorlokaler: nogle er ældre og charmerende kontorlokaler, mens andre er et nyistandsat kontor med lyse lokaler og et mødelokale. Fordi kontorerne varierer i udsende, pris, størrelse og beliggenhed, burde der også være ledige kontorlokaler, som passer til dig din virksomhed og dine ønsker.

Hvorfor leje kontorlokaler i Århus?

Århus er Danmarks næststørste by og den største by i Jylland. Århus er en by i vækst - både når det kommer til indbyggere, arbejdspladser og erhvervsområder.

I Århus finder du både seværdigheder, havneområdet, centrum og mange øvrige erhvervs- og beboelsesområder. Derudover er der en fin infrastruktur til og fra Århus - blandt andet Aarhus Syd Motorvejen, Molslinjen og god offentlig transport med tog og busser.

Kontorets beliggenhed spiller en rolle

Hvor du placerer dit kontor spiller en rolle for dig og din virksomhed. For det første siger området noget om dig og din virksomhed, og transportmulighederne til- og fra kontoret er også vigtig for dine medarbejdere.

Kontor til leje i Århus Centrum

Århus C består af havneområdet, Marselisborg, Langenæs, Vestre Ringgade og Trøjborgvej. Århus centrum kan yderligere inddeles i fem områder:

Er du ikke interesseret i et kontor i hjertet af Århus, kan du også finde kontor lokaler til leje i resten af Århus.

Kontorlokale i Århus Centrum

Er du på udkig efter et stort eller lille kontor til leje?

Kontorlokalerne varierer i størrelsen, og derfor giver det selvfølgelig også god mening at finde et ledigt lejemål, som passer i størrelsen. Er kontorlokalet for småt, vil du have for lidt plads til dine medarbejder, mens du vil betale for ledige kvadratmetre, hvis dit kontorlokale er for stort.

Forsøg derfor at regne ud, hvor meget plads du i virkeligheden behøver for at skabe de bedste rammer for kontoret.

Pris og husleje for kontorlejemålet

Prisen og huslejen for dit kontorlejemål skal betales hver eneste måned, så derfor skal du også finde et kontor, som har den rette prisklasse. Priserne for kontorlokaler til leje i Århus varierer, men som udgangspunkt vil prisen være højere jo større lokalet er, og jo tættere på Århus Centrum du kommer.

Giver det mening at leje et kontor i Århus?

Vi har allerede fastslået at Århus er et godt og spændende miljø at drive forretning i. Derfor kan vi nemt og hurtigt sige ja til, at Århus er et godt sted at lede efter ledige kontorlejemål i.

Derudover er der flere forskellige fordele ved at leje et kontor i stedet for at købe kontorlokalet.

Kontorleje giver fleksibilitet

At leje ledige kontorer giver dig en fleksibilitet, som du ikke vil have som ejer. Du har nemlig mulighed for nemt at tilpasse dig din virksomheds situation: måske har du brug for større eller mindre kontorlokaler som følge af flere eller færre medarbejdere? Måske vil du hellere have dit kontorlejemål i et andet området end det nuværende?

Mulighederne for at ville have nye kontorer er altså mange, og som lejer skal du ikke bekymre dig om at sælge det gamle kontor inden du finder et ny.

Markedet ændrer sig hele tiden

Du har sikkert opdaget at der er op- og nedgang i markedet ganske ofte, og det samme gælder selvfølgelig for udvalget af kontorlokaler. I nogle perioder er der et kæmpe udvalg af kontorer og kontorpladser og i andre perioder kan det være svært at finde et erhvervslejemål, som passer din virksomheds behov.

Som lejer skal du ikke stå med hovedpinen om, hvorvidt du kan udleje kontorlokaler eller ej - det er nemlig udlejers job.

Kontorleje giver økonomisk overblik

Et kontor til leje i Århus giver dig et godt økonomisk overbliv, da du ikke skal afsætte penge til uforudsete udgifter på samme måde som ejeren af kontorejendommen. Du har et fast budget med en fast husleje, hvori drift er inkluderet.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om tab af penge ved et salg af kontoret.

Kontorlokale til leje i Århus

Lej kontor, kontorhotel eller kontorfællesskab

På Ejendomstorvet finder du både kontorlokaler til leje, kontorhoteller og kontorfællesskaber. På denne side ser du alle kontorer og ledige lejemål, mens du oppe i søgeboksen kan vælge kontorhotel i Århus, som vil vise dig både kontorhoteller og kontorfællesskaber.

Hvad er et almindeligt kontorlejemål?

Der er mange kontorlokaler her på siden, som er til eget brug. Dette betyder, at du finder et kontor til leje i Århus, som du lejer dig ind. Herefter står du selv for indretning og inventar i de nye lokaler. Med et kontor til leje har du altså dit erhvervslejemål for dig selv og din virksomhed.

Hvad er et kontorhotel i Århus?

Et kontorhotel er en fælles kontorejendom, hvor flere virksomheder lejer enten en kontorplads eller et lukket kontor i det åbne kontormiljø. I denne type lejemål, får du altså ikke konkrete lokaler, men derimod kontorpladser til dig og dine medarbejdere.

Herudover er der inkluderet forskellige faciliteter, som fx kan være Wi-Fi, gratis p-pladser og fælles mødelokaler. Et kontorhotel er ideelt til dig som ikke behøver faste lokaler, men blot kontorpladser til dig og dine medarbejdere til erhvervsmæssig brug.

På et kontorhotel i Århus kan du både finde kontorpladser af typerne: Fast plads, flexplads og et lukket kontor.

Fast plads i et kontorhotel

Den faste plads betyder, at du lejer den samme plads på det samme skrivebord hver eneste dag for dig og eventuelt pladser til dine medarbejdere.

Flexpladser i kontorhotellet

Flexpladser betyder, at du altid er garanteret en kontorplads, men at du ikke behøver at sidde ved det samme skrivebord hver dag. Den ene dag har du måske en vinduesplads og den næste har du måske en plads nær kaffemaskinen, et mødelokale eller noget tredje.

Lukket kontor i et kontorhotel

Det lukkede kontor bliver ofte benyttet af chefer eller andre, som gerne vil have et de helt rette kontorlokaler, hvor de kan lukke døren efter sig, mens de samtidig er en del af det åbne kontormiljø, som kontorhoteller skaber. På denne måde kan du både deltage i fællesskabet eller lade vær, hvis du hellere vil lukke dørene bag dit lejemål.

Kontorfællesskab i Århus

Der kan nogen gange opstå forvirring omkring, hvad forskellen er på et kontorhotel og et kontorfællesskab. Det er ganske forståeligt, da koncepterne også minder meget om hinanden. Dog er den helt centrale forskel dog, at du i et kontorfællesskab forventes at sparre og networke med de øvrige virksomheder - og eventuelt samarbejde om projekter, hvis der er et godt match.

Ligesom på kontorhoteller kan der være en stor forskel på de inkluderede faciliteter fra det ene kontorfællesskab til det næste kontorfællesskab i Århus, så undersøg gerne, hvilke faciliteter du vil have inkluderet.

Gør din søgning efter kontorer til leje i Århus nemmere

Det har næsten aldrig været lettere at finde ledige lokaler end det er i dag, da der både er mange kontorlokaler, da der kommer mange nye kontorlokaler til og da interessen for kontorer til leje er stor. Måske lyder det paradoksalt, at det ikke har været nemmere at finde et ledigt kontorlokaler, når der er flere.

Men bare rolig, vi har lavet en filtermenu, som gør din søgning både effektiv, nem og hurtig.

Brug søgefunktionen til at finde kontorlokaler til leje

Filtermenuen og søgefunktionen finder du oppe i venstre side, og her kan du indstille forskellige filtre og parametre, som vil afgrænse din søgning. Formålet med afgrænsningen er, at du herefter kun vil se de lokaler, som passer til din søgning efter nye kontorlokaler.

Når du bruger filtermenuen til at finde et kontor til leje i Århus, kan du søge ud fra følgende kriterier:

Opret en søgeagent og få besked når der kommer et nyt kontorlejemål i Århus

Du kan vælge at oprette en søgeagent, hvis du fortsat er interesseret i at finde kontorlokaler til leje. Søgeagenten er et gratis værktøj, som vil sætte Ejendomstorvet til at skanne markedet hver dag for nye kontorlejemål, så du slipper for at gennemgå de mange kontorlejemål hver eneste dag.

For at oprette en søgeagent, skal du oprette dig med din e-mail og et selvvalgt kodeord. Herefter indstiller du din søgekriterier for kontorlokalet, og nu vil Ejendomstorvet fremsende dig en mail, så snart der kommer et nyt kontor på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Er der mange kontorlejemål i Århus lige nu?

Der er massevis af ledige kontorlejemål i Århus. Du kan se ledige kontorlejemål i Århus her.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter kontorlejemål i Århus mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Kan jeg finde et ledigt kontorlokale i Århus

Du kan finde massevis af kontorlokaler til leje i Århus. Vi udbyder erhvervslokaler og kontorlejemål i hele Århus - også i centrum, hvor du finder Vesterbro, Frederiksbjerg, Århus Havn osv.

Er kontorlokaler til leje en god ide?

Et kontorlejemål giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i et kontorlokale eller en kontorejendom. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje et kontorlokale frem for at eje den. Derfor kan et kontorlejemål altså være en god ide.

Se Kontor til leje her: