Kontor til leje i Københavns omegn

Er du på udkig efter et kontor til leje i Københavns omegn? Så er du kommet til det rigtige sted. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, hvor vi har mere end 200 mæglere tilknyttet, hvilket garanterer dig det bredeste og bedste udvalg af erhvervslejemål til kontor, ledige kontorlokaler til salg samt kontorlejemål i Københavns omegn og resten af Danmark.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Københavns omegn er et stort område, og derfor finder du også mange kontorlokaler og lejemål i dette område.

Mange kontorlokaler til leje i Københavns omegn

Der er mange kontorlejemål i Københavns omegn, som dækker over området omkring København:

Hvorfor vælge et kontor til leje i den Københavnske omegn?

At der er mange kontorlokaler i Københavns omegn er intet under, når området dækker så mange forskellige kommuner. Dette giver også et kæmpe udvalg af forskellige kontorlokaler - både i pris, størrelse, udseende og beliggenhed.

Hvad vil du betale for dit kontorlejemål?

Prisen for dit kontorlejemål er en væsentlig faktor for dit budget. Fordelen ved et kontor i Københavns omegn er, at du ofte kan finde et billigt kontor - eller i hvert fald billigere end inde i centrum af København.

Både kontorets størrelse og placering påvirker kontorlokalets pris - jo større og jo tættere på København, jo mere koster kontorlokalerne.

Størrelsen på dit lejemål til kontor

Størrelsen på dit kontorlokale er også et vigtigt paramenter for dig, din virksomhed og dine medarbejdere. Er kontorlokalet for småt vil du ikke have nok plads til dine medarbejdere, et mødelokale eller noget helt tredje.

Er kontoret derimod for stort, vil du ende med at betale for kvadratmeter du ikke benytter.

Vælg kontorer til leje, som afspejler din forretning

Et kontor kan sige meget om din virksomheds udtryk, så derfor bør du overveje, hvad du ønsker for dit kontorlokale. Måske skal lejemålene være et nyistandsat kontor, et lyst kontor, et kontorlokale med et mødelokale.

Vælg den rette beliggenhed for et kontor til leje

Beliggenhed spiller selvfølgelig også en stor rolle for dine nye kontorlokaler. Alle kommuner i Københavns omegn har fordelen, at de ligger tæt på centrum, men uden at være inde i centrum. Dette giver større diversitet i lejemålenes størrelse, pris osv.

Derudover bor der rigtig mange mennesker i de forskellige kommuner, og derfor er der også potentiale for stor arbejdskraft.

Nye lokaler til lager på attraktiv adresse i KBHs omegn

Fordele ved et kontor til leje i Københavns omegn

At leje et kontor kan give mening for mange, når de søger efter nye kontorlokaler. Et kontor til leje kommer nemlig ofte med følgende fordele:

  1. Det er økonomisk fordelagtigt, hvis de har planer om at flytte fra ét kontorlejemål til et andet inden for fem år
  2. Det er nemt at budgettere et kontorlokale til leje
  3. Det er fleksibelt, hvis du har brug for et kontorlejemål i en anden størrelse, prisklasse eller placering
  4. Du skal ikke bekymre dig om markedsværdien for kontorejendommen
  5. Du kan nemt og hurtigt finde et ledigt kontorlokale, hvis din virksomheds behov ændrer sig

Kontorleje, kontorhotel eller kontorfællesskab

Som udgangspunkt er der tre primære måder, at leje kontor på. Det første omhandler at finde et kontorlokale til leje, som kun bruges og lejes af dig og din virksomhed. Det andet er at leje en kontorplads i et kontorhotel og det tredje er at leje en plads i et kontorfællesskab.

Lej kontor til at drive forretning i

Denne form for kontorleje, hvor du lejer et kontor til dig og dine medarbejdere, er den mest gængse. Her lejer du kontoret og står selv for inventar og indretning.

Ledigt kontor i Københavns omegn

Kontorhoteller i Københavns omegn

Når du lejer dig ind på et kontorhotel, lejer du en eller flere kontorpladser til dig og dine medarbejdere fremfor konkrete lokaler. Der er flere forskellige virksomheder, som benytter sig af udlejning af kontorpladser i et kontorhotel, og disse kontorpladser er oftest i et åbent kontormiljø - fælles for virksomhederne.

De fleste kontorhoteller udbyder både faste kontorpladser, flexpladser og/eller lukkede kontorer. Derudover inkluderer et kontorhotel også gerne forskellige faciliterer, såsom et fælles mødelokale, gratis p pladser, WiFi, kaffe osv. Vær opmærksom på, hvilken form for faciliteter der er tilknyttet til det specifikke kontorhotel.

Kontorfællesskab i Københavns omegn

Et kontorfællesskab minder i stor grad om et kontorhotel: åbne kontormiljøer, flere forskellige virksomheder, som lejer sig ind samt forskellige tilknyttede faciliteter.

Den store forskel på et kontorfællesskab og et kontorhotel er, at de forskellige virksomheder er forventet at samarbejde, sparre og networke i et kontorfællesskab. Flere spændende projekter er altså opstået på tværs af virksomheder i kontorfællesskaber over hele landet.

Ledige kontorer i Københavns omegn er populære

De mange kontorlejemål og aktuelle kontorlokaler i Københavns omegn oplever en stor interesse fra potentielle lejere. Beliggenhed, pris og de mange forskelligheder, du kan finde i de ledige lokaler spiller en stor rolle i deres popularitet.

Kontorer til leje fra mere end 200 erhvervsmæglere

På Ejendomstorvet finder du ledige kontorlejemål, kontor lokaler og erhvervslejemål fra mere end 200 erhvervsmæglere. Erhvervsmæglerne er fra hele landet og fra såvel store som små mæglerkæder og forretninger. Derfor får du også det fulde udbud med de nyeste ledige kontorlokaler.

Brug søgefunktionen til at finde de helt rigtige lokaler

Med vores filtermenu kan vi gøre din søgning nemmere, hurtigere og mere effektiv. Med filtermenuen kan du justere din søgning ud fra forskellige parametre, såsom årlig husleje inkl drift, størrelse, beliggenhed osv.

Når du indstiller disse parametre, vil du kun se relevante kontorlokaler fremfor alle kontorer.

Få besked om ledige kontorer

Med en søgeagent vil du få besked når vi får nye kontorlokaler på Ejendomstorvet. Alt du skal gøre for at få en gratis søgeagent er at oprette dig med din e-mail.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter kontorlokaler til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er en forening, som er sat i verden til at få efterspørgsel og udbud til at mødes - herunder ledige lejemål og kontorlejemål i Københavns omegn. 

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter kontorlokaler til leje mere overskuelig ved at sortere ud fra areal, lokaletype og husleje og meget mere.

Hvordan finder jeg de rette kontorlokaler til leje?

Du finder det rette kontor til dig og din virksomhed ved at søge på Ejendomstorvet - Danmarks førende erhvervsportal med massevis af kontorlokaler i København og omegn. Du kan nemt specificere din søgning og oprette en gratis søgeagent, som orienterer dig om kontorlokaler til leje.

Er kontorlokaler til leje en god ide?

Et kontorlokale til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i et kontor. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved et kontorlejemål frem for at eje kontoret. Derfor kan et kontorlejemål være en god ide.

Hvor kan jeg finde erhvervslokaler til kontor henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige kontorlejemål, kontorlokaler og lejemål til kontor i hele Danmark. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over kontorlokaler i hele Danmark og Københavns omegn.

Hvor kan jeg udleje mine kontorlejemål henne?

Vil du finde en erhvervsportal til at stå for udlejning af dit kontor og erhvervslokaler? Så kan Ejendomstorvet hjælpe dig. Vi har flere hundrede tusinde besøgende, som blandt andet leder efter kontorlokaler og lejemål. Se mere om, hvordan du kan fremleje dine erhvervslokaler og konkrete lokaler på Ejendomstorvet.