Erhvervslokaler til salg

Velkommen til Ejendomstorvet, hvor du finder erhvervslokaler, virksomhedslokaler og erhvervsejendomme til salg i hele Danmark. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, og derfor kan du også finde det helt rigtige lokale til dig og din virksomhed. På Ejendomstorvet udbyder vi nemlig både lokaler til kontor, butik, hotel, restaurant, lager og meget andet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Det er helt gratis og uforpligtende at søge via Ejendomstorvet, ligesom du også frit og gratis kontakte den ansvarlige erhvervsmægler for det givne erhvervslokale til salg. 

Find erhvervslokaler til salg 

Her på siden præsenterer vi dig for ledige erhvervslokaler til salg i hele landet. Med tusindvis af virksomhedslokaler og nye erhvervslokaler, får du et stort udvalg af mange forskellige slag erhvervslokaler. Herunder kan du se nogle af de typer af virksomhedslokaler, som du kan finde her på siden.

Grunde til salg

Vi har lige nu allerflest grunde til salg på Ejendomstorvet, og interessen for en spændende projektgrund, byggegrund eller måske endda en grund til et boligprojekt er ligeledes stor. Se alle grunde til salg i hele Danmark lige her.

Lager og produktionslokaler til salg

Lager og produktionslokaler er endnu en kategori, som får meget opmærksomhed af vores lokalesøgende, der leder efter erhvervslokaler til salg. Du kan både finde lager, lagerhaller, lagerbygninger, produktionslokaler og produktionsejendomme her på siden. Du finder derudover også værksteder og autoværksteder under lager- og produktion.

Se alle lager- og produktionslokaler til salg lige her.

Køb lokaler fra +200 mæglere - blandt andet lagerlokaler

Butik til salg

Du kan også finde mange ledige butikslokaler til salg på Ejendomstorvet. Butikker er særligt populære i storbyerne og områder omkring centrum af de forskellige byer rundt i landet.

Kontor til salg

Den sidste kategori vi vil fremhæve er kontorlokaler til salg. Disse har også en stor popularitet rundt omkring i hele landet. Du kan se alle Ejendomstorvets kontorlokaler til salg lige her.

Udover ovenstående kategorier, kan du også finde ledige hoteller, restauranter, klinikker, blandet bolig og erhverv samt mange andre virksomhedslokaler til salg.

Hvorfor vælge virksomhedslokaler til salg

Der er mange gode årsager til, hvorfor du skal vælge virksomhedslokaler til salg fremfor virksomhedslokaler til leje. Som udgangspunkt er det en god idé, rent økonomisk, hvis du har planer om at blive i dine erhvervslokaler i mere end 5-7 år.

Derudover er der også følgende fordele ved at købe erhvervslokaler:

Lad Ejendomstorvet stå for det kedelige

I stedet for at du skal sidde i tide og utidige og lede efter erhvervslokaler til salg, så lad Ejendomstorvet holde dig automatisk opdateret. Ved at oprette en gratis søgeagent, vil du få besked per mail, hver gang vi får nye lokaler en eller en ny ejendom, som matcher dine ønsker og behov.

Det eneste den skal bruge, er din mailadresse og ønskede kodeord. Hvis du ønsker at slette eller ændre din søgeagent, er dette muligt til hver en tid. Det har dog aldrig været lettere at holde sig opdateret end nu. 

Hvorfor bruge Ejendomstorvet til at finde lokaler til salg?

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, som betyder vi har mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere og dertil tusindvis af erhvervslokaler og virksomhedslokaler, som kun venter på dig. Vi er en erhvervsportal med fingeren på pulsen, som betyder vi altid er opdaterede og kan holde dig opdateret.

Derfor er det også med stort smil, at vi kan fortælle dig, at dine søgninger er i Danmarks bedste hænder. Her bliver du altså mødt af ekspertise og erfaring, som har medført til en overskuelig erhvervsportal fyldt med datakvalitet af højeste skuffe. Derfor vil du også opleve en enestående brugeroplevelse, når du skal finde ledige lokaler i hele Danmark.

Køb lokale til restaurant

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg eje i stedet for at leje?

Hvis du har tænkt dig at eje lokalet i mere end 5-7 år, kan det oftest betale sig at eje lokalet. Fordelen ved at eje et lokale i stedet for at leje det er, at du slipper for at betale husleje, der er penge lige ned i udlejerens lomme. Derudover skal du ikke betale et depositum, som du kan risikere ikke at få tilbage.

Er det en investering at købe lokaler til salg?

Man binder mange penge i køb af fast ejendom, men til gengæld skal du ikke betale for leje af et kontor, som med tiden kan stige og vise sig at være en dårlig forretning. Derudover vil køb af fast ejendom også være en langsigtet vej til velstand, da ejendomspriserne historisk set er steget gennem årene. Dertil ønsker mange forretningsejere også at være ”herre i eget hus”, så du kan renovere og dekorere som du vil. Din husleje vil dertil også være fast i form af dit lån.

Hvilke typer lokaler kan jeg købe?

Uanset om du leder efter lokaler til butik, klinik, kontor, hotel, restaurant, værksted, lager eller produktion – så kan du købe dem her. Vi har alle typer lokaler, og du kan nemt og hurtigt sortere i lokaletyper på vores side.

Hvordan finder jeg et ledigt lokale til salg?

Tjek Ejendomstorvets erhvervsportal, hvor du finder du et stort udvalg af erhvervslokaler til salg. Finder du et lokale til salg, du synes er interessant, kan du kontakte den erhvervsmægler, som udbyder ejendomme for mere information og kan tilbyde en fremvisning.

Hvilke typer lokaler findes der på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet har vi både lokaler til leje, lokaler til salg og investeringsejendomme. Vælg mellem kontor, lager, butik, restaurant, hotel, produktionslokaler, klinik og meget mere. Se udvalget fra mere end 200 af landets førende erhvervsmæglere her.

Kan jeg søge lokaler til salg ud fra størrelse, pris og lokaletype?

På Ejendomstorvet kan du søge efter ledige lokaler til salg ud fra størrelse og areal, ligesom du også kan søge ud fra pris og husleje. Derudover kan du også nemt og hurtigt vælge den lokaletype, som du leder efter - fx. lager, butik, produktionslokale eller noget helt andet.

Er der lokaler og ejendomme til salg i Danmark nu?

Der bliver jævnligt købt og solgt lokaler og erhvervsejendomme i hele Danmark. Uanset om du leder efter et erhvervslokale eller en erhvervsejendom til salg i København, Århus, Odense, Ålborg eller andet sted i Danmark, så får du det bredeste og bedste overblik over udbudte lokaler og ejendomme til salg på Ejendomstorvet. Find en ejendom eller et lokale til salg og gør det til en realitet.