Ledige erhvervsgrunde til salg i hele Danmark

Her på siden kan du finde erhvervsgrunde til salg i hele Danmark. Vi har samlet samtlige grunde til salg fra mere end 200 erhvervsmæglere i Danmark. Derfor er det med stor glæde, at vi kan byde dig velkommen til Danmarks førende erhvervsportal: Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Her får du muligheden for at gå på opdagelse i Danmarks største marked indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme, grunde og investeringsejendomme. Det er blandt andet også derfor, at vi på Ejendomstorvet tilbyder dig markedets bedste, bredeste og mest overskuelige overblik over grunde til salg i Danmark.

Grunde til salg på Ejendomstorvet

Leder du efter en grund til salg, så er Ejendomstorvet det oplagte valg, hvilket vi også vil fortælle mere om i et senere afsnit. Men inden da, vil vi lige gennemgå de forskellige grunde, du blandt andet kan finde her på siden.

Mindre byggegrund til salg i boligområde

Køb grunde

Grund til salg er det brede begreb og dækker tit over grunde, der kan bruges til flere forskellige formål, såsom lager, transportvirksomhed, bolig osv.

Erhvervsgrund til salg

Erhvervsgrunde vil, som navnet også angiver, blive brugt til erhverv og virksomhedsformål. På denne type grund, skal du altså ikke opføre bebyggelse og ejendomme til private formål.

Byggegrunde til salg

En byggegrund til salg er en grund, som er modnet til bebyggelse. Det betyder, at den er en del af lokalplanen og det er bestemt, hvilken form for ejendom, du må bygge på den pågældende byggegrund til salg.

Projektgrund til salg

En projektgrund er i det store hele det samme som en byggegrund. Det vil sige en tom grund, hvor du har nogle rammer for, hvad dit byggeprojekt må blive til.

Grundareal til boligbebyggelse

Med et grundareal til boligbebyggelse får du en grund til salg, som du kan bruge til at bygge boliger.

Hvad kan jeg bruge en grund til?

Hvad du kan og skal bruge din nyfundne grund til, kommer an på flere forskellige faktorer: hvad er dine ønsker og hvad må grunden bruges til.

Der er mange som leder efter en grund til salg i Danmark, fordi de skal drive virksomhed inden for disse områder:

Find erhvervsgrunde til salg i hele Danmark

På Ejendomstorvet finder du oplysninger om aktuelle og kommende grunde til erhverv, bolig, kontor, lager, industri, værksted m.m.

Uanset hvor i Danmark du leder efter en grund, så kan du finde dem lige her; vi har nemlig erhvervsgrunde i alle landets hjørner. Der kan være fordele og ulemper ved at finde grunde til salg i både de større og mindre byer, så hvorvidt du vil finde en erhvervsgrund i en storby eller en af de lidt mindre, er helt og aldeles op til dig.

Er du på jagt efter en grund i én af Danmarks fire største byer, så kan du få overblikket herunder:

Vil du hellere se erhvervsgrunde i andre byer, så benyt blot vores søgefunktion eller filtermenu i venstre side.

Projektgrund til salg med tilhørende bygning

Hvorfor bruge Ejendomstorvet til at finde en erhvervsgrund til salg?

Foreningen Erhvervsmæglerbasen grundlagde Ejendomstorvet i 1999, hvor vi siden har været i rivende udvikling. Denne fremgang betyder også at Ejendomstorvet nu summer af erfaring og ekspertise, hvortil vi har stort fokus på at give dig en enestående brugeroplevelse, i forbindelse med dine søgninger efter grunde til salg.

Vi har lagt blod, sved og tårer i erhvervsportalen, som nu indeholder høj datakvalitet, suveræne søgefunktioner og et hav af annoncer.

Skal du købe en grund, kan du på Ejendomstorvet søge imellem et stort udvalg. Vi har nemlig et stort udvalg af byggegrunde til salg i hele Danmark, som du efterfølgende kan bruge til erhverv.

Den rette grund til salg findes her

Fordi der er mere end 300 ledige grunde på Ejendomstorvet, er du sikret et stort udvalg. Det betyder dog også, at der er rigtig mange grunde at vælge mellem, hvilket kan være en tidskrævende proces. Derfor har vi lavet en filtermenu, som du finder i den grønne boks i venstre side.

I filtermenuen kan du filtrere din søgning ud fra blandt andet pris, beliggenhed og størrelse. På denne måde kan du frasortere de grunde, som ikke opfylder dine krav, behov og ønsker.

Når du har brugt filtermenuen, burde din søgning gerne være en del nemmere at gå til. Derfor anbefaler vi altså altid, at du lige bruger et par sekunder på at indstille disse filtre, så du i sidste ende kan spare en masse tid på at scrolle igennem grunde.

Køb grunde

Vil du have besked når der kommer nye grunde til salg i dit område? Ved hjælp af vores søgeagent kan du gemme søgninger. Herefter får du tilsendt en e-mail med et link, når der kommer nye emner, der opfylder dine søgekriterier.

På den måde kan du agere hurtigt på nye emner der har din interesse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe grunde?

Du kan købe grunde i hele Danmark på ejendomstorvet.dk. Vi tilbyder det fulde overblik, og er derfor også Danmarks førende portal. Som Danmarks førende portal kan du også købe grunde over hele landet: lige fra grunde til salg i den pulserende metropol til grunde i de små, charmerende flækker i Danmarks afkroge.

Hvordan finder man en grund til salg?

Du finder nemmest din nye grund ved at gå ind på ejendomstorvet.dk. Her vil du se hele markedet udvalg fra mere end 200 mæglere, og du kan nemt sortere ud fra kriterier som beliggenhed, areal, pris mm.

Hvorfor bør man købe en grund?

Du kan med fordel se køb af en grund som en god investeringsmulighed. Yderligere kan du selv bestemme om du kun vil bygge boligejendom på grunden, en erhvervsejendom på din grund eller bruge grunden til blandet bolig og erhverv. Mulighederne er i hvert fald mange, når det kommer til vision, byggemuligheder og indretning, når du køber en grund til salg.

Hvorfor kan jeg gratis søge efter grunde til salg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet er det gratis at søge efter ledige grunde til salg, da vi er en forening uden personlig profit. Vi har mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere tilknyttet, så du er garanteret det bedste udvalg - helt gratis.

Kan man sortere efter pris og størrelse, når man søger efter grunde til salg?

På ejendomstovet.dk kan du nemt og hurtigt sortere din søgning ud fra forskellige parametre, såsom pris, størrelse, beliggenhed og meget mere. Find hurtigt din nye og ideelle grund her