Find værksteder til salg

Vi byder dig hjertelig velkommen på Ejendomstorvet, hvor du kan finde over 100 værksteder til salg. Som Danmarks førende erhvervsportal får du det fulde udbud fra mere end 200 af landets dygtigste og mest kompetente erhvervsmæglere, som kan hjælpe dig med at finde det perfekte værksted til salg. Med andre ord, så får du altså markedets bedste, bredeste og mest overskuelig overblik over udbudte værksteder til salg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Din søgeproces bliver uden tvivl lagt i de bedst tænkelige hænder hos Ejendomstorvet.

Foreningen Erhvervsmæglerbasen grundlagde Ejendomstorvet tilbage i 1999, hvor det siden har oplevet en rivende udvikling.

I dag er vi en erhvervsportal, som har fokus på dig, dine søgninger og vores mange erhvervsmæglere. Det har betydet, at vi oplever mere og mere trafik i takt med flere annoncer, flere brugere og flere mæglere.

Ejendomstorvet er for dig, som mangler rum til din udvikling indenfor erhvervslokaler, erhvervsejendomme, investeringsejendomme eller grunde. 

Find værksteder til salg i hele Danmark

Ejendomstorvet dækker markedet for værksteder til salg i hele Danmark. Du får adgang til Danmarks største online database over erhvervslokaler og erhvervsejendomme hvortil du kan søge specifikt efter fx "værksted til salg". Der er utallige muligheder og nærmest kun dig som sætter grænserne.

Du kan blandt andet bruge vores søgeords funktion eller filtermenu til at optimere din søgeproces efter værksteder til salg. Filtermenuen og søgeordsfunktionen er med til at indsnævre og præcisere dine søgninger efter værksteder til salg, så du får mest ud af din tid på Ejendomstorvet.

Autoværksted til salg

Hvad kan jeg bruge et værksted til?

Der er mange forskellige ting og funktioner, du kan bruge dit nye værksted til.

Er du fx mekaniker, håndværker, kunstner eller lignende, kan du med fordel søge efter et autoværksted, et snedkerværksted eller et værksted til billedkunst, smykkearbejde osv.

Kan jeg søge specifikt efter fx autoværksted til salg?

Du kan nemt sortere din søgning efter en mere specifik værkstedstype, som fx autoværksted til salg.

Du har allerede indsnævret din søgning ind på værksted til salg, men hvis du gerne kun vil se autoværksteder til salg, så kan du med fordel skrive ”autoværksted” ”autoforhandler” osv. i søgefeltet.

Oplev fordelene ved søgeagenten

I forbindelse med din søgning efter værksted til salg, så kan du opleve fordelene ved at have din egen personlige søgeagent. Søgeagenten er til dig, som gerne vil spare tid og besvær, men stadigvæk havde det optimale ud af dine søgninger.

Du indstiller din søgeagent igennem din e-mailadresse og beskriver dine søgekriterier, hvorefter søgeagenten scanner markedet for dig i alle døgnets timer. Når et værksted til salg bliver udbudt, så får du direkte besked på din tilknyttede e-mailadresse.

Det har aldrig været lettere at holde sig opdateret. Søgeagenten er altid mulig at slette eller ændre, hvis dette ønskes.

Værksted til salg

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg bruge et værksted til salg til?

Der er mange forskellige brugsmuligheder for et værksted. De fleste erhvervsværksteder bliver brugt til:

  • Autoværksted
  • Tømrer- eller snedkerværksted
  • Værksted til kunst
  • Værksted til design

Hvilken beliggenhed bør jeg vælge til mit værksted?

Der er ikke nogen regel for, hvor dit værksted bør ligge. Men du kan med fordel indtænke, at beliggenheden skal afspejle, hvad du tænker at bruge dit værksted til. Hvis du for eksempel skal have et autoværksted, kan det med fordel ligge i et erhvervsområde, hvor bilerne let kan komme til og fra. Skal dit værksted derimod bruges som et kreativt værksted, hvor du gerne vil have kunder ind fra gaden, kan du med fordel placere det i en storby eller en større provins.

Hvordan finder jeg et ledigt værksted til salg?

Tjek Ejendomstorvets udvalg af værksteder til salg. Finder du et værksted, du synes er interessant, kan du kontakte den erhvervsmægler, som udbyder ejendommen for mere information.

Kan jeg søge ud fra lokaletype, størrelse og pris?

Du kan nemt og hurtigt søge ud fra forskellige faktorer såsom pris, størrelse og lokaletype på Ejendomstorvet. Du kan fx søge efter et lager, et kontor, en butik, et produktionslokale, et værksted eller noget helt andet.