Find ledige lager- og produktionslokaler til salg

Er du på udkig efter et lager, en lagerhal eller måske en hel lagerbygning til til salg? Eller måske leder du efter et produktionslokale til salg? Uanset hvad du søger indenfor lagerlokaler til salg, så er Ejendomstorvet stedet hvor du finder dit fremtidige lager. Ejendomstorvet er, som Danmarks førende erhvervsportal, klar til at introducere dig for mere end 200 erhvervsmæglere og deres dertilhørende lagerlokaler.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Her på erhvervsportal har vi skabt et uforpligtende, gratis og brugervenligt univers for virksomheder, iværksættere, investorer, brugere og dig. Det håber vi, at kan medvirke til at du finder en lagerhal til salg som bliver din.

Brug Ejendomstorvet til at finde ledige lagerlokaler til salg

Ejendomstorvet har siden 1999 stået i spidsen for at efterkomme efterspørgslen for online søgning af erhvervslokaler. Det har givet portalen stor erfaring og er i dag en erhvervsportal som samler alle Danmarks erhvervslokaler under et tag.

Det har også betydet at vi i dag er blevet dansk erhvervslivs mest anerkendte og brugte søgeportal. Vi er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen, som betyder vi ikke fokuserer på personlig profit, men fokuserer på dig og dine søgninger.

Din søgning efter lager er gratis

At vi som erhvervsportal er grundlagt af en forening, betyder også, at alle vores erhvervsmæglere overholder Dansk Ejendomsmæglerforenings gældende regler for etik og dermed også har en gældende ansvar- og garantiforsikring.

Det betyder også, at alle annoncer for lagerhal til salg er skabt på professionelt og kompetent ansvar. 

Ledigt lagerlokaler til salg

Opstøv det ideelle lager til salg

Det kan hurtigt blive en længerevarende søgeproces at lede efter lagerhal til salg. Først og fremmest, så kan man hurtigt miste overblikket hvis man søger efter lagerhal til salg i hele Danmark. Derfor har vi nedenfor givet dig mulighed for at klikke dig videre til udvalgte landsdele. 

En lagerhal til salg der matcher dine ønsker

Lagerhaller har ubegrænset formål, hvor end man ønsker produktionslokaler, varelager eller noget helt andet. Du er på udkig efter en lagerhal til salg, som matcher dine behov og ønsker. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt om vores filter funktion. 

Filter funktionen på Ejendomstorvet er til dig der savner overblik og relevante søgeresultater.

Gør din søgning efter lagerlokaler nemmere

Her kan du vælge at præcisere din søgning efter lager til salg i henhold til valgte filtre. Heriblandt kan du søge med fokus på geografisk placering, grundareal, salgspris, etageareal, lokaletype m.m.

Hertil kan du igennem erhvervsportalens søgefelt anvende dine søgeord, hvorefter annoncerne sorteres i relevans. Alt dette er for at du på letteste vis kan finde en lagerhal til salg, som matcher dine behov og ønsker. 

Få besked om morgendagens lager til salg

Fandt du ikke en lagerhal til salg, som opfyldte dine søgekriterier?

Opret din egen personlige søgeagent på Ejendomstorvet.dk og spar tid samt besvær. Søgeagenten er et gratis søgeværktøj, som du indstiller efter dine søgekriterier.

Når et nyt lager til salg bliver sat i udbud, så sørger søgeagenten for at sende dig en øjeblikkelig e-mail. På den måde slipper du for at skulle tjekke Ejendomstorvet i tide og utide, såvel som du sikrer dig at se annoncen som en af de første. Søgeagenten er altid mulig at slette eller ændre. 

Lagerbygning til salg

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter lager til salg på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter lagerlokaler til salg samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige lagerhaller og produktionslokaler til salg er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvilke type lagerlokaler til leje kan jeg finde på Ejendomstovet?

Du kan finde mange forskellige lagerlokaler på Ejendomstorvet. Det kan fx være lager, store lagerhaller, hele lagerbygninger, produktionslokaler og produktionshaller.

Hvad kan jeg bruge et lager til?

Du kan bruge et lager til mange forskellige ting: det kan være et opbevaring, transport og logistik, produktion osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit lagerlokale.

Hvilke brancher lejer oftest et lager?

Der er mange forskellige brancher, som kan leje et lager. Dette inkluderer blandt andet:

  • Produktionsvirksomheder
  • Grossistvirksomheder
  • Transportvirksomheder
  • Handelsvirksomheder
  • Håndværksvirksomheder