Erhvervslokaler i Vest- og Sydsjælland

Drømmer du om at finde det ideelle erhvervslokale i Vest- og Sydsjælland, eller måske endda en hel erhvervsejendom? Så kan du nemt og hurtigt realisere din drøm lige her på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Vi er Danmarks førende erhvervsportal med det bedste og bredeste udvalg af erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og leje i Vest- og Sydsjælland.

Uanset om du er interesseret i erhvervslokaler til leje eller erhvervslokaler til salg i Vest- og Sydsjælland, så læs med her.

Erhvervslokaler i Vest- og Sydsjælland

Vest- og Sydsjælland har flere store byer og rummer mange attraktive virksomhedslokaler til leje. Du kan se erhvervslokaler i Vest- og Sydsjællands største byer, ved at klikke på linkene herunder:

Andre større byer er Faxe, Guldborgsund, Odsherred, Sorø, Stevns og Vordingborg

Vest- og Sydsjælland rummer dertil også mange centralt beliggende byejendomme med udlejning af både bolig, butik og kontor.

Karakteristika for erhvervslokaler i Vest- og Sydsjælland

Fordelt over Vest- og Sydsjælland finder du mange flotte bykerner med rigtigt udbud af butikslokaler og mindre butikscentre. De større lokale strøggader og gågader er der en god interesse for, mens butikslokaler på mere perifere butiksbeliggenheder oplever sporadisk interesse og popularitet.

Markedet for kontor og administrationslokaler på Vest- og Sydsjælland rummer alle typer af erhvervslokaler. Fra store kontorejendomme til ganske små erhvervsenheder, som er udlejet til den lokale revisor.

Der er sket en større centralisering, hvor større erhvervsvirksomheder har sammenlagt deres kontorlokaler i de større byer.

Erhvervslokaler til leje i Vest- og Sydsjælland

Interessen for erhvervslokaler til leje i Vest- og Sydsjælland er god. Særligt logistik- og lagerejendomme til leje i Vest- og Sydsjælland er efterspurgte – i særdeleshed sydvest for København.

Efterspørgslen er en del mindre for produktionslokaler udenfor de velkendte byer i Vest- og Sydsjælland.

Selvom det særligt er produktions-, logistik- og lagerlokaler i Vest- og Sydsjælland, som er særligt eftertragtet, kan du også finde mange andre typer lokaler: butikker, kontorlokaler, restauranter, grunde og andre typer erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Vest- og Sydsjælland.

Erhvervslokaler til salg i Vest- og Sydsjælland

Ligesom med erhvervslokaler til leje i Vest- og Sydsjælland, er også produktionsejendomme, logistikhaller og lagerlokaler til salg i Vest- og Sydsjælland forholdsvis populære.

Områderne i Vest- og Sydsjælland indgyder til erhverv, hvor store lokaler og ejendomme giver god mening.

Selvom du måske ikke er på jagt efter et lager eller en produktionshal til salg i Vest- og Sydsjælland, kan du også finde andre lokaletyper til salg i Vest- og Sydsjælland. Vi har nemlig lokaler indenfor følgende kategorier: butik, klinik, kontor, restaurant, hotel, grunde samt andre typer af lokaler til salg i Vest- og Sydsjælland.

Find en erhvervsmægler i området

Du kan nemt og hurtigt finde en erhvervsmægler i Vest- og Sydsjælland. Du kan finde en dygtig mægler på flere måder, men vi anbefaler én af følgende måder:

Find mægler til ledige lokaler

Når du klikker ind på Find erhvervsmægler i vores topmenu, vil du kunne se mere end 200 af Danmarks dygtigste erhvervsmæglere. Her kan du enten sortere mæglerne ud fra deres postnummer – eller ud fra virksomhedens navn.

På denne måde kan du nemt finde kompetente erhvervsmæglere i et særligt firma eller i et særligt område i Vest- og Sydsjælland.

Find lokale og tag kontakt til mægler

Har du fundet et erhvervslokale eller en erhvervsejendom, som du finder interessant, eller som har potentiale? Så anbefaler vi, at du tager kontakt til mægleren, som udbyder ejendommen eller lokalet i Vest- og Sydsjælland.

Den tilknyttede erhvervsmægler har indgående kendskab til erhvervslokalet og området omkring lokalet. Ved at kontakte erhvervsmægleren, vil du kunne stille spørgsmål, få endnu mere information omkring det potentielle køb eller lejemål samt bestille en fremvisning.

Du kan både klikke på Se nummer, Se e-mail, Bliv kontaktet eller Se hos mægler, hvis du vil have mere information eller er interesseret i at komme i kontakt med den pågældende mægler. Stil endelig spørgsmål til mægleren omkring et specifikt lokale i Vest- og Sydsjælland.

Få besked om fremtidige erhvervslokaler

Har du endnu ikke fundet det helt rigtige lokale i Vest- og Sydsjælland? Vi får løbende nye ejendomme og erhvervslokaler i Vest- og Sydsjælland, så derfor kan det betale sig at holde sig opdateret.

Vi anbefaler, at du opretter en søgeagent, hvor du automatisk vil få besked så snart der kommer et relevant erhvervslokale på Ejendomstorvet. På denne måde kan du læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig.

De fremsendte lokaler er altid baseret ud fra de kriterier, filtre og indstillinger, som du har angivet i din søgning. Derfor vil du fx kun få fremsendt nye lagerlokaler til leje i Ringsted, hvis det er disse kriterier, du har inkluderet i din søgning.

Du opretter nemt, hurtigt og gratis en søgeagent med din egen e-mail og et selvvalgt kodeord. Du kan altid slette din søgeagent igen, når du har fundet det perfekte lokale i Vest- og Sydsjælland.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer lokaler findes der i Vest- og Sydsjælland?

I Vest- og Sydsjælland finder du bade erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg og til leje. Du kan blandt andet vælge mellem butik, kontor, lager, restaurant, hotel og meget mere. Klik for at se alle lokalerne

Kan jeg søge på lokaler i Vest- og Sydsjælland ud fra størrelse, type og pris?

Ja det kan du sagtens. Det er nemt og hurtigt at søge på Ejendomstorvet, hvor du kan filtrere din søgning efter pris, husleje, størrelse, lokaletype, beliggenhed og meget andet.

Hvor kan jeg finde lokaler til salg eller leje i Vest- og Sydsjælland?

Du kan finde erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg og leje i hele Vest- og Sydsjælland. De største byer er:

  • Slagelse
  • Næstved
  • Holbæk
  • Kalundborg
  • Nykøbing Falster
  • Ringsted