Kliniklokaler i Danmark

Find ledige kliniklokaler på Ejendomstorvet - Danmarks største portal for erhvervsejendomme. Vi dækker hele landet, hvilket gør at du kan finde din nye klinik til salg eller leje i hele Danmark. Uanset om du vil finde et nyt kliniklokale eller klinikfællesskab, kan du finde det på Ejendomstorvet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Ejendomstorvet har vi mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, og derfor kan du også være sikker på, at du finder det bedste og bredeste udvalg af erhvervslokaler og kliniklokaler lige her.

Ledige kliniklokaler i hele Danmark

Du finder masser af ledige klinikker i hele Danmark her på Ejendomstorvet, og derfor kan det måske hjælpe dig og din søgning, at du vælger den eller de beliggenheder, som du er interesseret i. Kliniklokaler kan opføres i såvel store som små byer, og vi anbefaler dig at benytte søgefunktionen i vores filtermenu.

Filtermenuen finder du oppe i den grønne boks i venstre side. Her kan du søge efter kommune, by, område eller et specifikt vejnavn, hvis du har en helt særlig præference for den beliggenhed, din klinik skal have.

Herunder får du et kort overblik over dine muligheder for at drive klinik i Danmarks tre største byer på henholdsvis Sjælland, Jylland og Fyn.

Kliniklokaler i København

Der er mange kliniklokaler til rådighed i København, som også har den største befolkningstæthed. Jo flere mennesker, jo større chance for at de kan bruge netop din klinik.

Kliniklokalerne kan oftest findes under hovedkategorierne kontor og butik. Årsagen er, at de fleste kontor- og butikslokaler sagtens kan bruges til et kliniklokale i København.

Leder du efter en klinik i København, kan du se mere om de ledige kliniklokaler i København.

Klinik i Århus

Århus er Danmarks næststørste by, og en by i stor vækst. Det gælder både for beboelse og erhverv, og derfor kan du også finde en del klinikker til salg og leje. Også i Århus vil du kunne finde kliniklokaler i lokaler, som også kan bruges til kontor og butik, da lokalerne minder meget om hinanden.

Du kan se alle ledige kliniklokaler i Århus lige her.

Klinikker i Odense

Odense er Danmarks næststørste by og den største og mest befolkningstætteste by på Fyn. Odense er en historisk perle med charmerende bygninger og lokaler til klinikker.

Du kan finde en ledige klinik i Odense lige her.

Klinikker til leje og salg

På denne side får du både fremvist klinikker til salg og til leje. Måske er du kun på jagt efter kliniklejemål eller køb af klinikker, og derfor kan du med fordel vælge enten salg eller leje, så du visning bliver bedre tilpasset til dine behov.

Du kan vælge leje eller salg i vores filtermenu oppe i venstre side. Du kan også læse mere om klinikker til salg og leje herunder, hvis du er nysgerrig på, om en klinik til leje eller salg er det rette for dig.

Kliniklokaler til leje

Kliniklokaler til leje i København er en populær måde at drive klinik på. Med en klinik til leje, kan du nemlig budgettere den faste husleje, så du altid kender dine udgifter på forhånd.

Derudover giver det dig fleksibilitet at leje en klinik, da du hurtigt kan opsige din klinik, hvis du har brug for mere eller mindre plads, en ny placering eller noget helt tredje.

Man siger, at det kan være en god ide at finde et kliniklokale til leje, hvis du har planer om at skifte dit lokale ud inden der er gået fem år.

Du kan se kliniklokaler til leje her, hvis du synes det giver god mening med kliniklokaler til leje.

Klinik til salg

Klinik til salg er særligt for dig, der gerne vil investere i dit eget kliniklokale. Kliniklokaler og -ejendomme til salg er fordelagtig, hvis du har planer om at blive i dit lokale i mere end fem år.

Endnu en fordel ved at købe en klinik i stedet for at leje den er, at du selv bestemmer indretningen og kan renovere din klinik, som det passer dig. Dette kan også være med til, at du sælger din klinik med overskud i fremtiden.

Er en klinik til salg lige det du drømmer om, så klik blot på linket for at se ledige kliniklokaler til salg.

Få besked når der kommer nye klinikker

Få en e-mail og kom først til nye klinikker. Med en søgeagent på Ejendomstorvet.dk kan du sikre dig at dine søgeresultater bliver gemt til næste gang du besøger siden.

På den måde kan du vende tilbage og let gentage din søgning. Du klikker blot på ”gem søgning” og kan herefter finde dem under ”mine søgninger”. Så snart der kommer nye matchende emner modtager du en mail.

Du kan til hver en tid ændre i dine kriterier. For at få en søgeagent skal du blot oprette din mailadresse og dit ønskede kodeord – og du er klar til at søge løs!